Smackdown MITB
Money In The Bank 2010 PPV'sine hemen ısınmıştım.Çünkü iki ayrı maç oluyordu orası çok iyiydi.Smackdown MITB'de kalıbı falan yerinde 2 güreşçi vardı.Big Show ve Kane.Şimdi,Kane ve Big Show iri güreşçiler olduğu için ve bunuda diğer güreşçiler bildiği için önce Kane ve Big Show'u devirmeye çalıştılar.Özellikle Big Show'u.3-4 kişiden art arda yediği darbeler,7-8 merdiven'in altında kalması.Birde MITB'de Big Show'un merdiven'i kırması çok komikti.Bence Big Show'a,Kane'den daha fazla saldırmalarının bir nedeni de Big Show'un çoğunlukla 2 kişiyiyi bir anda dövmesi.Big Show ring'e bir ara hükmetmişti o aralar ring'de ki herkes'e daldığı için olabilir.Kane'nin tek çalıştığını gördük.Gelelim diğer güreşçilere.Bence MITB'yi en fazla hakketen kişi Matt Hardy ve Kofi arasında gidiyordu.Bence MITB'de en fazla performans gösteren 4 kişi vardı.Cody Rhodes,Matt Hardy,Christian,Dolph Ziggler'di.Drew Mcıntyre ise ring'de yok gibiydi.Çok az senaryosu vardı.Kısacası Drew yine harcandı ama Mükkemmel bir MITB'ydi.Kazananda Kane oldu.Bence hakketti.Çünkü WM 25'den beri MITB'lere katılıyor ama 3. katılışında kazandı.
Raw MITB
Raw MITB'yi nedense beğenmedim.Smackdown MITB daha eğlenceli geçmişti.Ama kadroya bakınca 2 tane High Flyer vardı.Bu iki High Flyer çok iyi iş çıkardı.John Morrison zaten en fazla çalışan kişiydi.Ben favorim olarak JoMo ve Edge'yi görüyordum.Chris Jericho ve Randy'de iyi iş çıkardılar.Mark Henry'ye yapılan CodeBreaker ve ardından Spear'da Raw MITB'sinin en iyi hareketlerindendi.Özellikle Randy'nin Chris Jericho'ya yaptığı RKO'da mükkemmeldi.Merdiven'ler le süper hareketler oldu.JoMo'yu merdiven'e sıkıştırıp başka merdivenle vurmaları.Evan'ın merdiven'lerden atlayarak Ring'de kalıp başkalarını aşağıya atması çok iyi hareketlerdendi.Kısaca'sı Miz'in kazanması beni çok şaşırttı.
Rey Mysterio vs Jack Swagger - World Heavyweight Championship
Jack Swagger'ın artık her hafta 2-3 kez yaptığı Ankle Lock'lar yüzünden Rey Mysterio sekerek geldi ring'e.Ben Rey'de kalacağından emindim ama beklenmedik birşey oldu ve Kane aynı gece Cash In yaparak hem Rekor kırdı hemde World Heavyweight Champion oldu.Swagger çoğunlukla Rey'in ayağına çalıştı.Rey ayaklarına yapılan hareketlerden ve diğer hareketlerden High Flyer oluşu ve usta taktikleriyle kurtuldu.Hemde Jack Swagger Ankle Lock bağlamışken yine Hurracanara ile kurtuldu.619 yapmasına rağmen Rey yine Roll Up şeklinde bir hareket ile maçı kazandı.Kane önce Jack Swagger'dan Rey'i kurtarmak için gelmiş gibi gözüktü ama esasında o gece Cash In yapacakmış.Kane'nin Swagger'ı kovalamasından sonra ben Cash In gelmez sanıyordum ama oldu.Kane çok zorlanmadan Chokeslam ile Tombstone yaparak kemerin yeni sahibi oldu.
John Cena vs Sheamus - Steel Cage for WWE Championship
Gelelim en karışık maça.Sheamus vs Cena.Bu maç güzel geçti ama çok haksızlık oldu.Cena,Sheamus'u pes ettirdi ama hakem yerde olduğu için göremedi.Nexus'un saldırışı çok güzeldi ama ben burada WWE'nin hakemleri ile gurur duydum.Tabi senaryo ama yaptıkları çok cesaret isteyen bir iş.Önce ellerinde ki aleti aldı,Anahtarı seyircilere attı.John Cena maçta çok üstündü ama yaptığı hareketler çok klasik ve sürekli kullandığı hareketlerdi.Sheamus ise arada da yapsa yine çok iyi ve hasar veren hareketler yaptı.Nexus'un büyük bir Push alacağını F4W'de saldırışından anladım ama MITB'de saldırışı bunu kesinledi.John Cena'nın 4-5 kişiyle uğraşmasına rağmen Sheamus 1 kişiye vurarak kemeri aldı ve ardından seyircilerin arasına daldı.Cena'nın sinirinden koca grubu bir anda yıkması çok saçma geldi.O zaman maç sonlarında öyle yapması gerekirdi.
İnşallah beğenirsiniz.Divaların ve Tag Team maçlarını yazmadım.Hem önemli değildi,Hem zamanım kısıtlıydı,Hemde değerlendirecek birşeyi yoktu.Teşekkürler şimdiden.