WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+3
Rated R-Cenation
The Straight Edge Savior
` CanadiaN AngeL. #
7 posters

23 Haziran 2011 Impact Tartışması

` CanadiaN AngeL. #
    ` CanadiaN AngeL. #
    Opener
    Opener

23 Haziran 2011 Impact Tartışması Empty 23 Haziran 2011 Impact Tartışması

Mesaj tarafından ` CanadiaN AngeL. # Cuma Haz. 24, 2011 10:06 pm

Şovun başında Bischoff ve Sting konuşuyorlar. Sting, Bischoff'a saldırıyor, Scorpion Death Drop ve Scorpion Death Lock yapıyor. Bischoff perişan bir halde.

Ray vs Steiner maçını Steiner üstün götürürken bir anda Ray hakeme çarpıyor. Hakem yerde. Ray zincirle Steiner'a vuruyor. Tuş ediyor ve kazanıyor. BFG Series'te 7 puanı hanesine yazdırıyor. Maçtan sonra Steiner backstage'i yıkıp geçiyor.

Sky & Tessmacher vs Jackie & ODB
    Maçtan önce dışarda yumruklaştılar bir süre. Ringin içine girdikten sonra ODB ve Jackie ezdi. Fakat Velvet tag alınca az dağıttı fakat hakemin görmediği bir anda Jackie Low Kick vuruyor Velvet'e ve maçı kazanan taraf Jackie & ODB.

-Ek: Velvet bunun intikamını alacak elbet. Low Kick'le tuş oldu neticede.

Morgan & Crimson vs Beer Money
    Bir bilgi vereyim. Roode güreşti maçta... Bundan sonra neler oldu bir özet geçelim. Maç cidden hareketliydi. En sonunda Morgan ani bir CFB ile işi bitiriyor. BFG Series maçıydı bu da. Morgan bir 7 puan daha alarak BFG Series'te 1. sıraya oturuyor böylece.

-Ek: Morgan tuş ettiği için puanı aldı. Fakat Crimson puan alamadı.

AJ Styles ringe geliyor. Destination X hakkında konuşmaya başlıyor. Bir anda Joe ringe geliyor. Sen gerçekten iyisin ben daha iyiyim gibisinden laflar söylüyor. Sonra hiç beklenmeyecek bir isim geliyor ringe... Christopher Daniels... Biraz konuştuktan sonra AJ Styles ile maç istiyor. Facepalm: Fortune'un iki üyesi karşılacak bu PPv'da...

-Ek: Fortune yakında dağılır benden demesi.

Palacios vs Lon vs Darsow... X-Division güreşçilerinin maçı. Cidden çok çok çok zevkli geçen maçı Lon kazandı. Ben çok beğeniyorum bu X-Division maçlarını. Maçı anlatamadım çünkü o kadar hareket vardı ki... Very Happy

-Ek: Destination-X'ten önce bu güreşçilerin görünmesini çok beğeniyorum ben.

Winter vs Mickie James. Maç Street Fight olduğu için backstage'de başladı. Birbirlerine vura vura ringin içine girdiler. Mickie cidden fazlasıyla yıprattı Winter'ı. O da ne ? Angelina Love geliyor hakemin görmediği anda Double Knee Backbreaker'ı vuruyor ve ringin altına kaçıyor. Winter tuş edip kazanıyor.

-Ek: Angelina Love ve Winter senaryosu bitse bile Angelina'nın hala Heel olarak kalacağını düşünüyorum ben. Bu gidişle Face olması cidden zor. Yaptığı Finisher'ın da adını yeni öğreniyorum ben daha. Lights Out (Lifting reverse STO) ve Botox Injection (Bicycle Kick) gibi iki mükemmel finisherın yanına bunu eklemesi iyi oldu.

Ve Main Event. Sting vs Abyss... Maç gitti geldi gitti geldi. Fakat kazanan DQ ile Abyss oldu. Abyss'in eline geçirdiği demir parçayı Sting aldı ve o ara Anderson geldi. Ona baka bakaa Abyss'e vurdu. Abyss'ten kanlar geldi. Şov Anderson ve Sting'in bakışmalarıyla bitti.

Eveet tartışma konumuz açılmıştır. İzleyenlerle birlikte tartışmayı isterim. Smile

The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

23 Haziran 2011 Impact Tartışması Empty Geri: 23 Haziran 2011 Impact Tartışması

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior Cuma Haz. 24, 2011 10:21 pm

Çok iyi şov oldu bence.ME kalitesine gereken bir maç oldu.Matt Morgan'ın acilen adam gibi bir feud girmesini istiyorum.Ana kemer feudu olabilir mesela.Anderson ve Sting feudundan sonra.Fortune dağılması yakın gibi.Ama dağılmasını istemem ben şahsen.Angelina Love zombilik yapmaya devam.Face olmasın isterim ben ama.Şuanlık zor gibi.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Rated R-Cenation Cuma Haz. 24, 2011 11:21 pm

Blu Ray'in 7 puan almasına sevinmedim.Morgan 1. olacak gibi.Velvet ile Broke'nin ringe girişi süperdi. Kro Fakat haksız yere yenilmesinin intikamını kesin alırlar. :dogri: Fortune yakında dağılır ve Aj vs. Daniels feudu olur.Daniels heel olur ve güzel bir feud izleriz.Palacios vs Lon vs Darsow çok hata yapsalar bile güzel bir maçtı.Winter vs Mickie James maçı gerçekten süperdi.Angelina'nın Winter'a yardım etmesine sevindim.Angelina'nın büyü seneryosu bitince büyük ihtimalle Winter ile feuda girer.Bu durumda Winter'ın face olması zor görünüyor bence Angelina face turn yapar.ME maçını pek beğenmedim çok sıkıcıydı zaten Sting'in olduğu maçlar artık sıkıyor TNA'nın bunu anlaması lazım ama Abyss'nin kazanmasına sevindim. :dogri:
    Wrestling Doctor
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından Wrestling Doctor C.tesi Haz. 25, 2011 12:09 am

Canlı izlediğimize değdi mi Numan ? sana sorayım ben. Değmedi bence. Bu IW inişli çıkışlı gidiyor artık rayına oturmasu gerekiyor bu olayların. Zaten Sting artık o eski Sting değil. ME kısa sürüyor ve sıkıyor. Bu ara da ME'e Mr.Anderson Vs Abyss demen gece gece beni güldürmüştü. Peder'in ben yakın zamanda önemli bir senaryo da yer alacağını düşünüyorum. Crimson Undefeated olarak devam edebilir ancak Jeff Hardy bu işlerin adamı. :rock: Ben BFG'de Jeff'in Face Turn yapacağı kanısındayım. (BFG'den önce de olabilir.). Sting yakında Heel Turn yapacak gibi. Tweener olmuş bile zaten. Asshole Vs Hardy Vs Sting feudu çıkar buradan söyliyeyim ben.Asshole Tweener olarak Sting Heel Jeff Baby Face.
    ` CanadiaN AngeL. #
    ` CanadiaN AngeL. #
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından ` CanadiaN AngeL. # C.tesi Haz. 25, 2011 12:18 am

Evet Burak değmedi. Bazı yerlerde uyuduğumu hatırlarım. Bir daha PPv dışı bir IW şovunu canlı izlemeyi pek düşünmüyor gibiyim. Berbat bir ME maçıydı o ya. Ne biçim iştir arkadaş ?
    Charisma Peep's
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından Charisma Peep's C.tesi Haz. 25, 2011 12:28 am

Anderson sakat mı neden maçlara çıkmıyor 2 haftadır Gunner'dan intikam alması lazım.
    ChiLdren Of Bodom
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından ChiLdren Of Bodom C.tesi Haz. 25, 2011 3:11 pm

Morgan bencede Push verilmesi lazım bu kemer dışında olabilir çünki kemer maçlarına adaylar var büyük olabnilir kemersiz gireceği Feud çünki her güzel Feud'a kemer olmuyor onunda kemersiz olabilir .Angelina ile Zombiliğe devam bence ona çok yakışıyor böyle izlemek daha zevkli .. :DD
    ' FRodoM
    ' FRodoM
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından ' FRodoM C.tesi Haz. 25, 2011 3:16 pm

Angelina Love , Winterin büyüsünden kurtulacak ama bu sefer kendi isteğiyle Winterla beraber olmak isteyecek yani kontrol etme olayı olmadan Agie heel kalacak. Bully Ray neden bu kadar push almaya başladı anlıyamadım.Stingin heel olup , Mr Andersonun face olmasını faha mantıklı buluyorum bakılırsa kötü bir PPV di , ama bu olaylarla devam ederse daha kötüye gider diye ekliyorum.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 10:37 pm