WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

2 posters

Alberto Del Rio !

PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

Alberto Del Rio ! Empty Alberto Del Rio !

Mesaj tarafından PlayTheGame Perş. Haz. 23, 2011 3:04 pm

Ringte Ricardo Rodriguez i görüyoruz. Rodriguez ADR yi bekliyor. Ve Clear !

Ricardo Rodriguez Alberto Del Rio yu anons ediyor.
    Alberto Del Rio ! Ricardo-rodriguez-picture-1

Alberto Del Rio arabasıyla görünüyor.
    Alberto Del Rio ! Alberto-del-rio-2-o

Şimdi arabasından iniyor. Her zamanki gibi kendini övüyor.
    Alberto Del Rio ! Alberto-Del-Rio

Ardından rampaya çıkıyor. Alberto Del Rio kendini göstererek övünüyor.
    Alberto Del Rio ! Normal_WWE_Friday_Night_Smackdown_2010_09_17_WS_PDTV_XviD-433_www_WRESTLEYOURWAY_com_avi_000197400

Alberto Del Rio şimdi kendini överek ringe giriyor. Ardından konuşmaya başlıyor.
    Alberto Del Rio ! 5970

Alberto Del Rio : My name. My name is Albeeerrto Del Rrriiooooo ! But you already knows that. Ve ben ve ben sizin geleceğinizim. Siz de benim destekçilerim. [ Boooo ! ] Evet evet duyduklarıma göre hepiniz beni destekliyorsunuz. Özelliklede WWE Championship konusunda. [ Boooo ! ] Bu pazar MİTB PPV si olacak. Ve o çantayı kollarımda görmek istiyorum. Ardından bana yakışır bir şekilde Cash İn. Peki buna ne diyorsunuz ? John Cenayı yenmemi Edge i devirmemi WWE kemerinin bende olmasını hepiniz istiyorsunuzdur diye düşündüm. Yanlış mı ? [ Booo ! ] Ve ben Alberto Del Rio Money İn The Bank in sahibi olacak kişi Mr.Money İn The Bank im. Kutudaki para benim param sayılır. Çünkü bu pazar o merdivenden çıkacağım ve o çantayı yerinden söküp WWE kemeri için kullanacağım. Çünkü bu gayet basit. Ben WWE nin şuanı ve geleceğiyim. Ben Royal Rumble ı kazandım. WWE kemeri için kullanmayı düşündüm. Ama sonradan Wrestlemania da WHC kemeri için Edge ile maç yapmaya karar verdim. Edge bana World Heavyweight Championship i vermedin ama WWE kemerini almamda aynı şekilde bana engel olamayacaksın. Çünkü bu benim kaderimde olan birşey. Mr.Wrestlemania olamadım ama Mr. Money In The Bank oalcağım. Çünkü ben şanıma yakışır bir şekilde bunu hakediyorum ve o çantanın geleceğiyim.Rated R Cena dan nefret ediyorum ve o ikisinden biri WWE Champion olursa Mr. Money In The Bank olarak yapacağım Cash In le karşılaşır. Bu çatanın benim olacağından hiç kuşkunuz olmasın. Çünkü bu benim kaderimde yazıyo ve bana onu al diyor. Bana yukarıda asılı olan görmüş olduğunuz çantayı gösteriyor kaderim. Ve ben buna karşı çıkmayacağım. Şu andan itibariyle o çantanın şuanı ve geleceğiyim. Ben Alberto Del Rio yum ve Mr. Money In The Bank im. O merdivenin tepesine çıkıp çantayı yerinden sökecek kişi benim. WWE kemeri benim ellerimde olacak. Ben WWE nin geleceği olarak WWE nin geçmişinden çok daha iyiyim ve Edge yavaş yavaş WWE nin geçmişine doğru kayıyor. Ben ise yukarı çıkıyorum. Merdivenden de aynı şekilde yukarı çıkacağım ve çantanın sahibi olacağım. Because that my destiny.

Alberto Del Rio şimdi dışarı çıkıyor. Hemen ringin altından bir merdiven çekiyor. Sonra merdiveni ringe sokuyor. Merdiveni kuruyor.Merdivenden yukarı çıkarken '' That My Destiny '' diye bağırıyor.

Alberto Del Rio ! 158425_10150176651793788_10150176624583788_31208_2041_b

Alberto Del Rio şimdi Money In The Bank çantasını tutarak konuşuyor.

Future Mr.Money In The Bank : Ve sonunda ve sonunda Mr.Money In The Bank çantasıyla buluştu. Alberto Del Rio kaderiyle buluştu. Bu benim kaderim ve buna kimse engel olamayacak. Ben bu çantanın sahibiyim . Çünkü ben çünkü ben Money In The Bank in şuanı ve geleceğiyim. Ben Alberto Del Rio yum. AND THAT MY DESTİNY ! MONEY IN THE BANK AND WWE CHAMPİONSHİP MY DESTİNY !

WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Alberto Del Rio ! Empty Geri: Alberto Del Rio !

Mesaj tarafından WTR's Déstt Perş. Haz. 23, 2011 8:27 pm

Sexy Boy

HBK Giriş'te konuşmaya başlıyor :

-"Yeter ADR yeter . Artık senin saçmalıklarını dinleyemeyeceğiz . Senin kaderin ne biliyor musun ? O kadar emek verip kemer maçına çıkmak , ama ezikçe güreşip kaybetmek . Bu senin kaderin ADR . Ve bu hep böyle olacak . Çünkü sen , sen tamamen bir saçmalıksın . Senin burada olmaman gerekir . Sen WWE'de olmayı hak etmiyorsun . Senin adını Roster'da görmeyi kimse istemiyor . Tamam , MITB'da şuan bir maçım yok belki . Belki olmayacak da . Benimle dertleri ne bilmiyorum ama , herkes bana düşman olsa bile ben WWE Champion olacağım . Çünkü Mr.Wrestlemania benim , The Showstopper benim . Ama bunu sen zaten biliyorsun .(Seyircilerden alkışlar gelir.)(Seyircilere dönerek.)İşte yalakalar da iş başında! Hadi , hemen Boo'layın beni !(Boo!)Sizi aptal koyun sürüleri . Neyse ADR . Fazla konuşmaya gerek yok . Çok kısa zamanda , Shawn Michaels WWE Champion olarak bu Ring'e gelecek! Hedeflerime ulaşmama , çok az kaldı ...

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:28 am