WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

Rise of CM Punk

Savior of WWE
    Savior of WWE
    Jobber
    Jobber

Rise of CM Punk Empty Rise of CM Punk

Mesaj tarafından Savior of WWE Perş. Ağus. 18, 2011 1:59 am

Punk,rampada beliriyor ve o sıradada diz üstü çöküyor.Koluna bakıyor ve ardından da kalkıp , kolunu çevirerek “IT’s CLOBBERING TIMEEEE!” diyor.Ardından da sol elinde mikrofon vardır.Ve aprona giriyor.Seyircilere bakıyor ve kafasını hayır anlamında sallıyor.

-I'mm baaaaaack!Beni görmeyeli özlediniz mi sizi sürtükler ? (Kahkaha atar ve ardındanda ciddi tavır alır.O sıradada CM Punk'ı seyirciler booluyordur. ) Buraya neden geldiğimi biliyor musunuz ? O zaman size bahsedeyim. Ben buraya benim hakkımda ve federasyon hakkında konuşmaya geldim.Biliyorsunuzki ben Unforgiven’da Randy Orton ve John Cena ikilisi arasında bir hakem olacağım ve her şey benim yapacağım şeye bağlı.Ondan dolayıda bana iki taraf iyi davranmalı.İstersem bir kararla ikisinide maçtan men ederim ve o gece maçsız kalırlar.Ve bundan dolayıda CM Punk’a iyi devranmalılar.Yani bana!Smackdown’ın reytinglerini kim arttırabilir ? John Cena mı ? Randy Orton mı ? İki baby face !? Asla onlar ratinge katkı sağlamaz ama ben World Heavyweight kemerini alırsam ,ratingler fırlayacaktır.Bundan emin olabilirsiniz.John Cena ve Randy Orton , gibi güreşçilere saygı duyuyorum ama onların bir düşüncesine saygı duymuyorum.O da kendilerini en iyi olarak nitelendirmeleri ama bu beni hoşnut etmiyor.Çünkü dünyada sadece bir en iyi var o da tam karşınızda ve şuanda konuşuyor.Ve ben işimi bildiğiniz gibi sizler için yapmadığım için kalıcıyım ama onlar ise sizin sevginizi kazanmak için elinden geleni yapıyorlar.İşte aramızda bir fark varsa bu da odur.Eğer kendileri için ve federasyonun yükselmesi için bu işi yapsalardı , belki dünyanın en iyi güreşçisi olabilirdi herhangi biri ama onlar gidip , fanları seçti.İkiside sürtük , ikiside saçma hareketler içinde.Biri asker selamı verip , ringe geliyor.Kendini saygı duyulacak bir güreşçi olarak nitelendiriyor ama yaptığı düpedüz saçmalık.(Facepalm yapar.)Diğeride kendini The Viper olarak nitelendiriyor.Bu düpedüz saçmalık ben asla kendimi saçma saçma nitelendirmedim yada saçma tavırlar içinde bulunmadım.Asla yalan konuşmadım.Hep doğrulardan bahsettim ve sizin yön bulmanızı istedim.Doğru yolu bulmanızı istedim.Söyleyin bana ? Ben kendimi nasıl nitelendiriyorum ? Ben kendimi dünyanın en iyisi olarak nitelendiriyorum ve diğerlerine benzemiyorum.Bunu o kafanıza sokun..Soksanızda iyi edersiniz.Siz gidip John Cena,Randy Orton t-shirtü alırken siz kaybediyorsunuz ve buna rağmen hala onları destekliyorsunuz.Onların k*çını yükseltiyorsunuz ve onlarda gelip , burada tepiniyor. Tek güvendikleri şey ise hayranları ama ben..Ben hayranlarımdan nefret ediyorum!Ben gidince , onlar gene aynı Smackdown şovunu izleyecekler ve benim dışımda her güreşçiyi anacaklar.O güreşçinin bardaklarını,t-shirtlerini ve başka eşyalarını alacaklar.Bana hiçbiri sadık değil.Beni öylesine seviyorlar ve benim fanatiğim değil.Aslında hiçbir güreşçinin fanetiği yok.Hepimiz görüyoruz biri gidince ,yerine başka birinin hayranı oluyorlar.Onun posterlerini kaldırıp , yeni güreşçininkini koyuyorlar..Bunu bende biliyorum.(Etrafına bakınır.)Smackdown,şovunu izlediniz mi ? O kemeri kaldırışımı ? Siz keş keş sigaranızı içerken , siz uyuşturunuzu çekerken veya beyninizi uyuştururken ben ise kemerimi kaldırıyordum . (CM Sucks , tezahüratları geliyor.) Beni hiç etkilemiyor sizin boolamanız yada bana lakap takmanız.Bu beni daha iyi bir güreşçi yapıyor.Ben daha çok hırslanıyorum ve daha iyi yerlere gelebileceğimi anlıyorum.
    Sandalye alır.Oturur.
    Pazar günü olacak Unforgiven’da ben hakem olacağım. Her iki tarafta tereddütte olsa iyi olur.Hiç beklenmeyen bir şey yapabileceğim gibi adil bir maçta yönetebilirim.Ama onlar her şeye hazırlıklı olmalı.Çünkü her an bir şey olabilir.
    Sandalyeyi görevliye verir ve tauntlarını yaparak gider.

Similar topics

-

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 9:58 pm