Ayrıca şunuda belirtmek isterimki bünyesinde 25'ten fazla erkek güreşçi barındıran Smackdown'da promo kesen 5-6 kişi var..Bakın açık açık konuşuyorum.Düzgün bir push almak için şöyle 2-3 günde bir promo kesmeniz lazım..Bu doğrultuda 12 ağustos'tan şu ana kadar kesilen promoların hepsini inceledim ve not aldım..Bundan sonra promo kesmeden push almak yok..Hatta hiç promo kesmeyen kişileri şovlara bile çıkartmayacağım bilginize..Şimdiden söyüyorum promo kesmemesine rağmen match card açıklandığında ''Benim niye maçım yok '' mesajı yazmayın!
En son konular
» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
+2
PhEnOmFoReVeR
Cult Of Personality
6 posters
Smackdown Duyuru (Herkes Baksın Lütfen)
Cult Of Personality- Yönetici
Arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki;Smackdown'da kemer feudları hariç kimle kimin feudta olduğunu bilmiyorum çünkü RPG'yi takip etmiyorum..Son 2-3 şovu inceleyip birbirlerine saldıran,gider yapan,artizlik taslayan güreşçileri 5 gün sonra yapıalcak olan Undergiven'da maç yaptıracağım ve Unforgiven'dan sonra bazı feudlar yepyeni bir hal alacak ve yeniden şekillenecektir..Bu durumda ''Vay efendim benim falan kişi ile feudum vardı onla feudum bitti..Vay efendim benim kemer maçım vardı hakkımı yedin''gibi laflar söylemeyin..Zaten kemer hakkı olanların kemer hakkını vereceğim..
Ayrıca şunuda belirtmek isterimki bünyesinde 25'ten fazla erkek güreşçi barındıran Smackdown'da promo kesen 5-6 kişi var..Bakın açık açık konuşuyorum.Düzgün bir push almak için şöyle 2-3 günde bir promo kesmeniz lazım..Bu doğrultuda 12 ağustos'tan şu ana kadar kesilen promoların hepsini inceledim ve not aldım..Bundan sonra promo kesmeden push almak yok..Hatta hiç promo kesmeyen kişileri şovlara bile çıkartmayacağım bilginize..Şimdiden söyüyorum promo kesmemesine rağmen match card açıklandığında ''Benim niye maçım yok '' mesajı yazmayın!
Saygılarımla..
PhEnOmFoReVeR- Mid Card
Kemal abi ilk andan GM sin diye sıkmak gibi olmasın ama son zamanlarda HHH vs Goldberg feudu var gibiydi.Yalnız HHH vs Taker feududa var.Yani Unforgivende HHH le son bir maça çıktıkdan sonra HHH le feudumun bitmesini isterim.Doğru zaten sen kendin dedin "Feudum vardı nasıl bitti muamelesi yapmayın" diye ama genede bir karışıklıık olmaması için söylüyorum.Ama Benim Brandda RAW olduğu için Unforgivende maçsız kalma durumum var.Onun için HHH le Unforgivende son bir maç yapıp sonra feudumuzun bitemsinden yanayım ....
WTR's Déstt- Mid Card
Merak etme RAW'dan sana destek vereceğim Kemal abi. Yani aktif 1-2 kişiyi SD!'a göndereceğim.
Edit: Şehrun, o maçı ben ayarlayacağım Unforgiven'e.
Edit: Şehrun, o maçı ben ayarlayacağım Unforgiven'e.
Şehrun senin feuddan haberim var,şuanda Triple H boş ama yarına kadar mutlaka seçerler.Seçerlerse feuda devam edersiniz..PhEnOmFoReVeR demiş ki:Kemal abi ilk andan GM sin diye sıkmak gibi olmasın ama son zamanlarda HHH vs Goldberg feudu var gibiydi.Yalnız HHH vs Taker feududa var.Yani Unforgivende HHH le son bir maça çıktıkdan sonra HHH le feudumun bitmesini isterim.Doğru zaten sen kendin dedin "Feudum vardı nasıl bitti muamelesi yapmayın" diye ama genede bir karışıklıık olmaması için söylüyorum.Ama Benim Brandda RAW olduğu için Unforgivende maçsız kalma durumum var.Onun için HHH le Unforgivende son bir maç yapıp sonra feudumuzun bitemsinden yanayım ....
Çok teşekkürler kardeşimWTR's Déstt demiş ki:Merak etme RAW'dan sana destek vereceğim Kemal abi. Yani aktif 1-2 kişiyi SD!'a göndereceğim.
The Rated R Champion- $impLy Thé ßést
HHH vs Taker feudu zaten imkansız birşey.Taker Raw'dayken SD'de maça çıkamaz.Adam mı kalmadı da Taker'la maça çıkıyor.SD'de 25 kişi varmış
PhEnOmFoReVeR- Mid Card
Murat imkansız olsa gerçektede yapmazlar.Zaten branddan branda feuda 1 maça çıktık sadece.PPV ler de maç yapıyorduk hep
En son PhEnOmFoReVeR tarafından Salı Ağus. 16, 2011 5:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
WTR's Déstt- Mid Card
Hayır, imkansız değil.
Bu arada, Unforgiven'deki maçı ben ayarlayacağım.
Bu arada, Unforgiven'deki maçı ben ayarlayacağım.
PhEnOmFoReVeR- Mid Card
Abdullah SD ya adam yollayacağım demişsin.Ne zamandır geçmek istiyorum kendinde biliyorsun.Eğer beni SD! Ya gönderme ihtimalin varsa ve gönderirsen sevinirim.Burada da şu Draft tartışması gene başlamasın ama zaten SD da da adam sıkıntısı var.Hemen yolla demiyorum ama adam yollayacaksan ilk beni değerlendir lütfen...
WTR's Déstt- Mid Card
Neyse, demek ki mutsuzsun. Seni göndeririz SD!'a.
Turkish Angel- Legend
Amanennn sen yeni GM'sin o zaman ben PPV GM isem Onur'un seçtiği maçlar gitti.
HunteR- Jobber
Hüseyin HHH'ken İnferno Match yapıcaktık ama sanırım olamaz artık.
Evet artık olmayacak.HunteR demiş ki:Hüseyin HHH'ken İnferno Match yapıcaktık ama sanırım olamaz artık.
HunteR- Jobber
O zaman Kemal abi beni Goldberg yakışacak biriyle feuda sokarsan çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden
Goldberg'in push alması için promo kesmesi gerekiyor.Yoksa Goldberg kimse ile feuda giremez hatta şovlara bile çıkamazHunteR demiş ki:O zaman Kemal abi beni Goldberg yakışacak biriyle feuda sokarsan çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden