İlk sohbet konulu serim olan "Güreş İçinden" hoşgeldiniz. Serimin ilk konuğu sitemizin Moderatör'ü Hüseyin. Gelin Hüseyin'i daha yakından tanıyalım :
- Yeni bir serim olan "Güreş içinden" seninle başlıyor Hüseyin. Güreş İçinden'in ilk konuğusun. Ne düşünüyorsun ?
Öncelikle ilk konuğun olduğum için mutlu oldum ve teşekkür ederim.Programın hakkında pek birşey diyemiyeceğim çünkü ilk serisi bu.Ama sen varsan başarılı olacağını düşünüyorum.
- Ooo çok teşekkür ederim . Malum WrestlingTR'nin en kalıcı üyelerindensin. Peki WrestlingTR ile ilk nasıl tanıştın ?
Öncelikle ilk forumum Sevenload'dayken İlker kardeşim bana burayı verdi ve benim kayıt olmamı burada daha iyi vakit geçireceğimi söyledi.Gelir gelmez makalelerime başladım ve tüm herkesle arkadaş oldum kısa sürede.
- İlker iyikide vermiş siteyi sana. Hüseyin'siz bir WrestlingTR düşünemiyorum . Malum WrestlingTR'de başarılısın. İyi yazılar yazıyorsun çoğu alanda başarılısın ve moderatörsün. Bu başarılarını kime veya neye bağlıyorsun ?
Bu başarımı öncelikle Gökcan abiye teşekkür ederim.İlk geldiğimde sabırsızdım ve kötü yorumlarda kendimi değişik hissederdim.Ama Gökcan abiyle beraber tüm WTR yetkilileri ve üyeleri bana arka çıktılar.Gökcan abi bana çok destek oldu.İlker,Kemal abi,Murat,Batuhan,Zafer abi falan bana çok yardımcı oldu.Onların bu yardımıyla bende çalıştım. Şimdi ise buralardayım gördüğünüz gibi.Ama benim buraya gelmemde ki en büyük payı olan kişi kuşkusuz Gökcan abi ve İlkerdir.
- Şimdi biraz güreşe geçmek istiyorum. Wtr'nin en büyük Batista fanlarından biride sensin. Batista'yı sevmendeki neden nedir ?
Vallaha Batista'yı sevme nedenimi bilmiyorum hani bana ondan başka sevilecek adam yok gibi geliyor.Bunun dışında başarılı kariyeri,Vücud kas vb. şeyleri.Entrance'si.Heel ve Face karakterlerini çok iyi yapması ve karizmatik oluşu yüzünden Batista'yı seçtim.
- Sence Batista güreşe dönecekmi ? Dönecekse hangi federasyona ? O federasyonun hangi şovunda döner ?
Bence Batista güreşe dönecek demek isterim ama hiç bir sinyali yok.Murat'la da baya tartışmıştık adam birden gittiği için hiç bir Raw şovuna çıkıp konuşma yapamadı.Bret Hart tarafından maça alınmayınca sinirlenip gitti.Batista dönecektir yani bu iş burada kalmaz.Steroid'i bıraktı biraz zayıfladı ama düzeldi tekrardan.
Bence Batista WWE'ye dönecektir büyük ihtimal ve Raw'a dönüp Cena'yı yenip sonra kariyer maçını bitirip gidecektir. Batista'nın birde IW'ye gitme spoiler'ı vardı ama ben inanmıyorum IW'ye gideceğine.
- WWE dışında başka bir federasyonu takip ediyormusun ?
Hayır.Yani izlemek süreklilik anlamında soruyorsanız hayır ama arada bir başka federasyonlardan TPW,CZW ve arada TNA'nın PPV'lerini izlerim ama genel olarak hiçbir federasyonu sürekli izlemiyorum WWE dışında.
- Peki TNA Hardcore Justice izledinmi ? Veya sonuçlara, yorumlara baktınmı ? Eğer baktıysan düşüncelerin neler ?
Dediğim gibi TNA izlemediğim için bir yorumda bulunamacağım.O PPV'yi izleyecektim ama sonradan vazgeçtim.TNA'dan herkes zevk alıyor ama ben nedense bir türlü ısınamadım.
Sonuçlarına baktım ama çoğunlukla tanıdığım kişilere bakıyorum o yüzden bir yorumda bulunamayacağım.
- WWE Summerslam hakkında ne düşünüyorsun ? Bazı maçlar açıklandı. Güzel bir PPV olacağa benziyor. Return olurmu ?
Return bekliyorum diyeceğim ama artık klasik cevap oldu.Chris Jericho'ya Capitol punishment'den beri bu PPV dönecek diye diye bir hal kaldım ama Jericho bu sefer dönecektir çünkü WHC için dönüm noktası bir maç.Undertaker'dan return bekliyorum ama o kadar iyi bir Return olmıyacaktır.Yine klasik maç basmalarını yaparak Return yapacaktır.
SummerSlam hakkında düşüncem çok iyi bir PPV bizi bekliyor.Özellikle Punk vs Cena maçını eminim herkes heyecanla bekliyordur.O kadar atışmalar,saldırılar,tanıtım maçları oldu.Bunları yapan WWE,SummerSlam'da bize güzel şeyler izletecektir.Diğer maçlar klasik geldi.Pek uzun süreceğine inanmıyorum.WWE CM Punk vs Cena maçına büyük bir yer ayırmıştır.
- Güreş İçinden burada bitiyor Hüseyin. Benim için çok güzel bir sohbet oldu. İnşallah serim boyunca her konuğum senin kadar anlayışlı ve iyi olur. Benimle sohbet ettiğin için teşekkürler .
Sende beni konuk olarak aldığın için bende sana teşekkür ederim.Senin güreş bilginden hiç kuşkum yok.Tecrübelisin bu konularda.O yüzden programında zorlanacağını sanmıyorum.İnşallah Programına bir daha konuk olmak isterim.Sana Programında başarılar.
En son The Phenomenal tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 6:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi