WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

Batista Ringde

The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Batista Ringde Empty Batista Ringde

Mesaj tarafından The Rated R Champion Paz Tem. 10, 2011 9:26 pm

Batista Ringde Rawapril5th2010_01

Batista ringe doğru yürür,ringe girer köşeye çıkarak tauntunu yapar.Bir mikrofon alır.

-(Tezauratlardan konuşamaz)

Batista Ringde Rawapril5th2010_07

-Biliyorum,beni istiyor ve seviyorsunuz.Bende sizi seviyorum !(seyirciler coşar) Buraya geldiğimden beri çoğu , işi tek başıma yaptım.Evolution zamanlarında herkez benden nefret ediyordu.O aralar tecrübesiz ve korkaktım inkaar etmiyorum.Ama şimdi ringde gördüğünüz kişi o değil.Artık lakabım gibi tam bir Animal'ım ! Kimseden korkmuyorum ve zafere doğru ilerlemeye devam ediyorum.Yoluma çıkanı hallediyorum.Yolumda ilerlerken bana yardım edip,destekleyenleri sonuna kadar korur kollarım..

-Gelelim şimdi ki durumumuza..Ben konuşurken yaşlı moruk gelip bana dalmıştı.Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz o kişi Undertaker ! Bire bir maça çıktık ve onu eze eze yendim.Güçlü bir rakip fakat bazıları onu abartıyor.Bana vurmaya kalkan adam 2 defa düşünmeli.Eğer vurduğu boşa giderse bir yerlerinin eksileceğini bilmeli ! (Seyirciler tezaurat yapmaya başlar)E.C de #1 oldum ve kemer maçım var.Tam gaz o maça hazırlanıyorum.Bizim palyaço da pek ortalarda görünmüyor gibi.Sanırım korkuyor.Bu çok doğal.Artık Raw'a tamamen yerleştim ve kendimi kanıtladım.Rakiplerim beni rakip seçerken 2 kere düşünecek artık.Soyunma odamda otururken maç karta bakayım dedim.Rock ile maçım varmış.Batista gülmeye başlar.(seyircilerle beraber) Biliyor musunuz bazen bu işi yapasım gelmez oluyor.Rock efsane diyenler var yanlış bilmiyorsam.Ben bir efsane den korkuyor olsam Undertaker'i yenemezdim.Taker'dan sonra Rock benim için çok kolay bir rakip olacak.Benim daha büyük hedeflerim var Rock ile uğraşacak halim yok.Cyber Sunday'de Cena ile görüşeğime seviniyorum.O kemeri zevkle onun önünde kaldıracağım !

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:43 am