Öncellikle şov 1 hafta geriden ilerliyordu,FOX gibi 4-5 hafta geriden değil.Buna çok sevindim.Camoka'nın ne dediği belli olmuyordu.Bu kötü oldu.B.D'nin bir ara Face - Heel demesi kadar beni mutlu eden bir şey yoktu.Hareketler,güreşci isimleri,doğruydu.Fakat en büyük yanlışı TNA'yı ve güreşçileri çok abartmasıydı.Mid Card'ları efsane sayıyordu.Ve TV Champion'a televizyon yıldızı diyordu.Bir başka dikkatimi çeken şey,ilk başlarda Mr.Anderson şampiyonluk partisine gelen Gunner'e bardak fırlatınca kan aktı ve o kan sansürlenmedi.Aynı şekilde otopark kavgasındaki kanlarda sansürlenmedi.Extreme vardı.Konuşmalara dikkat ettim,alt yazılı ve özet şeklinde omuş.Keşke direk çeviri olsaydı,ama bunada şükür.Ha bu arada,Canoka'nın favorisi RVD'mış.Sürekli ona rakip olmak istediğini söylüyordu.Umarım karşılaşırlar da,Camoka profesyonel güreş neymiş görür.Her neyse,Bilgehan elinden gelenin en iyisini yaptı.Arada bir FOX'u üstü kapalı olarak eleştirdi.Sonuç olarak ben beğendim.Her hafta izleyeceğim.Unutmadan,TPW,9 Temmuz'da saat 00:15'de.İzlemeyi unutmayın. =)
En son konular
» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
+18
Charisma Peep's
Rated R-Cenation
The Showstopper
` CanadiaN AngeL. #
DreamLand
ArabasQue
WTR's Déstt
Wrestling Doctor
вяαggıηg
Straight Edge Warrior
A**hoLe
' FRodoM
The Champ
Game Hunter
The Straight Edge Savior
Buzzer Beater
Evolution's Animal
Mr.Master
22 posters
Cine 5'de Impact Wrestling (25.06.2011)
Mr.Master- Mid Card
Dün Cine5'te Impact Wrestling vardı.Sunucu Bilgehan Demir,konuk Camoka'ydı.Ben şovu izledim.Bilgehan'dan çok fazla şey beklemiyordum.Fakat beni şaşırttı.
Öncellikle şov 1 hafta geriden ilerliyordu,FOX gibi 4-5 hafta geriden değil.Buna çok sevindim.Camoka'nın ne dediği belli olmuyordu.Bu kötü oldu.B.D'nin bir ara Face - Heel demesi kadar beni mutlu eden bir şey yoktu.Hareketler,güreşci isimleri,doğruydu.Fakat en büyük yanlışı TNA'yı ve güreşçileri çok abartmasıydı.Mid Card'ları efsane sayıyordu.Ve TV Champion'a televizyon yıldızı diyordu.Bir başka dikkatimi çeken şey,ilk başlarda Mr.Anderson şampiyonluk partisine gelen Gunner'e bardak fırlatınca kan aktı ve o kan sansürlenmedi.Aynı şekilde otopark kavgasındaki kanlarda sansürlenmedi.Extreme vardı.Konuşmalara dikkat ettim,alt yazılı ve özet şeklinde omuş.Keşke direk çeviri olsaydı,ama bunada şükür.Ha bu arada,Canoka'nın favorisi RVD'mış.Sürekli ona rakip olmak istediğini söylüyordu.Umarım karşılaşırlar da,Camoka profesyonel güreş neymiş görür.Her neyse,Bilgehan elinden gelenin en iyisini yaptı.Arada bir FOX'u üstü kapalı olarak eleştirdi.Sonuç olarak ben beğendim.Her hafta izleyeceğim.Unutmadan,TPW,9 Temmuz'da saat 00:15'de.İzlemeyi unutmayın. =)
Evolution's Animal- Main Eventer
Teşekkürler.Uyuya kaldım o yüzden izleyemedim ama anlattıklarına göre güzel bir anlatım olmuş.Bilgehan iyi yolda gidiyor.
Buzzer Beater- Süper Moderatör
Cine 5 gibi dönemin fanfirifon kanalında ben sansür olmamasını istiyorum zaten ... Kan aksa ne olur anlayamadım . Sanki çocuklar hiç kan görmedi . Sansür sistemi kaldırılmalı .Zaten sansür koyucaklarsa + 13 ibaresini kaldırmalılar
The Straight Edge Savior- Co - Admin
Açıkcası hepsini izlemedim.İlk reklama kadar baktım.Fena değil gibi görünüyordu.Alt yazı olayını beğendim ben şahsen.Uyuz adamların sesini dinlemektense iyidir. ::
Game Hunter- Jobber
Ben beğendim.Anlatım güzel,son hafta olduğu için güzel,çeviri güzel,sansür yok.Fakat Camoka saçma sapan konuştu.TPW'ı tanıtıyor Bilgehan,fakat lütfen böyle konuk almasın.
The Champ- Administrator
IW => Tartışma bölümü taşındı.
Impact'de PG olmaması büyük bir + zaten. Otopark kavgasını izleyecektim fakat uykum ağır bastı. Şimdi izleyeceğim onuda. Ben şovdan ve Bilgehan Demir'den gayet memnun kaldım. Numan'a hak veriyorum şimdi. IW gerçekten müthiş bir federasyon. Teşekkürler.
Impact'de PG olmaması büyük bir + zaten. Otopark kavgasını izleyecektim fakat uykum ağır bastı. Şimdi izleyeceğim onuda. Ben şovdan ve Bilgehan Demir'den gayet memnun kaldım. Numan'a hak veriyorum şimdi. IW gerçekten müthiş bir federasyon. Teşekkürler.
' FRodoM- Jobber
Evet B.D ' Feys yada hiyıl farketmez ' dedi ve ben çok şaşırdım. B.D öğrenmiş işi.
A**hoLe- Mid Card
Ben açıkcası Fox'taki spikerliğine göre daha iyi buldum. Bu sefer "Ovvvv mükemmel bir hareket" gibi şeyler yerine güreş hareketlerini söylemesi güzeldi. Altyazılı olması iyi bence. Kanın sansürlenmemeside iyiydi. Ama eksikleride yok değildi. Mesela Young'a TV yıldızı demesi, IW'i ve güreşçilerini çok abartması, Camoka'nın sesi (:face) gibi bazı eksikler var ama eski haline göre çok iyi. Ve bir ara Fox'a laf attığıda gözümden kaçmadı. "5-6 hafta sonra değil aynı hafta IW sizlerle" lafı direkt Fox kanalındaydı. Kısaca ben iyi buldum. Keşke WWE şovlarını sunarkende böyle olsaydı. ::
Straight Edge Warrior- Main Eventer
Ben izledim Fox'u çok eleştirdi haklıda bence.Otoparkmaçını eleştirdim çünkü adamlar dövüşüyor diğerleri izliyor ben böyle saçma şey görmedim.
вяαggıηg- Jobber
İzlemedim ama çoğu kişi güzel bir yayın olduğunu söylüyor.
Wrestling Doctor- Rookie
Başarısız;
Neden mi ? ;
Baktığımız zaman ilk önce alt yazı'da geçen promo çevirileri yanlış. Ben bile daha iyi çeviriyorum dikkat ettim. Zaten hep söylediğim şey Bilgehan'ın WWE ve FOX TV üzerinden kazandığı para ve şöhreti çok çabuk unutuşu. İhanet etti. Tiyeney İmpek Firestlink bebeleri yakın da ürer. Şahsen çok sıkı bir IW izleyicisi olarak Jeff Jarret ve Karen Jarret'in IW (TNA) kurmadığını biliyorum. Bilgehan böyle dedi. Ayrıca bir IW izleyicisi olmadığını ben anladım. Çünkü bu program Slaammiversary'den bir sonra ki programdı. Ancak Bilgehan bunu Slammiversary'den bir önceki program olarak tanıttı. Hani hafta hafta gidiyorduk ? Hani ? Bir zahmet şu Amerikan Güreşi yasağı koysunlar şu ülkeye. Yeter artık içime tak etti benim. Çağrı Bezmez ve Enes Gönenç dışın da kimse sunmasın. Bilmiyorlar, Güreşi yaşamıyorlar. Onlar paralarına bakıyorlar.
Neden mi ? ;
Baktığımız zaman ilk önce alt yazı'da geçen promo çevirileri yanlış. Ben bile daha iyi çeviriyorum dikkat ettim. Zaten hep söylediğim şey Bilgehan'ın WWE ve FOX TV üzerinden kazandığı para ve şöhreti çok çabuk unutuşu. İhanet etti. Tiyeney İmpek Firestlink bebeleri yakın da ürer. Şahsen çok sıkı bir IW izleyicisi olarak Jeff Jarret ve Karen Jarret'in IW (TNA) kurmadığını biliyorum. Bilgehan böyle dedi. Ayrıca bir IW izleyicisi olmadığını ben anladım. Çünkü bu program Slaammiversary'den bir sonra ki programdı. Ancak Bilgehan bunu Slammiversary'den bir önceki program olarak tanıttı. Hani hafta hafta gidiyorduk ? Hani ? Bir zahmet şu Amerikan Güreşi yasağı koysunlar şu ülkeye. Yeter artık içime tak etti benim. Çağrı Bezmez ve Enes Gönenç dışın da kimse sunmasın. Bilmiyorlar, Güreşi yaşamıyorlar. Onlar paralarına bakıyorlar.
WTR's Déstt- Mid Card
Bilgehan'a valla helal olsun . Bence çok güzel sundu . Camoka'nın konuşması garipdi . Ama gerçekten güzeldi . İzleyeceğim .
ArabasQue- Rookie
Camoka dışında güzel bir şov izledim.Donmalarda olmasaydı.Amma olur böyle aksaklılklar.
DreamLand- Rookie
Kurt Angel'a Kürt Angel demesi baha biçilemez birşey sırf bunun için her hafta takip edicem. + Alt yazı olmasını eleştiren arkadaşlar ben hayatımda izlediğim bir çok filmi alt yazı izledim. Filmin orijinalliğini anlıyorsun hatta ben Türkçe Düblaj değil diye sevindim..
Wrestling Doctor- Rookie
DreamLand demiş ki:Kurt Angel'a Kürt Angel demesi baha biçilemez birşey sırf bunun için her hafta takip edicem. + Alt yazı olmasını eleştiren arkadaşlar ben hayatımda izlediğim bir çok filmi alt yazı izledim. Filmin orijinalliğini anlıyorsun hatta ben Türkçe Düblaj değil diye sevindim..
Alt Yazı doğru olsa zaten eleştiriler olmaz. Alt Yazı çevirileri yanlıştı.
` CanadiaN AngeL. #- Opener
Açıkcası izleyemedim. Cine 5 yağmur nedeniyle çekmiyordu. Kısa bir an denk geldim. Geliştiği belli. Haftaya bakalım ben neler gözlemleyeceğim. Ayrıca 1 hafta geriden geliyor şov. Biri hatırlatsın bunu Bilgehan'a...
The Showstopper- Opener
Ah be ben bügün sanıyodum
Rated R-Cenation- Legend
Ben izledim ve beğendim Bilgehan kendini geliştirmiş.
Charisma Peep's- Jobber
Demir kendini bence pek değişmememiş Brother Devon'un ismini söylemiyor Pope'ya bu kim dedi.
The Phenomenal- Opener
FOX'tan daha iyi bir yayındı. TPW'yi çok merak ediyorum.
The Rated R Champion- $impLy Thé ßést
Teşekkür ettim.Takip edeceğim.
ChiLdren Of Bodom- Mid Card
Bu bana şeyi hatırlattı neydi o hee Flash Tv'de çıkan Raw'ı ozamanlar aynı TNA gibiydi eskilere döndük bizde küçükken izlerdik şimdide küçük yaşta çocukları TNA'ye yönlendirme başladı eski Raw gibi bende beğendim umarım bu işi uzun süre yürütürler ve ülkemizde TNA gittikçe yayılır ..
Just Bring It™- Jobber
Ben beğendim Bilgehan'ı.Camoka ile benim favorilerim ise aynı.. :rock: