Ringe giriyor taunt yapıyor.Ve konuşuyor :
- Röportajda dediğim gibi ...TT kemerinide şuanda omzumdaki WWEC ile kaldırmak istiyordum.Ama sağlık olsun.Sözümü tuttum.Şimdi sözümü tuttuğum gibi WWEC yide uzun bir süre omuzumda tutacağım...Galiba rakibim Rob Van Dam'dı.Ama önemli olan o değil.Önemli olan ben.TT kemeri ana kemer kadar iyi bir kemer değil.Ben WWEC yi hakediyordum.Çalışan hak ettiğini alır.Buda MITB'de Edge'ye karşı galibiyet idi.Ve onuda başarmış bulunmaktayım.Biri gelirse bana sence ne zaman kaybedeceksin bana göre hiç ! Ama malesef ki bazı kurnazlar var . Tıpki Sheamus gibi.Onlar gibi kurnaz rakipleri pek sevmem.Maçta hile yapmak için yapmadıkları birşey kalmaz.Ama şimdi o aptallar umrumda değil.Ben dersimi verdimmi ? Verdim.Hak ettiğimi aldımmı ? Aldım.Şimdi bunun için yakın zamanda partide düzenleyeceğim.
Ama orada beklediğim ilk kişi Edge..Edge bak dostum, ben seni maçta kemer için yendim.GM'nin dediği para için değil ! Ben bu maça onurum ve emeğim ile çıktım.Kendimi övmeyi sevmem , övülmeyi de sevmem.Ama size süre verirsem uzun bir süre önüme geçen ahmakların hepsini yerle bir edeceğim onları ilk başta ve her zaman her yerde dediğim gibi MITB'deki gibi şutlayacağım.
Jeff Hardy ve Matt Hardy kardeşlere gelirsek onlar bizi hakederek yendi onları tebrik ediyorum.İnşallah uzun süre TT kemerlerini tutarlar çünkü onlar gerçek bir takımdı.Biz de öyleydik.Ama artık değil gibi bir duruma geldik.Edge 'e göre..Onun için artık takım diye bir şey yok ! Tek hedefim WWEC'yi omzumda tutmak...Buna karşı çıkan varsa gelsin !