WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

2 posters

World Heawyveight Champion ! (RPG)

PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

World Heawyveight Champion ! (RPG) Empty World Heawyveight Champion ! (RPG)

Mesaj tarafından PlayTheGame Ptsi Ağus. 22, 2011 1:59 pm

Ricardo Rodriguez ringte Alberto Del Rioyu beklerken birden Clear !

Ricardo Rodriguez Alberto Del Rio yu anons ediyor.
    World Heawyveight Champion ! (RPG) Ricardo-rodriguez-picture-1

Alberto Del Rio arabasıyla görünüyor.
    World Heawyveight Champion ! (RPG) Alberto-del-rio-2-o

Şimdi arabasından iniyor. Her zamanki gibi kendini övüyor.
    World Heawyveight Champion ! (RPG) Alberto-Del-Rio

Ardından rampaya çıkıyor. Alberto Del Rio kendini göstererek övünüyor.
    World Heawyveight Champion ! (RPG) Normal_WWE_Friday_Night_Smackdown_2010_09_17_WS_PDTV_XviD-433_www_WRESTLEYOURWAY_com_avi_000197400

Alberto Del Rio şimdi kendini överek ringe giriyor. Ardından konuşmaya başlıyor.
    World Heawyveight Champion ! (RPG) 5970

Alberto Del Rio : My name. My name is Albeeerrto Del Rrriiooooo ! But you already knows that. Dostlarım beni destekleyen ve benim kadar olmasada mükemmel olan seyirciler sizler de biliyorsunuz ki aylardır kaderimin hakkında konuşuyorum hatta bir yıldır world heawyveight tittle ın benim olacağı hakkında konuşuyorum. 1 yıl önce debutum burada gerçekleşti ve hatırlarsınız ki ilk maçımda Rey i pataklamıştım.Debutumdan bu yana 1 yıl oldu ve hala karşınızdayım. Sizler için ! [ Booooo ! ] Beyler hepiniz John Cena hayranlarısınız değil mi ? Evet ben de onun hayranıyım. Sizler gibi onu seviyorum. Her ne kadar benim kaderim olan kemeri elinde tutsa da . Ama John Cena benden nefret ediyordur. Çünkü o hep çocukların hep iyilerin yanında. Aslında biliyor musun Cena ? İkimiz de aynı saftayız. Beni kötülerin tarafına iten sen ve senin gibiler. Belki de şuan benim Dünya Ağırsiklet kemeri için Contender lık maçım olmalıydı. Ama şuan İntercontinental kemeri için Contenderlık maçım var. Bir gün gelecek kaderim gerçekleşecek gerçek bir şampiyon olacağım. İC değil WHC olarak karşında olacağım ve gülen taraf bu sefer sen olamayacaksın. Ne Randy ne de CM Punk ! Randy her zaman yenilip duruyorsun . Unforgiven da yeniden yenildin hem de Punk ın gözleri önünde. Çok utanç verici değil mi ? Bir daha yenilip sürünmek istemiyorsan çekil ve bana yol ver. Bir dahaki Pay Per View de maça ben çıkacağım Cena ile. O zaman geldiğinde asla pes etmez Cena yı pes ettirdiğimde kaderim gün yüzüne çıkıp WHC benim olduğumda sen ağlıyor olacaksın !

Mr.Anderson
    Mr.Anderson
    Jobber
    Jobber

World Heawyveight Champion ! (RPG) Empty Geri: World Heawyveight Champion ! (RPG)

Mesaj tarafından Mr.Anderson Ptsi Ağus. 22, 2011 11:32 pm

Duyulur Anderson Return!!!!.Anderson'da bir araba ile gelir.Çoke eski bir model.My name. My name is Albeeerrto Del Rrriiooooo !.I am very simpleton. But you already knows that!.Zaten siz bunu biliyorsunuz.Alberto voov dostum WHC hayırlı olsun.Sana birşey söyleyeyimmi ben geri döndüm ouvv üzülme dostum sadece WHC kemerini alıp kı*ını tekmeleyeceğim.Bu arada araban çok temiz çok beğendim birşey soracam kı*ınlamı temizliyorsun.Alberto dostum bu kemer sana uygun değil.Evet bu kemeri alamazsın.Bu kemer kafası salatalığa benziyenler için yasak.Sanırım senin beyininde sulanmış.Merak etme seni öyle bir döveceğimki.O beyinindeki su buharlaşıp yok olacak.[Alkış fırtınası kopar!.]
    PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

World Heawyveight Champion ! (RPG) Empty Geri: World Heawyveight Champion ! (RPG)

Mesaj tarafından PlayTheGame Ptsi Ağus. 22, 2011 11:50 pm

Ciddi misin sen ? Ciddi bir şekilde bunların doğru olduğunu benim kemer alamayacağımı mı söylüyorsun ? Mr. Anderson ! Pardon pardon. Mr. Kennedy . Sen daha bundan kaç yıl önce MITB çantanı Edge e kaptırdığın için ağlayıp bu şirketi terkeden bir bebekten başkası değildin. Ve hala da öylesin. Aylar önce kemerini kaptırdığın için üzülüyorsun. Sence Kennedy mi daha hoş yoksa Anderson mu ? Bence ikisi de bir aptalın ismi. Sen bu şirketi yıllar önce sattın ve şimdi gittiğin federasyon senin k*çını tekmeleyip kapı önüne koyduğu için tekrar buraya geldin. Peki ya şimdi yaptığın saçmalıklara bak . Buradaki asil mükemmel bu şirketin yüzü ve şirketin sadık Alberrrto Del Rio suna sen bu kemeri alamayacaksın diyorsun. Tam bir yıldır bu kemerin peşindeyim ve benim olacak. Kaderin zamanı gelecek. Tıpkı Royal Rumble da olduğu gibi. Tıpkı 1 yıl önce debutumu yapıp Rey i yendiğim gibi. Ve şimdi kader benim WHC yi alacağımı söylüyor.
    Mr.Anderson
    Mr.Anderson
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından Mr.Anderson Ptsi Ağus. 22, 2011 11:57 pm

Dostum kaderin sana söylediği şey Andersonun senin kı*ını tekmelemesi(alıntı).Neden bunu şimdi burada halletmiyoruz der.Yumruğunu kaldırır sonra indirir.WHC'yi almadan önce katil olmak istemiyorum dostum.Whc'yi aldıktan sonra o atkını alıp kı*na yerleştireceğim.
    PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından PlayTheGame Salı Ağus. 23, 2011 12:10 am

Hadi bunu şimdi yapsana. Rıc Flair şuan senden isteğim Anderson ile WHC için Contenderlık maçına çıkmak. Ve bu maçta Anderson ile ilk karşılaşmamda onu yeneceğim. Bu şirketteki ilk maçımı kazandığım gibi.
    Mr.Anderson
    Mr.Anderson
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından Mr.Anderson Salı Ağus. 23, 2011 12:12 am

Vay canına demek ölmek istiyorsun.Kabul Ediyorum dostum.Atkını'da maça getirirsen memnun olurum!.
    PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından PlayTheGame Salı Ağus. 23, 2011 12:21 am

Peki Anderson veya Kennedy . Her neysen seni küçük fare . Seni feci şekilde ezeceğim . Aramızda bir Contenderlık maçı isteğini Flair e söyle ve karşıma yenilmeye gel.
    Clear !

ADR iki parmağıyla Andersonu işaret ederek gider.
    Mr.Anderson
    Mr.Anderson
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından Mr.Anderson Salı Ağus. 23, 2011 2:11 am

Anderson sadece atkı gerekmeyecek.O 2 parmağınıda kullanacağım der ve gider.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 6:50 pm