WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+4
Rated R-Cenation
Turkish Angel
Second City Savior
Evolution's Animal
8 posters

Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior

Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior Empty Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior

Mesaj tarafından Evolution's Animal Çarş. Ağus. 03, 2011 11:03 pm

Soru 1:CM Punk vs John Cena Feud'u nereye kadar gider ? Feud'dan kim galip çıkar ?

Cevap 1:Bu feud Summerslam'de bitecektir.Eğer biraz daha devam ederse, çok saçma olay haline gelir.Summerslam'den sonra, HHH ile Punk ve Del Rio ile John Cena feudu olacaktır.Ve, feud kazanan kişi Punk olacaktır.Sonuçta adam sözleşmeyi boşuna mı imzaladı ? Summerslam'de CM Punk maçı kazanır.

Soru 2:PG kalkarmı ? Kalkarsa nasıl olaylar görürüz ve hangi güreşçiler PG kalktıktan sonra ön plan'a çıkar ?

Cevap 2:PG kalkar filan diyoruz şu aralar ama, hiçte öyle durmuyor.Umarım kalkar, fakat satışlar düşecektir.Reytingler aksine yükselir neden mi ? 5 yıl öncesi diyelim hadi, o zamandan bu yana güreşi bırakanlar izlemeye kesinlikle başlayacaktır.PG kalktıktan sonra ise öne çıkan güreşçi Punk olur heralde.

Soru 3:Chris Jericho ne zaman Return yapar ? Kiminle Feud'a girebilir ?

Cevap 3:Chris Jericho Summerslam için bekleniyordu ama işleri hala devam etmekte olduğunu görüyoruz.Umarım bir şekilde süpriz olur ve Chris Jericho Summerslam'de olur.Şuan Smackdown'ı taşıyacak adam Orton ve Jericho feudu olacaktır.Reytinglerin düzelmesi için en çok gereken şey bu şuan.Feuda gireceği kişi büyük ihtimal Orton olur ve NOC'da döner heralde.

Soru 4:Del Rio Cash In'i ne zaman yapar ? Kemeri uzun süre tutabilir mi ?

Cevap 4:Del Rio 2 kere Cash-In denedi ama başarılı olamadı.3. sefer dener ve başarılı olur gibime geliyor.Ama John Cena ve Del Rio feudu ne kadar çekilir düşünemiyorum.Daha doğrusu Cena ile Del Rio yerine başkası feuda girse güzel olur.Cena ME olayından uzaklaşması lazım artık.Gerçekten gına geldi bu adamdan.

Soru 5:Daniel Bryan Cash In'i ne zaman yapar ? Kemeri uzun süre tutabilir mi ?

Cevap 5:Daneil Bryan Wrestlemania'da yapacağım demesi tamamiyle yalan.Her hangi bir PPV'de cash-ın yaparak herkesi şok etmeye çalışacak ki, ardından heel turn yapsın.Açıkcası Barrett ile Bryan WHC kemeri için feuda girmesini temenni ederim.Gerçekten ring içinde bize çok iyi şeyler izlettireceklerine eminim.Ama Bryan heel turn yaparsa Barrett ile feuda girmez.Gireceği kişi Orton olabilir.Eğer Chris Jericho dönmez ise eğer.

Soru 6:Rey Mystreio WWE Champion olup aynı gece kemeri Cena'ya kaybetti.Rey Mysterio bu olaylardan sonra tekrar bir rövanş hakkı istermi ?

Cevap 6:Böyle birşeyin olacağını sanmıyorum ben.Artık Rey için WWE Champ. hayal olur..Ve böyle bir maç olursa mucize olur..Rey Mysterio en kötü contender maçlarına çıkar bu kemer için.Zaten onlarıda kazanamaz artık.

Soru 7:Undertaker Wrestlemania 28'de maça çıkabilir mi ? Maç yapabilirse kiminle yapar ?

Cevap 7:Şuan Mark Henry konuşuluyor ama onun olacağını sanmıyorum.Chris Jericho ile maça çıkabilir.Neden olmasın ki ? Undertaker rakibi olmak için mikrafon performansı güzel olması gerekir.Çünkü Wrestlemania kadar başka maça çıkamaz heralde Undertaker, o yüzden mikrafon performansı sağlam bir adam bulmak zorunda.Wrestlemania'da maça çıkacağına inanıyorum ben.

Soru 8:Undertaker'in SummerSlam'da Return yapma ihtimali varmı ? Yaparsa hangi maçı basarak yapacaktır ?

Cevap 8:Undertaker Summerslam'de return yapamaz bence.Yaparsa ki bu bir mucize olur.Hadi döndü diyelim, Christian ve Orton maçını basar.CM Punk ve John Cena maçını basma ihtimali düşük bence.Eğer basarsa Cena yandı demektir.Aslında Cena vs Undertaker I OUIT Match tadından yenmezdi.Cena ağlayarak pes ederdi.

Furkan abiye teşekkür ediyorum.Sorularda sizinde görüşünüzü görmek isterim.
    Second City Savior
    Second City Savior
    Mid Card
    Mid Card

Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior Empty Geri: Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior

Mesaj tarafından Second City Savior Çarş. Ağus. 03, 2011 11:07 pm

Bence PG'in Asla Kalkacağını Sanmıyorum,Güzel Röportaj Olmuş.
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior Empty Geri: Evolution's Animal ile Röportaj - The Straight Edge Savior

Mesaj tarafından Turkish Angel Çarş. Ağus. 03, 2011 11:09 pm

Diğer şey benle beyler dağılın.

CM Punk Cena feudunu kesinlikle Punk kazanacaktır.Sonra ADR gelir ve Cash.Sonrasında ise Punk ve ADR feuda girer bu feudu Punk kazanır sonrasında HHH ile feuda girer düşüncesindeyim.

2-PG HHH geldikten sonra bence kalkacak ama şimdi değil düşüncesindeyim.Öne çıkan güreşçi ise kesinlikle CM Punk olacaktır.

3-Bir kere Fozzy yeni albüm çıkarmış 13 Kasım'a uzamış onun için SS'de gelme işi yok.Randy ile girecektir.

4-Bence SS'deki maçı Punk kazancak ardından Cash gelcek düşüncesindeyim.

5-Bence uzun zaman alacak Cash yapması unutulcak MITB aniden bir Cash ve Bryan Heel olur düşüncesindeyim.

6-İstemez kesinlikle.Zaten olmuş bitti gitti artık Rey'in Pushu diye düşünüyorum.

7-Kesinlikle çıkar bu kişi Henry olabilir diyorlar ama bence Jericho olacaktır ve Taker yenilcek ve emekli olacaktır.

8-Yapmiyacaktır.Sakatlığı sürüyor.Yaparsa harika olur hangi maçı basar derseniz onu bilemiyorum bu adam şu anki oynayanlardan hiçbiri ile düşman değil.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Rated R-Cenation Çarş. Ağus. 03, 2011 11:11 pm

PG'nin kalkması bence de zor görünüyor ama HHH belki kaldırmayı akıl edebilir.CM Punk vs Cena feudu bence Summerslam'de bitmez.Güzel röportaj olmuş elinize sağlık.
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior Çarş. Ağus. 03, 2011 11:12 pm

Röportaj'ı ilk çıkaran bendim.İsmi lazım değil bir yerde.Şimdi konuk olurum.Güzel bir duydu aslında. Smile

Soruları daha geliştir bence Hüseyin.Basit sorulara kısa cevap vermek zorunda kaldım.
    The Instant Classic
    The Instant Classic
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Instant Classic Çarş. Ağus. 03, 2011 11:20 pm

Jericho için umudumu kestim artık. Güzel bir röportaj olmuş. Emeğinize sağlık.
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ Çarş. Ağus. 03, 2011 11:30 pm

Güzel bir röportaj olmuş. PG'nin kalkacağını düşünüyoruz ama arkaplanda WWE Vince'in yönetiminde. Bu nedenle kalkmayabilir. SS'de Feud'un biteceğini düşünüyorum. Feud'dan Cena'nın galip ayrılacağını düşünüyordum ama Furkan'ın dediği aklıma yattı. Teşekkürler.
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior Çarş. Ağus. 03, 2011 11:59 pm

Güzel bir röportaj olmuş. Öncelikle ikinizede teşekkür ediyorum. PG konusunda, kalkmayacağını düşünüyorum. Vince bu işin içinde olduğu sürece, biz sevinemeyiz. Del Rio ise, cash in i bir kaç ay sonra yapmalı. SS'de yapmamalı. Puk vs Cena feudu ise, SS'den sonrada sürer. Feudun galibi, John Cena olur ama fazla ezilmeden. Tekrar teşekkür ediyorum.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:08 am