Batista ringe doğru yürür,ringe girer köşeye çıkarak tauntunu yapar.Bir mikrofon alır.
-(Tezauratlardan konuşamaz)
-Biliyorum,beni istiyor ve seviyorsunuz.Bende sizi seviyorum !(seyirciler coşar) Buraya geldiğimden beri çoğu , işi tek başıma yaptım.Evolution zamanlarında herkez benden nefret ediyordu.O aralar tecrübesiz ve korkaktım inkaar etmiyorum.Ama şimdi ringde gördüğünüz kişi o değil.Artık lakabım gibi tam bir Animal'ım ! Kimseden korkmuyorum ve zafere doğru ilerlemeye devam ediyorum.Yoluma çıkanı hallediyorum.Yolumda ilerlerken bana yardım edip,destekleyenleri sonuna kadar korur kollarım..
-Gelelim şimdi ki durumumuza..Ben konuşurken yaşlı moruk gelip bana dalmıştı.Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz o kişi Undertaker ! Bire bir maça çıktık ve onu eze eze yendim.Güçlü bir rakip fakat bazıları onu abartıyor.Bana vurmaya kalkan adam 2 defa düşünmeli.Eğer vurduğu boşa giderse bir yerlerinin eksileceğini bilmeli ! (Seyirciler tezaurat yapmaya başlar)E.C de #1 oldum ve kemer maçım var.Tam gaz o maça hazırlanıyorum.Bizim palyaço da pek ortalarda görünmüyor gibi.Sanırım korkuyor.Bu çok doğal.Artık Raw'a tamamen yerleştim ve kendimi kanıtladım.Rakiplerim beni rakip seçerken 2 kere düşünecek artık.Soyunma odamda otururken maç karta bakayım dedim.Rock ile maçım varmış.Batista gülmeye başlar.(seyircilerle beraber) Biliyor musunuz bazen bu işi yapasım gelmez oluyor.Rock efsane diyenler var yanlış bilmiyorsam.Ben bir efsane den korkuyor olsam Undertaker'i yenemezdim.Taker'dan sonra Rock benim için çok kolay bir rakip olacak.Benim daha büyük hedeflerim var Rock ile uğraşacak halim yok.Cyber Sunday'de Cena ile görüşeğime seviniyorum.O kemeri zevkle onun önünde kaldıracağım !