My Time İs Now !
Konuşur ;
- Evet WWE RAW alemi buradayım.Tek parçayım , bölünmedim , yenilmedim değil mi ? Kemerimi korudum.İşte bu yalanlardan artık bıktım.Özelliklede Batista , Nexus yalanlarından ! ( seyirciler coşar ) Onların söylediğine bakarsak eğer ;
Batista beni ezecekti ! Kemerimi alacaktı ! Batista Bomb ismi ile anılan o saçma hareketi ile beni yerle bir edecekti ! Ve bana gerçek maçı öğretip beni evime gönderecekti ama malesef. Ben her daim Buradayım ! BURADA.Nexus 'un yalanlarını saysam....Galiba herkes uyur ( sıtırır ) Cyber Sunday 'da yendiğimden itibaren beni çok güzel kıskandılar.Evet ! En iyi olma duygum var . En iyisiyim.Ama herkesin bildiği Cena değilim ! Son güçte bir Cena'yım artık.Normal değilim.Öncelikle hedeflerim ;
- WWEC'yi elimde 5-6 PPV daha tutmak.
- Nexus ' u yok etmek.
- Batista'nın yalanlarından kurtulmak ! ( Batista'ya bir ders daha )
- En iyisi olmaya devam etmek.
İşte bunlar benim şuanda hedefim.Sayın GM MvP bana Cyber Sunday'da çok güzel bir maç ayarladı.İnşallah Nexus'a da ders vermek için bir maç ayarlar.Ama şöle bir maç.Bu Hafta Champion vs Champ'da ihtiyar Anderson'u yendikten sonra her haftada Nexus'un 1 üyesi ile maç.Bunun sonunda hepsi ile bir maç.Ama benim de yanımda birileri olacak tabikiide.Çünkü tek başıma onları haletmem bazı kişilere sinir olur.Ama bu günlerde beni herkez kıskanıyor ! Sebebi 100%100 şu ;
- Şampiyon olmam , en iyisi olmam.
Bunu buraya hayır diyen kişi ! Dünya'nın en büyük yalancısı , aptalı , manyağı........dır.Değil mi ? Tabikide evet.Şimdi sözü çok uzun tutmak istemiyorum.Ve Batista ve Nexus'a sesleniyorum ! Yalanlarınızı bırakın.Nexus siz maçtan sonra kıskanıp bana karıştınız bunları fitil fitil size ödeticem ! Herkesin önünde söz veriyorum.Batista sen ise yalan söleme.Erkek gibi yenildim,evet sen benden daha iyisin de ve sus ! Bunu hayır diyip karşı çıkaran gerçekten Dünya'nın bir numaralı aptalıdır. ( ) Şimdi ringe bu manyakları bekliyorum....
[ Daha güzel olsun diye Manyak , Aptal laflarını sansürlemedim... ]