Hey sizi aptallar.Görüyorsunuz dimi karşıma çıkan herkesi devirdim kimse beni yenemedi bile zaten de yenemez bile.Çünkü ben WWE'nin Raw'ın yüzüyüm.O aptal Batista değil o The Rock değil o Stone Cold değil o Edge değil o Batista değil o Miz bile değil sadece ben ve takımım.Hmm aklıma birşey daha geldi.Taker ve Trıple H şu an feuddlar ama benim için boş bir feud olacak çünkü ikisini kolaycana yenebilirim ve takımım ile sakatlarım o Taker ihtiyarı ile kendini birşey sanan ve WHC olacağını sanan aptalın geri dönme şansları bile olmaz.Edge geçen ki konuşmasında Swagger'ı devirdim demiş ama yanılmış.Size No Mercy'den bir an gösteriyorum:
Edge Hurricane'ye Spear!Ardından Swagger kalkıyor ve Gutwrench Powerbomb!1-2-3 bitti Still US Title diğer PPV'de de Still US Title.Beni kimse deviremez dostlar.Batista asla Miz asla Taker asla Edge zaten yenemiyor,HHH asla,SCSA asla,Rock'ı zaten söylemiyorum bile diğer aptallar gelir onlar ise Jeff Suicide bilmem ne bilmem ne eğer onlar gelirse kötü pataklarım çünkü onlar bir hiç WWE için.
Birden bir müzik çalar ve Swagger ringin iplerine tutunurken geri çekilir...
Out:Bahsettiğim kişiler gelsin Jeff Dolph felan filan gelmesin!