Time To Play A Game çalar Triple H Entrance'de gözükür.Taunt'unu yaparak ring'e doğru gelir ve bir mikrofon ister.
Bu Raw'da.Evet bu Raw'da.Benim için küçük sizin için çok büyük bir olay olacak.Ne mi olacak ? Triple H WWE Champion olacak.6 kişi var.Zorlanacak mıyım ? Bir düşüneyim.. Tabii ki'de hayır. (Güler..)Rakiplerime göz atmak istiyorum,der ve aşağıya inerek bir dosya alır.
Rob Van Dam.Kısa boylu uçan çocuk.Ahh Rob Van Dam.İlk elenen sen olacaksın dostum.
Edge.Şu sarışın çocuk,MITB'de WWE Championship'e çıkıp alamayan (Güler..) Dostum o fırsat bende olsaydı önümüzde ki Raw'a WWE Champion olarak çıkardım.
Shawn Michaels.Benim eski dostum.Shawn'ın nasıl saldıracağını bildiğim için sorun yok.
The Undertaker.Şu yaşlı öcü değil mi ?Wrestlemania'da kendince yaptığı 19-0 serisiyle dolaşıp hava atan ? O yaşlı bunağı yenmek çok zor olmıyacak.
Geriye kalan bir kişi kaldı.John Cena.Cena'yı yeneceğim ve Cena'ya buradan sesleniyorum.Kemerinle son saatlerini iyi geçir.Çünkü kemeri ben alacağım.der ve başka kişileri bekler.
WWE Championship maçına çıkacaklar gelsin başka kişiler gelirse artık yetkililere söyliyeceğim.