WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

3 posters

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA !

The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Empty NEW WWE CHAMPION BATIYSTA !

Mesaj tarafından The Rated R Champion Perş. Tem. 28, 2011 2:57 am

OMG I WALK ALONE !!!

Batista apronda omzunda ışıl ışıl parlayan WWE kemeri ile görülür.

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! 112716_o

Seyircileri seyrettikten sonra tauntunu yapar

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Batista-entrance-o

Yürüyerek ringe doğru ilerler ve ringe girer.Köşeye çıkar.

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! WWEFridayNighrSmackdown20100101P-11

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! BATISTA-WWE-Champion-wwe-17924051-307-390

-HA HA HA HA Miz ! (seyirciler coşar)İŞTE BEN BUYUM ! Size söylediğimi yaptım ! Yeni WWE şampiyonuyum ! (seyircilerden tezauratlar gelir) Miz'i ezeceğimi size söylemiştim.

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! 162009_107641532646563_7409420_n

-O bir çaylak ve bunu kendisi de biliyor.Yenilmesine rağmen şanslıydı çünkü bugün günümde değildim.Kendimi iyi hissetmiyordum.Ama sonuçta şampiyon benim(seyirciler coşar)Batista gözlüğünü çıkarır ve seyircilere dönerek 'Let's Crank It Up RIGHT NOW !'diye bağırır.Ringin etrafında ve apronda pyrolara patmalaya başlar.Batista köşeye çıkar ve kemerini gösterir.Ringde kutlama yapıyordur...
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Empty Geri: NEW WWE CHAMPION BATIYSTA !

Mesaj tarafından Mr.Master Perş. Tem. 28, 2011 9:38 pm

I Came To Play!

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Z

The Miz sırıtarak girişte görünüyor.Ringe geliyor ve mikrofon alıp konuşmaya başlıyor;

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Images?q=tbn:ANd9GcTZO8T5GO1IiKYjMi37WiXowP-3RwThz4MeqFXgH-6bHT3y4AKR

- Bak şimdiki şampiyon! Karşında gerçek bir şampiyon var! Evet,tek gerçek şampiyon benim! Senin gibi şişme balonlarım yok! Gerçek bir şampiyonda gerçek kaslar bulunur.Ve sende hiç bulunmayan iki şey var! 1. si Zeka! O koca kafanın içinde leblebi kadar bile beyin yok! 2. olan ise Karizma! Bu sende hiç yok! Benim kadar yakışıklı biri şampiyon olmalı,senin gibi şapşalın değil! 3. kez söylüyorum,kemerini bana ver ve eve gidip kendine bir kazak ör! Aksi halde sakatlanıp yataklara düşersin!
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Mesaj tarafından The Rated R Champion Cuma Tem. 29, 2011 9:46 am

(Batista Miz'e bakarak hafiften sırıtır.)

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Batista-Holding-Mic

-Biliyor musun Miz ? Gerçek şampiyon olduğunu söyledin.Hadi ama ben bu kemeri maçın sonunda gelip haksız bir şekilde almadım ! (seyirciler coşar) Aslında Cena'yla maçım vardı.Senin yaptığını (elini uzatarak) şu gördüğün seyirciler bile yapar ! Şimdi bana gelip gerçek şampiyon olduğunu mu söylüyorsun ? Ben seninle birebir maça çıktım ve seni eze eze yendim dostum.Bunu kafana sok !(kemeri Miz'e göstererek) Kemeri hemen sana vermemi istiyorsun.Miz eğer beni yenersen bu kemeri sana hakem değil ben vereceğim ! (seyirciler coşar) Ha bu arada kaslarıma çok taktın gibi.Önümüzdeki maçta (kaslarını sıkarak) bu gördüklerinin hepsini sana y.latacağım ! (Seyirciler coşar BATISTA tauntları başlar.Jerry Lawler OMG diye bağırıyordur)
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master Cuma Tem. 29, 2011 2:46 pm

Miz Batista'ya dik dik bakar.

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Images?q=tbn:ANd9GcTZO8T5GO1IiKYjMi37WiXowP-3RwThz4MeqFXgH-6bHT3y4AKR

- Bak seni şapşal.MITB denilen şapşal şeyi ben değil,Ted DiBiase kazandı,bende onu eze eze yenerek o çantayı aldım ve kullandım.Tek yaptığım bu! Ve o kaslar,bu zeka karşısında bir şey yapamaz.Ben öyle akıllı ve yakışıklıyım ki,finisherlarını kendine yapacaksın! Maç sırasında o kadar acı çekeceksin ki,kemerini bana verip ağlayarak kaçacaksın!
    PhEnOmFoReVeR
    PhEnOmFoReVeR
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından PhEnOmFoReVeR Cuma Tem. 29, 2011 6:35 pm

Batista Mizin bu laflarınından sonra Mizin üstüne yürümeye başlar.Derken bir anda Gong duyuluyor !!! Işıklar gidiyor ve Ain`t No Grave çalmaya başlıyor ...

Undertaker giriştedir ve Mizle Batista şaşkın şaşkın Taker e bakmaktadır.Taker ringe doğru gelir ve merdivenleri çıkarak klasik tauntlarını yapar.Ardından ringe girer ve Batista ile Mize bakarak şapkasınıda çıkarır ve seyirciler Takerin bu tauntundan sonra bağırmaya başlar.Taker mikrofon alır ve seyircilerin "Undertaker,Undertaker" diye kendisine destek olmasından sonra konuşmaya başlar :

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Z131439623

-Batista,Mize o kemeri haksız şekilde kazandığını söylüyorsun.Biliyormusun,buna katııyorum,ama şöylede bir şey var Batista.Sende o kemeri pek haklı şekilde kazanmadın dostum ! Biliyormusun neden ? Çünkü Miz den kemeri almak pek zor birşey değildir !(Seyircilerden destek yükselir) Başkalarından neysede,Miz den almanın pekde haklı ve zorluklu birşey olduğunu asla düşünmüyorum dostum ! Miz zaten kemeri bir çanta bozuntusuyla aldı.Ona zorluk konusunda pek bir şey söylemek doğru olmaz.(Seyirciler gene coşar) Ama Miz den kemeri alarak bu ringde dikilmişsin ve birde pişkin pişkin "Kemeri zorluk çekerek hakkımla aldın" diyorsun.Hakkına bir şey diyemem ama zorluk kısmı biraz konuşulacak kısım.İşte Batista,işte sen busun dostum.Sen busun ! (Mizi göstererek) Bu adamı bile zorluk çekerek,20 dakka sonucu zorla yeniyorsan zaten sana söylenecek pek birşey Yok ! Bu haftada Powe Of The People de bu adamla karşılaşacaksın ve büyük ihtimal o maçıda zorlukla alacaksındır ! Sonrasında ise bu acemi elemanında işi bitmiş olacak,seninde ! (Batista "Ne ? Benimdemi" dercesine Taker e bakıyor) Evet seninde dostum.A anladım,sen şunu demek istiyorsun "Miz in işini ben bitireceğiM,peki benim işimi kim bitirecek ?" Cevap vereyim Batista "BEN" !!! (Seyircilerden Taker e destek yükselir) Bak Batista başından beri anlamıyorsun değilmi ? Ben,Undertaker sana o kemeri yar edermiyim sence ? Ha edermiyim seni aptal kafalı Hayvan(Animal manasında) erif ? Sen aklınımı kaybettin ? Seni cehenneme göndermeden sence ben bu branddan ayrılırmıyım ? Sence ben bu kemeri,benimle yapacağın maçlarda kırılacak belinde bırakırmıyım haa ? (Der ve biraz Batista ile Face To Face yapar.Ardından devam eder) Anlıyorum Batista,insan hayvan olunca akli dengesindede biraz boşluk oluyor.Ama bakıyorumda sende değil boşluk,akıl bile YOK ! Miz i kendine rakip zannediyorsun,beni unutuyorsun.Burada senden daha çok o kemeri hakedenler var dostum.( "Nerden hakediyorsun ?" dercesine Batista gülerek Taker e bakar) Haketddiğimi düşünmüyormusun yani ? Batista akıllı ol,ben CM Punk u bu şirketten postaladım,sonrasında 1001 alavere-dalavere ile MVP denen adam onu yeniden geri getirdi.Ben GoldBerg denen erifide yendim 2 hafta önce.Senin "Zorlukla yenip,kemeri hakkımlar aldım" dediğin adam Miz i ise 1 hafta önce birazsa olsun zorluk çekmeden canına okudum ! Son olarakda kimi yeneceğim biliyormusun ? Stone Cold Steve Austin denen herifi bu haftaki RAW da bitireceğim ve o kemeri ne kadar hakettiğimi sende göreceksin,buna emin ol !!! (Der ve Seyirciler coşar) Sonrasında ne olacak biliyormusun Batista ? Senide postalayacağım ama şirketten değil,direk Cehennemin derinliklerinde bulacaksın kendini dostum !!! - Der ve Taker ile Batista uzun süre Face to Face yapar.Ardından bu Face To Face i ........... bozar...
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master C.tesi Tem. 30, 2011 9:11 pm

Miz bir anda bağırmaya başlar!

- Heeeeeeey! Çifte kumrular gibi bakışmayı kesin de bana bakın! Ben ikinizdende daha güçlü,daha genç ve daha yakışıklı,hatta daha zekiyim! Taker,bu alemden ilk seni postalacağım,çünkü yaşlı moruğun tekisin! Ve sen Batista,beni yenmiş olabilirsin ama POP'da gözün büyük ihtimal bağlı olacak,seyirciler bunu istiyor.Sen beni ararken ben sana harika bir SCF yapacağım ve seni alt edeceğim! Taker,şimdi büyüklerin ringinden defol ve toprağının altına gir!
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Mesaj tarafından The Rated R Champion C.tesi Tem. 30, 2011 9:52 pm

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! BATISTA+VS+UNDERTAKER

(Batista sinirli bir şekilde Taker'a bakar.)

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! Batista-on-Mic

(Mikrofonu ağzına götürür.)

-Undertaker,The Phenom,The Deadman ya da her ne b.ksan...(seyirciler delirir) Bana buraya gelmiş sihirli güçlerinle hava mı atıyorsun sen moruk ! (seyirciler coşar) Artık yaşlandın dostum.Şuna bak kafan kabak gibi parlıyor (seyirciler kahkaha atar) Saçların dökülmeye başlamış.Vücuduna gelmeyeceğim zaten.Güreş bir spordur.Enerji,güç ister.Sihir ya da karanlık değil ! Ne yapacaksan karanlıkta yapıyorsun.Işıklar açıkken birisine dalmaya cesaret edemezsin tabi sen ! Ama sen hiç merak etme Taker ! Yanımdaki çaylağın işini bitirdikten sonra sıra sanada gelecek ve inan bana Taker,o kovboy şapkanı sana yedirteceğim ! der ve Taker'a süper bir clothesline çakar ve Taker'i ringten düşürür.Ardından Miz'i de iplere yollar ve spear tarzı bir hareket ile Miz'i de ringin dışına atar.I Walk Alone çalar ve Batista tauntunu yapıp her ikisine de bakmaktadır.

NEW WWE CHAMPION BATIYSTA ! L

- (yerden mikrofonu alarak) İkinizinde canı cehenneme ! (kemerini yerden alır ve köşeye çıkarak kemeri ile Taker ile Miz'e taunt yapar.Ardından oradan gider.)

Not : Taker maydanoz olmasaydı daha güzel bitebilirdi fakat yine de güzel feuddu zevk aldım dogri
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master C.tesi Tem. 30, 2011 9:59 pm

The Miz yavaş yavaş kalkar.Batista'ya ''Sen bittin!'' diye bağırır ve oradan uzaklaşır.
    PhEnOmFoReVeR
    PhEnOmFoReVeR
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından PhEnOmFoReVeR C.tesi Tem. 30, 2011 10:02 pm

Batista tam kemeri ile taunt yaparak oradan giderken bir anda Taker yerden Deamdan kalkışı yapar ve Gong duyulur.Işıklar gider bir anda hiç bir şey görünmez ve 5 saniyeden sonra şöyle ses duyulur :
    -You Will Rest İn Peace !!!
    Tam bunlar söylenir ardından bir kez daha Gong duyulur ! Işıklar gelir ve Taker ortalarda yoktur !!! Batista giriştedir ve kemeri elinde şaşkın bir hale beklemektedir...

Out : Oh iyi ettim maydanoz oldum şimdi ne yapa bilecen omg
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master C.tesi Tem. 30, 2011 10:09 pm

Out: İçine ettin.Ayrıca ben ringde değildim hahaha Very Happy
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Mesaj tarafından The Rated R Champion C.tesi Tem. 30, 2011 10:29 pm

Kilit.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 10:39 pm