WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+3
Mr.Master
Cult Of Personality
Furkan
7 posters

28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz

Furkan
    Furkan
    Rookie
    Rookie

28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz Empty 28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz

Mesaj tarafından Furkan Cuma Tem. 29, 2011 8:48 pm

Evet dün bir IW programını daha geride bıraktık. Genel olarak bakacak olursak maçlar fena sayılmazdı ancak süreli çok kısa geldi bana.

Özellikle Kurt Angle vs Mr.Anderson (Steel Cage Match) bana çok kısa geldi. 2 sene önceki bu maç çok daha iyi ve uzundu.
    X-Division maçı için yapılan Ultimate X maçı ise yine kısaydı ancak steel cage maçına oranla daha zevkliydi.
    Crimson vs Bully Ray maçını beğenmedim. Sonu çok değişik bitti açıkcası.
    RVD vs Gunner maçı ise gayet iyiydi. İki güreşçinin de performansı gerçekten izlemeye değerdi.
    Tara vs Winter maçı da güzel maçlar arasındaydı. Yine o maça göre kısa bitti.
    Cult Of Personality
    Cult Of Personality
    Yönetici
    Yönetici

28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz Empty Geri: 28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz

Mesaj tarafından Cult Of Personality Cuma Tem. 29, 2011 11:37 pm

Güzel bir şov olduğunu söyleyebilirim.

-Lockdown 2010'un rövanşı olan Mr.Anderson vs Kurt Angle maçı genel anlamda güzel geçti.Ancak ben Lockdown'daki maç gibi 2 güreşçiden(özelliklede Angle'dan)daha extreme kokan hareketler bekliyordum.Kafesin üzerine tırmanmadılar bile ama yinede güzel geçen maçlardı.

-Ultimate X maçını beğenmedim.Nedeni ise Abyss..Çünkü bütün Ultimate X maçları müthiş extreme geçer çünkü katılan bütün güreşçiler high flayer'dır.Ama Abyss superheavyweight güreşçisi olduğu için bu maç diğer Ultimate X'lerin yanında sönük kaldı ve kısa sürdü.

-Crimson vs Bully Ray maçı kötü geçti.Çünkü bütün maç Bully Crimson'u patakladı ve Bully'e doğru düzgün yumruk atamayan Crimson bir anda finisher yaptı ve kazandı.Değişik bir maç çıkarmak istediler ama bu tutmadı Smile

-Gecenin en iyi maçı olduğunu düşünüyorum.RVD'nin kalitesi zaten tartışılmaz.Bunun üzerine Gunner'ın yetenekli performansı eklenince çok iyi bir maç çıktı ortaya.

-WWE'nin diva maçlarından çok daha güzel bir maç olduğunu söyleyebilirim.Buda gecenin iyi geçen bir maçıydı.

Tabi maçlar dışında Sting'ten mutlaka söz etmem gerek.Sting dün gece network'un yardımcılığını yaptı ve bir gm gibi heryere karıştı.Sting gerçekten çok komik davranışlar sergiliyor ama olmuyor işte..TNA yine bence hata yapıyor yılların eskitemediği orjinal Sting'i bozarak birşey kazanmıyor bence TNA..Böyle bir efsaneyi güreşçiyi Joker'e benzetmek çok büyük bir hata,ben orjinal Sting'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz Empty Geri: 28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz

Mesaj tarafından Mr.Master Cuma Tem. 29, 2011 11:43 pm

Ben en çok RVD vs Gunner maçını beğendim.Steel Cage maçı güreşciler için çok zayıftı.
    HardyRuLez
    HardyRuLez
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından HardyRuLez Cuma Tem. 29, 2011 11:53 pm

RVD vs Gunner maçı bana göre diğerlerine göre en iyisiydi.
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior C.tesi Tem. 30, 2011 1:28 am

İdare eder bir şov olduğunu düşünüyorum.ME maçı beklediğim gibi geçmedi.Durgundu az, ve kısa sürdü.
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Turkish Angel C.tesi Tem. 30, 2011 1:34 am

Vasat bir şovdu beğenmedim 28 Temmuz Impact Westling Değerlendirmeleriniz 2165070328
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior C.tesi Tem. 30, 2011 1:37 am

Güzel bir şov olduğunu düşünüyorum. En çok beğendiğim maç RVD vs Gunner'dı. Hakeden kazandı. Bunun haricinde en az bu maç kadar güzeldi. Teşekkürler.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 10:38 pm