WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

2 posters

Batista Ringde

The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Batista Ringde Empty Batista Ringde

Mesaj tarafından The Rated R Champion Perş. Haz. 30, 2011 10:05 pm

IWA çalıyor ve çığlıklar yükseliyor...Apronda Batista beliriyor.

Batista Ringde 13971774

Seyircilere baktıktan sonra zorundan da olsa Shooting tauntunu yapıyor ve keyifsiz bir şekilde kafasını sallaya sallaya ringe geliyor.Hemen bir mikrofon istiyor..

- Geçen gece ki Elimination Chamber maçına katılan herkezi alkışlıyorum.(alkışlar..)Sonra sırıtarak devam eder.Neredeyse 1 saat boyunca ringde boğuşursunuz..Karşınıza kim gelirse gelsin indirmeye çalışırsınız.Bu durumda kimseye güvenmemeniz gerekir.İşte sorunda burada.Geçen hafta ki söylediklerime uymadım ve bazı kişilere güvendim.Fakat beni sarstılar..(Batista tezauratları başlar)Hepinize söylüyorum.Bir hayvan ile kapalı alanda hiç şansınız yok !

Batista Ringde Batista-on-Mic

Herkezi yendim ve WWE kemerini almaya o kadar yaklaşmıştım ki bir şanssızlık beni yere sürükledi.Tamamen şanslıydın Cena.Ben orada diğerlerini haklarken sen dinlendin.Fakat artık umrumda değil E.C'de olanlar.Hepinizin bildiği gibi 'The Animal Is 1# Contender !'(seyirciler coşar) Ha haha işe bu Cena.Seni köşeye kıstırdım dostum.Belki şimdi o kemerle rahatça gezebiliyorsun fakat...Benimle birebir yapacağın maçın zamanı gelince aklın başına gelecek.Senin işini orada hemen bitirip kemerimi senin üstüne basarak kaldırıyor olacağım.Tamamen adil olacak.Sen ve ben 1 vs 1 kimse karışmayacak.Çakallık,tilkilik olmayacak.Hilekarlık olmayacak.İyi olan kazanacak.Tabi o kişi belli zaten ve o kişi de benim ! Senin bundan 3 yıl önce Summerslam'de boynunu kırdım Cena.Eminim ki bu maça tekrar çıkarken bir yerlerin titreyerek çıkacaksın çünkü Hayvan'ın senin bir başka yerini daha kırmasından ödün patlıyor olacak !!!!(seyirciler delirir) Senin sadece bir tarafını kırmakla kalmayacağım ! Seni ezeceğim Cena.Herkezin önünde durmam için yalvaracaksın !!!!(tezauratlar artar) I will broke your a$$ ! Senin canını okuyacağım dostum ! Şimdi cesaretin varsa hemen buraya gel ve benimle yüzleş seni turunculu serseri !

NOT : CENA'DAN BAŞKA KİMSE GELMESİN !
    | The Champ |
    | The Champ |
    Jobber
    Jobber

Batista Ringde Empty Geri: Batista Ringde

Mesaj tarafından | The Champ | Cuma Tem. 01, 2011 1:09 am

My Time İs Now ! John Cena gelir ve konuşur :

- Öncelikle giysim kırmızı renkli şapşal ! ( Herkes coşar ) Ben bu kemeri hakederek kazandım ! Ve 2,5 haftadır her ez*k güreşçiler sende bunların içindesin bana o kemeri alacağım diyorsunuz,seni ezeceğim diyorsunuz ama hepsine tek cevabım Bla Bla Bla...Beni yenmek isteseydiniz Geçen hafta yenerdiniz.Ondan önce yenerdiniz.Ama yenemediniz.Şimdi beni çağırdın.Laf ettin.Bana laf ettikçe beni güçlendiriyorsunuz böyle.Teşekkür ederim.Bu Haftada seni yenince bu lafların yararlı olacak.Bu maçtan sonra önüme çıkmaya yüzün olur yuh derim ! Kaçıncı mağlubiyetin olacak bu.Değerini WWE Raw Gecesinde yine düşürüceksin.Ama sen bilirsin hayvan.Ben bir hayvan ile kapalı alanda dövüşmeye o hayvanı , seni ezmeye hala hazırım.Her zaman !
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Batista Ringde Empty Geri: Batista Ringde

Mesaj tarafından The Rated R Champion Cuma Tem. 01, 2011 2:01 am

Spoiler:

Hmm..O kadar çocukluk yapıyorsun ki her hafta renk değiştiriyorsun.Kusura bakma takip edememişim.(Seyirciler kahkaha atar)

-Sen demek istediğimi anlamadın John.Ben seninle birebir maç istedim ve geçen hafta istediğimi almak için ilk adımı attım.#1 Contender oldum ! (seyirciler coşar) Şimdi bana Mcmahon'un k.çını yalayarak aldığın kemerle hava mı atıyorsun sen ? Seninle Cyber Sunday'de birebir dövüşeceğiz Cena ! Buna kendini hazırlasan iyi olur çünkü benimle birebir hiç maça çıkmadın..Seyircilerden umuyorum ki , bu maç olur da hell in a cell olursa,senin kafanı koparacağım dostum ! Hayvan ile kapalı alanda köşeye sıkışınca sıradaki rengin sarı olacak (seyirciler kahkahayı koparır)Sapsarı kesilip çökeceksin oraya .İşinin biteceğini taaa ki o zaman anlayacaksın !

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 8:05 am