Wrestlemania'da Alberto'nun kazanması planlanmıştı ama sonradan değiştirdiler fikirlerini Extreme Rules en can alıcı olanıydı çünki son haftaya kadar Alberto'nun champ olacağı kesindi ama bir anda senaryo kurbanı oldu.MITB'de #1 Contender's match kazandı ama CM Punk'ın geri gelmesi ile bu iş olmadı MITB aldı CM Punk'a CASH IN yapsada yediği buzzsaw kick ile olmadı CM Punk resmi olarak WWE'den ayrıldığında Cena'ya-Rey'e Cash In yapacaktı ama CM Punk'ın geri gelmesi ile Summerslam'deki feud doğdu ve Alberto'nun Champ olma süresi uzadı birçok Houseshow'da Cash-İn denemesi başarısız oldu sizce RR-MITB'e rağmen kurban olmadımı Alberto ? ve ne zaman Champ olur sizce ?
En son konular
» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
+8
Racketeer
Rated R-Cenation
Second City Savior
A**hoLe
Turkish Angel
The Straight Edge Savior
The Corporate Champion
SES CM PunK SES
12 posters
Alberto Del Rio
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°1
Alberto Del Rio
Alberto Del Rio'nun birçok kez champ olmaktan döndüğünü biliyoruz.Champ olması planlandığı birçok zaman oldu bkz;
Wrestlemania'da Alberto'nun kazanması planlanmıştı ama sonradan değiştirdiler fikirlerini Extreme Rules en can alıcı olanıydı çünki son haftaya kadar Alberto'nun champ olacağı kesindi ama bir anda senaryo kurbanı oldu.MITB'de #1 Contender's match kazandı ama CM Punk'ın geri gelmesi ile bu iş olmadı MITB aldı CM Punk'a CASH IN yapsada yediği buzzsaw kick ile olmadı CM Punk resmi olarak WWE'den ayrıldığında Cena'ya-Rey'e Cash In yapacaktı ama CM Punk'ın geri gelmesi ile Summerslam'deki feud doğdu ve Alberto'nun Champ olma süresi uzadı birçok Houseshow'da Cash-İn denemesi başarısız oldu sizce RR-MITB'e rağmen kurban olmadımı Alberto ? ve ne zaman Champ olur sizce ?
The Corporate Champion- Mid Card
- Post n°2
Geri: Alberto Del Rio
Haklısın aslında Rey'e kullanabilirdi ama gelip yaptığı o saçma hareketler yüzünden kullanamadı.Bence SS'da ki Champ vs. Champ maçını CM Punk kazanır ardından Del Rio gelip cash-in yapar.
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°3
The Living Legend demiş ki:Haklısın aslında Rey'e kullanabilirdi ama gelip yaptığı o saçma hareketler yüzünden kullanamadı.Bence SS'da ki Champ vs. Champ maçını CM Punk kazanır ardından Del Rio gelip cash-in yapar.
Bence CM Punk Title'ı kaybettikten sonra olacak
The Straight Edge Savior- Co - Admin
- Post n°4
Eğer Summerslam'de Punk kazanır Del Rio Cash-In gelirse.Del Rio ve Cena feudu hiç çekilmez.Ama buda var HHH ile Punk feudu olur.Bir yandan güzel, bir yandan berbat.
Turkish Angel- Legend
- Post n°5
Summerslam'de kesinlikle Cash-In yapacaktır ADR ve eğer Cena kazanırsa hiç çekilmez bir feud olur.Ama diğer yandan ise HHH ve Punk feudu var bu da güzel olacaktır ama WWEC Punk'ta kalması lazım bana göre önce Punk kazansın ADR Cash yapsın ardından bu feud başlasın feudu Punk kazansın WWEC olarak.Sonrasında HHH ile WWEC maçına çıksın.
A**hoLe- Mid Card
- Post n°6
Bence bu yanlış bir bakış açısı. ADR, WWE'ye geleli daha bir sene olmuşken böyle başarılar alması bile zaten ona verilen değeri gösterir. Ki en yakın zamanda cash-in yapacağını bekliyorum.
Second City Savior- Mid Card
- Post n°7
SummerSlam'de Cash-in Yapacağını Düşünüyüorum,Kemeri Kazansa Bile Elinde Fazla Tutacağını Sanmıyorum.
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°8
A**hoLe demiş ki:Bence bu yanlış bir bakış açısı. ADR, WWE'ye geleli daha bir sene olmuşken böyle başarılar alması bile zaten ona verilen değeri gösterir. Ki en yakın zamanda cash-in yapacağını bekliyorum.
Biliyorum bende böyle düşünüyorum ama son anda alınan kararlar yüzünden Champ olmayı kaçırdı
Rated R-Cenation- Legend
- Post n°9
Bence daha geç cash in yapar.ADR kemeri fazla tutar elinde WWE ona o kadar değer verdi bir çırpıda kemeri kaybettirmez.
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°10
Fearless King demiş ki:SummerSlam'de Cash-in Yapacağını Düşünüyüorum,Kemeri Kazansa Bile Elinde Fazla Tutacağını Sanmıyorum.
Elimination Chamber'de kaybeder
Racketeer- 1.Yıldız Moderatör
- Post n°11
Rumble'da ana kemeri korumak için maça çıkar büyük ihtimalle.Merak etmeyin yani,Rio ana kemeri eninde sonunda alacaktır.
Evolution's Animal- Main Eventer
- Post n°12
Bence Del Rio Sonbahar PPV'lerinde Cash yapar.NOC,HIAC veya Vengeance.
The Champ- Administrator
- Post n°13
Yeni senaryolar açısından, Champ vs Champ maçını Punk alır ve Del Rio Cash-In yapar. ADR vs Cena , Punk vs HHH feudu çıkar meydana. Güzel olabilir.
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°14
The Champ demiş ki:Yeni senaryolar açısından, Champ vs Champ maçını Punk alır ve Del Rio Cash-In yapar. ADR vs Cena , Punk vs HHH feudu çıkar meydana. Güzel olabilir.
CM Punk VS HHH feudu zaten kesin olarak olacak Haber elimde birtek bu olduğu içinde konu açamamadım Survivor Series'te First Blood Match olabilirmiş
The Wrestler- Rookie
- Post n°15
The Miz'de MİTB aldığında ringe gelip birçok kez Cash-İn denemişti ancak başarılı olamayınca maçı yarıda bırakıp çantayla kaçmıştı. Alberto Del Rio'da aynı şeyleri yapıyor. The Miz sonuç olarak Cash-İn yapmayı başarmıştı. WWE eğer Alberto'yu talihsiz adam gibi göstermek istiyorsa tarihinde ilk kez MİTB alıp Cash-İn yapamayan adam olabilir bence.
SES CM PunK SES- Opener
- Post n°16
The Wrestler demiş ki:The Miz'de MİTB aldığında ringe gelip birçok kez Cash-İn denemişti ancak başarılı olamayınca maçı yarıda bırakıp çantayla kaçmıştı. Alberto Del Rio'da aynı şeyleri yapıyor. The Miz sonuç olarak Cash-İn yapmayı başarmıştı. WWE eğer Alberto'yu talihsiz adam gibi göstermek istiyorsa tarihinde ilk kez MİTB alıp Cash-İn yapamayan adam olabilir bence.
Korkutma beni Randy'e yapsa Cash-İn böyle olay olabilirdi
Mr.Master- Mid Card
- Post n°17
Belkide inanılmaz bir şekilde WHC için Cash in yapar