WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

5 posters

HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor

WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor Empty HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor

Mesaj tarafından WTR's Déstt Paz Haz. 26, 2011 2:51 am

Sexy Boy !

Boo'lamalar duyuluyor hemen . HBK Ring'e giriyor . Tam konuşacakken bazı seyirciler "Shut Up Shawn , Shut Up Shawn" diye bağırmaya başlıyorlar . Bir süre sonra susuyorlar . HBK konuşmaya başlıyor :

-"Bu hafta RAW'da , Triple H ile WWE Title için bir Contender Maçına çıkacağım . O maçın yapılmasın hiç gerek yok! Çünkü galip belli , Shawn Michaels! Kalp Kıran Çocuk , bu sefer de eski dostunun , Triple H'in kalbini kıracak . Eski dostumu yenmek , benim için çok kolay olacak . Çünkü HHH artık güreşmemeli . Artık istifa etme vakti geldi . Çünkü eski performansı yok! Neyse , Ring'e gel Triple H!"
    DreamLand
    DreamLand
    Rookie
    Rookie

HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor Empty Geri: HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor

Mesaj tarafından DreamLand Paz Haz. 26, 2011 6:38 am

Rob Van Dam geliyor.. Eline bir mikrafon alıyor ve konuşmaya başlıyor..

-The Hart Breaker Kid, The Showstopper Shawn Micheals!.. Seninle tanışmak bana onur verir ama bu faslı geçelim lafı kaynatmaya gerek yok..Contendar maçında rakibin efsanevi dostun Triple H! Elbette bunu daha önce bir çok kez yaptın onu sattın ve şimdide yapıyorsun..Onu kahya olarak kullanıyorsun..Kimbilir Triple zavallısının kalbini kaç kerek kırdın? Yazık değil mi Shawn! Senin gibi bir adamdan bu hiç beklenmezdi..Her neyse bu ringe geldim ve seninle karşılaşıyorum bunun sebebi ikimizin de istediği birşey! W-W-E Champi......

derken bir anda ışıklar yanıp söner..

Kimse gelmesin ayarlanmış feud..
    ECW Orginal
    ECW Orginal
    Rookie
    Rookie

HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor Empty Geri: HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor

Mesaj tarafından ECW Orginal Paz Haz. 26, 2011 7:39 am

Michael Cole:
    -Dikkatinizi istiyorum.RAW GM'den bir mail aldım.
    And I QUOTE!
    "Gelecek RAW'da RvD başıboş durmıyacak ve MiTB'te maçı kazanan yani WWE Champ olan kişi ile maça çıkacak.Tabiikide non-title maçına!Contender olan kişi asıl maça çıkacak.Triple H ve Shawn Michaels ile olan maçta Triple H'in menejeri Guest Host Bret Hart olacak ve Montreal Screwjob'un intikamını alacak ve eğer HBK,bu maçı kaybederse RvD'nin kölesi olacak!
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Paz Haz. 26, 2011 7:47 am

HBK Triple H ile Yapacağı Contender Maçı Hakkında Konuşuyor Triple-h-titantron-o

Triple H'in Titantron'u görülür ama HHH gelmez.Titantron'u HHH keser ve Triple H soyunma odasında kas çalışırken görülür.

Shawn,Raw'da RVD'nin ve benim kölem olacaksın.Seni ezeceğim.Oraya senden korktuğum için değil.WWE Championship için çalışıyorum o yüzden gelemedim,der ve titantron kapanır.
    DreamLand
    DreamLand
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından DreamLand Paz Haz. 26, 2011 7:57 am

RVD alkışlar ve mikrafonu kaldırıp konuşmaya başlar...

-Son cümleye dikkat ettin mi Shawn? Kölem olucaksın! İşte bu sana gelince Triple senin değil benim kölem olucak tabi ki sende onun yanında bir yer istiyorsan bu değişebilir!
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından WTR's Déstt Paz Haz. 26, 2011 3:56 pm

HBK şok olmuştur . Cole'ye sinirli sinirli bakar . Ardından RVD ve Triple H'ye döner :

-"Ben kimsenin kölesi olmayacağım ! Triple H'e ne olursa olsun yenilmeyeceğim ! Çünkü ben , Kalp Kıran Çocuğum ! Triple H'in kalbini , uzun bir aradan sonra yine kıracağım . Tatlı Çene Müziği'yle ..."
    RKO Bréak
    RKO Bréak
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından RKO Bréak Paz Haz. 26, 2011 7:58 pm

Bir anda gong sesi duyulur Ain't No Grave çalar The Undertaker gelir ve mikrofonu eline alıp konuşmaya başlar ;
    ''WWE Title için en büyük aday benim ve kimse benden başka birisinin kölesi olamaz buna izin vermem ! Ve şu anda köleye ihtiyacım yok''
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından WTR's Déstt Paz Haz. 26, 2011 8:25 pm

Taker'a bir Sweet Chin Music !
    RKO Bréak
    RKO Bréak
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından RKO Bréak Paz Haz. 26, 2011 8:35 pm

Undertaker bir anda Sit-Up yapar ayağa seri bir şekilde kalkar ve Shawn'a Choke yapar fakat chokeslam yapıştırmaz bırakı shawn'ı ve mikrofonu alır ;
    '' Shawn ben sana düşman değilim ve seni korumaya geldim eğer tabi ruhunun huzur içinde yatmasını istiyorsan başka ! '' .
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Paz Haz. 26, 2011 8:54 pm

Birden Aint No Grave çalar ve Undertaker'in tarzında bir güreşçi BackStage'ye kadar yürür.Sonra şapkasını Taker gibi çıkartır ve HHH olduğu görülür.

Taker,Sen WWE Champion olacağına inanıyormusun ? Senin burada 20 yıllık kariyerin var.Bunu yapma,Senin WWE Champion olamıyacağını herkes biliyor,der.

RKO Bréak
    RKO Bréak
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından RKO Bréak Paz Haz. 26, 2011 8:58 pm

Undertaker bir anda kafasını çevirir ve Triple H'e korkutucu bir şekilde bakar . Ve konuşmaya başlar ;
    '' Sen Triple H seninde yaklaşık 20 yıllık kariyerin var ve bunu bana söylüyorsun . Şu anda burada kariyerini bitiricek birisini arıyorum ve umarım o sen olmazsın '' der ve ışıklar söner açıldığında Triple H'in arkasındadır Undertaker Triple H yavaş yavaş döner ve Chokeslam'i yer ve Undertaker yavaş yavaş rampadan yukarı çıkar rapmanın sonunda durur arkası dönük şekilde elini havaya kaldırır ve oradan ayrılır ...
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından WTR's Déstt Paz Haz. 26, 2011 9:09 pm

"Benim düşmanımsın Taker , dostum falan değilsin !"
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Paz Haz. 26, 2011 9:10 pm

Triple H boynunu tutarak kalkar ve kendini silkeledikten sonra Oradan ayrılır.
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından WTR's Déstt Paz Haz. 26, 2011 9:13 pm

HBK RVD'ye bakar . Fakat bir şey yapmadan oradan gider .

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:35 am