I CAME TO PLAY!
WWE Champion The Miz,omzunda kemeriyle girişte beliriyor.Seyirciler onu yuhalıyor.Miz aldırmadan kemerini kaldırıyor.Sonra tekrar omzuna atıyor ve ringe gidiyor.
Ringe giriyor.Boo'lamalar artıyor.Miz mikrofonsuz ''Susun artık sizi salaklar'' diye bağırıyor.Sonunda susuyorlar ve Miz mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor.
- İşte,karşınızda gerçek şampiyon,The Miz var! Bu bebek artık benim,gerçek sahibinin.Aptal Cena,bu kemeri koruyamadı.Aptal şey! Zaten benim gibi birinin kemersiz dolaşması iğrenç olurdu.Hem yakışıklıyım,hemde güçlü.Tam bir WWE Champion'da olması gereken şeyler.Dün o güzel maçtaki güzel anı bir daha izleyelim.
Titantronda Miz'in Cash-in yapışı gösterilir.Seyirciler onu yuhalar.
- Harika bir an değil mi? Cena çok komikti.Her neyse,şimdi WWE Championship yolundaki rakiplerime bakalım.Rakibim,Contender Batista.Çok güçlü ve dişli bir rakip.Ancak o koca p*posunu kaldırıp beni dövemez.Eğer bende o aptal maddelerden kullansaydım,onun gibi olurdum.Ama gerek yok.Batista başlı başına bir balon.Bir iğne ile dokunsam patlar.Ve çocuklar kralı Cena! O da kas torbasından başka bir şey değil.Eğer çok akıllı olsaydı,kemerini korurdu.Ve sarı barbie Edge! O şapşal finisherı bana işlemez.Ayrıca bitchden başka birşey olmayan Lita ile tam bir Rated R olmuş.Öyle bu şarhoş,bu kemeri asla kazanamaz.Çünkü WWE Champion,benim! Ve unutmadan,I'M AWESOME! I'M THE MİZ!