WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

5 posters

John Cena Ringde...

| The Champ |
    | The Champ |
    Jobber
    Jobber

John Cena Ringde... Empty John Cena Ringde...

Mesaj tarafından | The Champ | Çarş. Ağus. 17, 2011 2:48 am

My Time İs Now ! Çalıyor fakat oda ne Cena sinirli bir şekilde ringe geliyor.Kemeri atıyor ve konuşuyor.

- Imm back ! Aman da ne güzel.Best ın The World aman da ne güzel.Ne kadar anlamsız laflar değilmi ? Dünya'nın en iyisiymişde gidiyor öle.Ama bilmiyor ben buradayım.CM Punk o maçta adil bir maç olmayacak biliyorum.Çünkü akli dengesi yerinde olmayan bir insansın..
    John Cena Ringde... Sd_497_photo_001
    Sen gerçekten ama gerçekten Real hayatta iyi bir kişi olabilirsin.Sağlıklısın içki sigara yok.Ama burada yalancının delinin tekisin.Malesef ki senle güreşmeyi çok istiyorum.Unforgiven'de iyi maç yönetmeni istiyorum.Zaten Randy'i yeneceğim.Ama sonra senlede görüşeceğim bay kendince Dünya'nın en iyisi CM Punk ! Artık hiçbir şey önemli değil.Herkes bla bla bla...Herkes de bir hava var.Buna rağmen ben hala The Champ 'im..Bakın kemer hala bende.Kaybedebilirim ama kemer kazanmak iyi bir başarı sayılmaz.Önemli olan ring.Ringde insanın neler yapacağı belli olmaz.Randy mesela bizi boş anda yakaladı.Aslında benim takımımın da seviyesi birazcık düşüktü.Tek ben vardım bence.Ama dediğim gibi ringde maç bitsede nefes aldığın sürece devam eder maç.Bakın AA yaptım ama sonra.CM Punk geldi GTS yaptı.Oda haklı yeni bir kişi.Bende ilk öleydim.Ama herkese iyiyi gösterdim.Çaylağın teki bana karşı çıkıyor.Bir çaylak Randy'de yanında.Ona rağmen benim başarılarım onlara tek yeter.Ben John Cena'yım.Benim gücüm bir kemerden itibar değil.Bu kemer parçası olmadanda ben tekim.RAW'Da olduğu gibi buradada aynıyım.Güçlüyüm.Ama tabiki maç sonraları bana %50 zarar veriyor.Kemer sahibi olmak zor.Mr.Anderson bana demişti.O adamı haklı buluyorum.Ukalalık yaptım ona özür dilerim yine ondan.Ama gerçekten Randy ve CM Punk bana göre bir çaylak.Tecrübesiz bir güreşçi ikilisi.Asistan bile olmaz onlardan.Ama ben ..Evet ben gerçekten yetenekliyim.Hadi ama suskunluk yeter.Bunlara dersi Unforgiven'de vereceğim.Tabiki ondan sonra Flair karşıma çaylak Punk'u koyacaktır.Gerçekten ama gerçekten herşeye hazırım.Çünkü ben ! JOHN CENA'YIM...

John Cena Ringde... Cena+whc2

----

John Cena Ringde... Images?q=tbn:ANd9GcSNnIcN4VHUw_77KC0-7Vb3kfVaJWSXhgCX6LVIAurkoJd9he6XiA

[ CM 'den baskası gelmesin... ]
    | The Apex Predator |
    | The Apex Predator |
    Jobber
    Jobber

John Cena Ringde... Empty Geri: John Cena Ringde...

Mesaj tarafından | The Apex Predator | Çarş. Ağus. 17, 2011 5:21 am

OMG ! RANDY ORTON !!!!
    John Cena Ringde... Randy%20Orton%20-%20Entrance
    Ringe doğru geliyor köşeye çıkıp tauntunu yapıyor.

John Cena Ringde... Randy%20Orton%20-%20Pose
    -Buradayım . İşte ben geldim . Herkez CM Punkı beklerken ben buradayım . İlk olarak SmackDown showunda harikalar yarattığımı söyleyebilirim . En son benim hareketimle maç bitti . Ama sonrası için aynı şey söylenemez. Şu CM Punk şapşalı (Booo )gelip maçın sonunda bana saldırdı . Çünkü galibiyetimi kendisine yediremiyor ! Benim World Heavyweight maçımda hakem olucakmış ! Bu haksızlık , bu adam neler yaptığını bilmiyor ve hakem oluyor . Benim maçım ve benim kemerim . O kemer benim ! Benim hakkım ve o hakkı kimseye yedirmem. John Cena denilen şu zırvalığı kesiceksiniz (Seyircilere bakar. ) Çünkü artık SmackDownun yeni kemer sahbi ben olacağım . Eğer CM Punk denen kişi benm maçımda hakem olucaksa son sözüm : Yeneceğim tek kişi vardı bu sayı 2ye çıktı !!
    | The Champ |
    | The Champ |
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından | The Champ | Çarş. Ağus. 17, 2011 9:01 pm

- Demek ezmen gereken 2 kişi oldu ? Demek biz hazmedemiyoruz ? Sana ders vereceğim Randy Orton.Daha çok gençsin seni ezmek kolay olur.Tecrüben yok çünkü.Ama biz burada CM Punk ve John Cena'dan bahsediyoruz yani 2 ezikten değil.Senden de değil.Bizim çaylaklarla işimiz olmaz Randy.İyi olan benim iyi olan kazanırsa ben kazanacağım.Ve sana dersini vereceğim.Beni küçümsüyorsun çünkü yüceyim ben.Yücelerin düşmanı ezik olur.Sen böle yaparak yücelmiyorsun...
    John Cena Ringde... Sd_497_photo_001
    Tam akine hala küçülüyorsun.Ve şuandada bana bulaşmakla hata yapıyorsun...Şuanda küçülüyorsun Randy'cik ! Yücelmiyorsun.Davranışlarını düzeltmen gerek.Ama sen aksine davranıyorsun..Sana kaç kere diyeceğim benle konuşurken dikkatli ol diye.Ben John Cena'yım diye.Sen eziksin amelesin.Hiçbirşey yapamassın diye ! Ha ? Gerçekten ama gerçekten demekten sıkıldım.Sen duymaktan sıkılmadın kuş beyinli Randy....
    John Cena Ringde... Dggfff
    Beni ezmek ha ? Hahahha çok komiksin.Ama Ben tekrar diyorum.JOHN CENA'YIM !!!!Beni anlıyormusun ? Yoksa taraftarlaramı soralım.Veya yoksa seni ezincemi gösteriyim.Ama ben üçü bir aradayı deneyelim diyorum Randy.Taraftar beni seviyor.Doğruyu biliyor.Şampiyonu tutuyorlar.Ama gerçek şampiyonu.En iyiyi tutuyorlar.En iyiyi !

John Cena Ringde... 50277_41255041300_4518788_n
    ---
    John Cena Ringde... John-cena-wallpapers-95
    Hell Yeah
    Hell Yeah
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Hell Yeah Çarş. Ağus. 17, 2011 11:51 pm

Çalıyor Daniel Bryan geliyor.
    John Cena Ringde... Daniel-Bryan
    Cena belki şampiyon olabilirsin.Tabi geçici bir süreliğine.Ama asla en iyisi değilsin.Saygıdan bahsediyorsun ama saygı hakkında en ufak bir fikrin bile yok.Neden mi?Saygılı olan biri rakiplerini küçümsemez.Onları gözünde büyütür.Ama kazanacağına da sonuna kadar inanır.Eğer biri saygıdan ya da yücelmekten bahsedicekse o kişi sen değilsin Cena.Tecrübeli olduğunu söylüyorsun.Tamam ona lafım yok.Ama bir yerden sonra o tecrüben işe yaramıyacak.Benim gençliğim ve atletikliğim senin tecrübenin önüne geçecek.Cena maçlarını kısa bitirmeye bak.Yoksa bu tecrübe dediğin sana yorgunluk olarak geri döner.Senin bir maçta yarım saatten fazla kalabileceğini sanmıyorum.Eğer kalırsan o maçı kaybedersin Cena.
    | The Apex Predator |
    | The Apex Predator |
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından | The Apex Predator | Perş. Ağus. 18, 2011 4:55 am

-Sen tam bir eziksin Cena ezik ! Seni Unforgivenda ezmek için sabırsızlanıyorum . Senin gibi BabyFace birini ezmek boynumun borcu oldu . Sen kimsinki sen sadece ikide bir Sen beni göremezsin sen beni göremezsin diyen şapşalın tekisin ! Ama ben ... Ben The Viper'ım seni yılan gibi sıkıcam ve sonra Neckbreaker çaıkıcam ve işte en son ... R-K-O !!! Seni RKO ile mahvedicem !
    | The Champ |
    | The Champ |
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından | The Champ | Perş. Ağus. 18, 2011 5:51 pm

O RKO adlı saçma hereketini bana 10'larca defa yapmış olsanda bu kemer omzumda olucak.Daniel sana gelirse ME bile değilsin bize birşey diyemezsin.Çünkü dersen o küçük dilini koparmasınıda ben bilirim.Randy o kemeri benden alamıcaksın.Kimse alamıcak.Herkese dersini vereceğim.Boş boş konuşuyorsunuz fakat bu çenenizi kırmayıda ben bilirim.Şimdi beni anlamayan ?
    The Showstopper
    The Showstopper
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Showstopper Perş. Ağus. 18, 2011 6:33 pm

Out : PPV bookerı Olarak Yeni Maç . John Cena vs Randy Orton WHC maçı .
    King Of Pain
    King Of Pain
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından King Of Pain Perş. Ağus. 18, 2011 6:41 pm

Oda ne?

Elinde zinciri ve sopası ile gelirken ringdeki güreşçiler korkmaya başlıyor.Sinsi sinsi bakışlarla sırıtarak ringe geliyor.Mikrofon alarak konuşmaya başlıyor ;

Durun bakalım ufaklıklar! Ne oluyor burada? Halledilmesi gereken işler mi var? Sopamı getirdim halledebilirim isterseniz? Fakat bunun için gelmedim.Hey Cena bak bana? Görebiliyormusun? Haaa bende öyle zannettim zaten.Sen o koca kıçını yerinden kaldıramazken ben adamların kıçlarını tekmeleyip Dünya'nın en iyi güreşçilerinden oluyordum! Bir sürü kemere sahip oldum.Hatta yendiklerimin kanlarını bir kavanozda saklıyorum! Ha ha! Biliyormusun Cena aptalsın! Kendini beğenmiş sefilin tekisin! Konuşup konuşup maça gelince birşey yapamayan korkak tavuğun tekisin! Burdaki eziklerle uğraşarak zaman harcıyorsun,onların hepsini bende yenerim aptal herif! Bana göre doğru konuşmalısın ahmak herif! O kemer yavaş yavaş senin elinden gidicek ve ben buranın şampiyonu olacağım! *Duraksar.* Bunlar yettimi ahmak? Sana öyle bir acı yaşatacağım ki ve bana karışan herkeze! Ben acıların kralıyım ahmak şey! *Sinsi sinsi bakar* Gülmeye başlar ve şeytani kahkalar atar.Cehennemin en dibine gideceksin aptal kel kafalı herif! Ya haddini bileceksin yada cehennemin en dibini boylayacaksın! Der ve yeniden şeytani kahkahalar atmaya başlar.
    Hell Yeah
    Hell Yeah
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Hell Yeah Perş. Ağus. 18, 2011 10:43 pm

Cena belki ME değilim ama her zaman senin arkanı kollamana gerek duyacağın biriyim.Bunu da sana kanıtlıyacağım.Şu ringe çıktığın andan beri atıp tutuyorsun.Ama bunların hepsi laf.Eğer Cena lafta olmadığını söylüyorsan.Buraya gel ve kanıtla.Hadi gel de dilimi kopar.

OUT:Kavga çıkmasın.
    | The Champ |
    | The Champ |
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından | The Champ | Cuma Ağus. 19, 2011 3:34 am

John Cena sinirlenir.Ve Daniel Bryan'ı F-U ile dışarı atar.Ben hep buradayım ahmak ! Dilini başka zaman koparacağım der.Arkasını döner.Randy Orton ve Abbys'i görür fakat Randy'e F-U yapar.Ringden kemeri alır .Taunt yapar.Abbys'in önünde You Can't See Mee tauntu yapar.My Time İs Now ile ringden gider.
    Hell Yeah
    Hell Yeah
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Hell Yeah Cuma Ağus. 19, 2011 4:52 am

OUT:Allah için kavga çıkmasın dedik.
    King Of Pain
    King Of Pain
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından King Of Pain Cuma Ağus. 19, 2011 4:54 am

Abyss Brian'ı kaldırır ve gitmesine yardımcı olur.

OUT : Teşekkürler Cena,hadi birdaha olmamasını dileriz artık. Mad
    | The Apex Predator |
    | The Apex Predator |
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından | The Apex Predator | Cuma Ağus. 19, 2011 5:06 am

-(Yavaşca Kalkar) Sennle bunun hesabını PPVDe görücez Cena ! Sen Ve ezik Punk beni tutamıyacaksınız World Heavyweight Champion Ben olacağım ! Bunu o küçük kuş beynine sok !

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 10:35 pm