WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

Age of CM Punk

Savior of WWE
    Savior of WWE
    Jobber
    Jobber

Age of CM Punk Empty Age of CM Punk

Mesaj tarafından Savior of WWE Salı Ağus. 16, 2011 6:16 am

CM Punk,gelir ve mikrofon alır.
    CM Punk:
    -I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaaack!(Seyircilerden yarı cheer,yarı boo geliyor.)Ben geri geldim ve burada gerçekten Smackdown ve WWE hakkında bir şeyler konuşmalıyım.Ben diğerleri gibi sizin için yalakalık yapmıyorum ve ondan dolayı ringe gelmiyorum.Ben sizler için güreşmiyorum.Çünkü güreş benim hobim,benim amacım ve her şeyim!Ve ben güreş yeteneğimi sizin gibi dar gelirliler için harcamıyorum.Sizin tezahüratınızda benim güreşimi değiştirmeyecek.Bunuda o gerzek kafanıza soksanız iyi edersiniz.Ben birkaç yıldır sizi , güreşi sevdiğim için çekiyorum ve sırf güreş içinde sizi dinlemeye maruz kalacağım.Ben asla sizin gibi palyaçolardan eğitim almadım.Dürüst olmam gerekiyor.Çünkü ben dürüst biriyim.Siz sadece ratingi sağlamak için ve Vince’ın k*çını havalara kaldırtmak için kullanılan aptallarsınız.Sizin saladınız tek fayda bu güreş federasyonuna para kazandırmak.Ama benim buraya geliş sebebim siz veya sizin gibi aptal insanlar değil.Benim buraya geliş sebebim ratingler , eğlence yada birilerini yüceltmekte değil! World Heavyweight Title!Evet,o kemer.Onun altın parlayışı , işte ben o kemeri istiyorum!Peki kemer kimde ? Kemer kimde bana söyleyin ? (Seyirciler Cena diye bağırır.) Ah! Kesin o sesinizi!O aptal güreşçinin fanlarını dinlemek zorunda değilim.Ve John Cena’yı devirmem gerekiyor.Çünkü şampiyon olmak için tek şansım bu.WWE’deki ,Smackdown’daki geleceğimi belirleyecek tek şansım bu .Aslında kemer sahibinin John Cena olması benim için daha kolay bir galibiyet demektir. Ve onu halt ettiğimde benim ne kadar ciddi olduğumu anlamınıza fayda sağlayacaktır.Ben John Cena’ya saygı duyuyorum.(Seyirciler şaşırıyor.) Saygı duyuyorum , işini seviyor ve eğlenerek yapıyor.Ama bunu yapmasının sebebi sizlersiniz!Sizi kullanaraktan bunu yapıyor ve siz hala gelmiş “Let’s go Cena” tezahüratlarınızı yapıyorsunuz.Buda sizin acizlik seviyesini aşmış olduğunuz anlamına geliyor . Bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.Ben güreşmek için yıllarımı verdim ve vermeyede devam edeceğim.World Heavyweight Kemerini omuzlarımda taşıyacağım ve sizlere,sizin gibi aptallara gerçekten haklı olduğumu göstereceğim ve sizin gözlerinizdeki acizliğe bakacağım.Andaval kafalarınızdaki soru işaretlerini göreceğim.Çünkü artık baby face Cena olmayacak!Artık CM Punk’ın dönemi olacak ve hepiniz benim tarafıma döneceksiniz.Vakit geç olmuş olacak.Benim k*çımı yükselterek ,beni kendinize çekemiyeceğinizi anlayacaksınız .Sizi Cena, bağımlılığınızdan kurtaracağım ve bunun ilk adımını biliyor musunuz ? Bunu yapmam için gereken ilk adım onun k*çını tekmeleyerek World Heavyweight Kemerini almam!İşte bunu yaparsam ,Cena diye biri olmayacak.Kırmızı,mor,turuncu gibi saçma renklerle gezen bir ana okulu öğrencisini çağrıştıran bir güreşçi olmayacak! Ve sizler için demem gereken son şey ise embesil yaratıklar olmanızdır.Aslında içinizde Punk sevgisi var .Bunu biliyorum ama siz Punk sevginizi gösteremiyorsunuz.Çünkü Cena,sizi övüyor.Sizi severmiş gibi yapıyor ve World kemeri olması onu yüceltiyor sanıyorsunuz!Ama kemer önemli değildir.Bu sizi yüceltmez.Sizi yücelten o ünvanı onurla taşımaktır..Umarım dediklerimi anlamışsınızdır.Anlamassanız zaten öğreceksinizdir.
    (Etrafa bakar.)Evet,sizi Cena’dan kurtarmam ,World kemerini almam ve etraftakileri temizlemem çok kolay olacak.Nasıl demin sizi boolarken , susturduğum gibi..World kemerini aldıktan sonra,Cena’yı seyircilerin hafızasından sildikten sonra ve parazitleri temizledikten sonra , WWE en iyi yerlerde. Smackdown’da en iyi şekilde temsil edilmiş olacak.Ve siz hepiniz CM Punk’ın yapacaklarını gördüğünüzde , ne kadar dürüst bir adam olduğumu,olduğunu göreceksiniz!Ben dünyanın en iyisiyim!

Der ve etrafına bakar.Ardından da gider.

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 9:41 pm