Evet arkadaşlar Canberk İle Akıl Almaz Senaryolardan sonra bir başka bir şeye start veriyorum.Ben bu programda ünlü kişilirle röportaj yapmaya çalışacağım.Ama sadece ün almış kişiler.Dünde Big Boy ile röportaj yapmayı başardım kısa ve öz cevaplar oldu.Bir daha ki röportajımda Atlanta'da yaşayıp güreş eğitimi alan biriyle olabilir.Big Boy genelde bana pasam diyor. :lol: İyi okumalar...
Mustafa Canberk Kala:Menduh Kızılkula'ya öncelikle röportaj teklifi geri çevirmeyip kabul ettiği için teşekkür ediyorum.Sonrada sorularımı yöneltiyorum.Bize kendinizi tanıtırmısınız?
Menduh Kızılkula:1980 Almanya doğumluyum.Ağrı'lıyım,fakat Bursa'da yaşıyorum.Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesinde tamamladım.Uzun yıllar boks yaptım amerikan futbolu oynadım.Şimdi ise TPW'deyim.
Mustafa Canberk Kala:Favori güreşçiniz kimdir?
Menduh Kızılkula:Tek favorim ben kendim yine kendim :lol: (Gülüyor)
Mustafa Canberk Kala:TPW'nin başarısını nasıl buluyorsunuz?
Menduh Kızılkula:TPW başlar başlamaz başarısını kanıtladı.İleride daha güzel olacağına inanıyorum.
Mustafa Canberk Kala:TPW dışında başka planlarınız var mı?
Menduh Kızılkula:Şu an sadece TPW var.Başka planlara gerek yok.
Mustafa Canberk Kala:TPW'de ki durumunuzdan memnunmusunuz?
Menduh Kızılkula:TPW durumum şuan iyi.İlerde daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mustafa Canberk Kala:Sizce TPW'nin en iyisi kim?
Menduh Kızılkula:TPW'de bütün güreşçiler iyi.Çünkü onlar belli bir seçmelerden sonra buralara geldiler.Hepsi kaliteli.
Mustafa Canberk Kala:Menduh Kızılkula'ya öncelikle röportaj teklifi geri çevirmeyip kabul ettiği için teşekkür ediyorum.Sonrada sorularımı yöneltiyorum.Bize kendinizi tanıtırmısınız?
Menduh Kızılkula:1980 Almanya doğumluyum.Ağrı'lıyım,fakat Bursa'da yaşıyorum.Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesinde tamamladım.Uzun yıllar boks yaptım amerikan futbolu oynadım.Şimdi ise TPW'deyim.
Mustafa Canberk Kala:Favori güreşçiniz kimdir?
Menduh Kızılkula:Tek favorim ben kendim yine kendim :lol: (Gülüyor)
Mustafa Canberk Kala:TPW'nin başarısını nasıl buluyorsunuz?
Menduh Kızılkula:TPW başlar başlamaz başarısını kanıtladı.İleride daha güzel olacağına inanıyorum.
Mustafa Canberk Kala:TPW dışında başka planlarınız var mı?
Menduh Kızılkula:Şu an sadece TPW var.Başka planlara gerek yok.
Mustafa Canberk Kala:TPW'de ki durumunuzdan memnunmusunuz?
Menduh Kızılkula:TPW durumum şuan iyi.İlerde daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mustafa Canberk Kala:Sizce TPW'nin en iyisi kim?
Menduh Kızılkula:TPW'de bütün güreşçiler iyi.Çünkü onlar belli bir seçmelerden sonra buralara geldiler.Hepsi kaliteli.