Arkadaşlar dikkat ediyorum hem WWE hem IW şovlarını izliyorum ama IW'ye beni çeken birşey var.IW'de Backstage olayları daha fazla daha anlamlı ve güzel feudlar çıkartıyorlar konuşmalar yoğun yani eğlenceli bir show geçiyor ama WWE bence daha çok güreşe dayalı showlar yapıyor backstage olaylarını az görüyoruz buda beni IW'ye çeken şeylerden sizcede sizi WWE'yi izlemeniz veya IW'yi izleme isteğiniz nerden doğuyor bunu merak ettim.
En son konular
» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm
» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm
» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm
» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm
» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm
» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm
» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm
» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm
» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm
» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm
+8
Straight Edge Warrior
Savior of WWE
Save_us.x29
Mr.Anderson
Hell Yeah
Second City Savior
Chick Magnet
HunteR
12 posters
WWE ve TNA arasındaki bazı farklar?
HunteR- Jobber
- Post n°1
WWE ve TNA arasındaki bazı farklar?
Chick Magnet- Rookie
IW'nin arenası beni güreş izlemekten uzaklaştırıyor nerdeyse. Daha büyük bir arenada yapılan WWE beni güreşe çekiyor, bir olay var orda. Ama IW'nin güreş kalitesini yabana atmamak gerek, fakat WWE köklü bir şirket. IW'nin o kadar arkası olmadığı için WWE daha önde. WWE eskiden beri var, bu sayede herkeste onu izleme merakı uyanıyor, IW'yi değil. Ama IW'deki güreşçilerin kalitesi sebebiyle ben ikisini de izliyorum.
Second City Savior- Mid Card
2-3 yıl önce efsaneler orada olduğu için WWE beni çekiyordu,ama şimdi bakarsak neredeyse tüm efsaneler IW'de buda beni IW izlemeye yönlendiriyor eski efsanelerim maçlarını izlemek,konuşmalarını görmek güzel oluyor.Ama tabii ki WWE'de vazgeçilmez.
Hell Yeah- Opener
WWE'nin arena ve şov olarak daha önde.Efsaneler IW'de olabilir ama artık yıllanmış adamları seyretmekte bir anlaam vermiyor bana.Ayrıca WWE daha eski ve ün yapmış bir şirket .O yüzden WWE.
Mr.Anderson- Jobber
HunteR demiş ki:Arkadaşlar dikkat ediyorum hem WWE hem IW şovlarını izliyorum ama IW'ye beni çeken birşey var.IW'de Backstage olayları daha fazla daha anlamlı ve güzel feudlar çıkartıyorlar konuşmalar yoğun yani eğlenceli bir show geçiyor ama WWE bence daha çok güreşe dayalı showlar yapıyor backstage olaylarını az görüyoruz buda beni IW'ye çeken şeylerden sizcede sizi WWE'yi izlemeniz veya IW'yi izleme isteğiniz nerden doğuyor bunu merak ettim.
2Sini'de izliyorum.Ama bir tercih yapmam gerekirse WWE derim.İW WWE'nin eskileri.onan dolayı WWE daha büyüktür.İW'yi sadece Mr.Anderson için izliyorum.
WWE>İW
Save_us.x29- Rookie
Aradaki fark TNA'in gözbebeğinin her zaman değişmesi ama WWE'nin 2002'den beri John Cena olması.
Savior of WWE- Jobber
Arenanın küçüklüğü ve atmosferinin karanlık olması beni IW izlemekten uzaklaştırıyor.Ben 2007'den beri WWE'i takip ettiğim için tabiiki de favorim o olacak ama şuanki feudlar bakımından dersen.Sting vs Angle'dan daha çok CM Punk vs Cena iyi derim.Ama diğer mid-card feudlarında IW daha iyi.
Straight Edge Warrior- Main Eventer
Backstage ve ring içi saldırma olayları ve kahramanlarının sürekli değişmesi beni IW'e çeken bir neden. eğer IW'de para olsa WWe'den çok daha iyi şeyler yapabilirler. Şuanki durumuma bakarsak, Yüzde 38 oranda WWE izleyip takip ediyorum. WWE'nin parası olup, her şeyi yapma gücü olabilir. Fakat kaliteye göre IW WWE'den daha iyi bence.
WTR's Déstt- Mid Card
TNA'da PG olmaması, çoğu izleyici için en önemli neden. WWE'yi PG'yi kaldırırsa TNA için çok kötü olur. Evet, TNA'da BackStage olayları daha fazla ve daha zevk verici. Ama maçlar kısa oluyor. He bir de, WWE'nin yaptığı hatalar sonucu insanlar bıkıyor ve başka federasyonlara yöneliyorlar.
The Straight Edge Savior- Co - Admin
TNA TV programı gibi yayın yapıyor.En sevdiğim özelliği bu benim.Ama WWE tam terse, sanki TV programı değilde nasıl anlatılır bilemem atmosferi,sehirciler buda beni WWE çeken olay.
The Rated R Champion- $impLy Thé ßést
Ben IW'nin bugüne kadar 2 3 şovunu izliyordum o da Kevin Nash varken.En başta IW o arenayı,o düzeni değiştirmeden adam olmaz.İstediği kadar efsane olsun,gösteriş herşeyin başında gelir.Adam bizim evin kapısı gibi küçük bir yerden geliyor.Arena küçük.WWE'de entranceler pyrolar arena ve o coşku paha biçilemez
Racketeer- 1.Yıldız Moderatör
IW'de promolar kötü beyler.Promoları biraz daha iyi yapmadıkları sürece WWE'yle başa çıkamazlar.Tabii maçlar WWE firmasından çok daha heyecanlı o ayrı bir mesele.