OMG ! Kevin Nash görünüyor. Kevin Nash, sarı saçlı bir şekilde görünüyor. Big Sexy dönemindeki gibi. Rampada tauntunu yapıyor ve ringe gidiyor kolu havada tauntunu yaparken. Sonra aprona çıkıp ringe giriyor. Tauntunu yapıyor.
Sonra seyirciyi selamlıyor ve mikrofon alıyor.
Ve konuşmaya başlıyor.
" Merhaba WWE evreni. Big Sexy, return WWE ! " Seyirciler çok seviniyorlar çığlık atanlar var.
" Yeni halim nasıl ha ? Tıpkı eskilerdeki gibi. Çok güzel bir hal aldım. Çok mutluyum. Moralimi kimse bozamaz. Küçük kafalı kas yığını Batista bile ! "
Seyirciler bağırmaya devam ediyorlar.
" Şampiyon oydu dimi. Koskoca WWE Champion. Saçmalık. Bu şirkette, daha iyisini hakedenler var. Sadece ben değil. O kas yığını yerine ben veya başka birisi. İsterse kralı gelsin onuda alt ederim. Benim kimseden korkum yok !!! WWe'de yeniyim. Bana, yardım edecek bana dost olacak biri varsa gelsin. Eğer düşman olmak isteyen varsa, önceden bilgilendirsin ki Big Sexy onun canına okumadan biraz antreman yapsın. Ve bana sataşmak isteyenler için önerim :
Yanınızda koruma ile gelin beyler. Yoksa Big Sexy sizi k**ınızd*n tekmeleyecek."