WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+8
Evolution's Animal
The Rated R Champion
The Champ
Cult Of Personality
Hell Yeah
Straight Edge Warrior
Turkish Angel
The Phenomenal
12 posters

Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal)

The Phenomenal
    The Phenomenal
    Opener
    Opener

Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal) Empty Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal)

Mesaj tarafından The Phenomenal Çarş. Ağus. 10, 2011 6:17 am

Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal) 3e9Hx

İlk sohbet konulu serim olan "Güreş İçinden" hoşgeldiniz. Serimin ilk konuğu sitemizin Moderatör'ü Hüseyin. Gelin Hüseyin'i daha yakından tanıyalım :

- Yeni bir serim olan "Güreş içinden" seninle başlıyor Hüseyin. Güreş İçinden'in ilk konuğusun. Ne düşünüyorsun ?

Öncelikle ilk konuğun olduğum için mutlu oldum ve teşekkür ederim.Programın hakkında pek birşey diyemiyeceğim çünkü ilk serisi bu.Ama sen varsan başarılı olacağını düşünüyorum.

- Ooo çok teşekkür ederim Smile. Malum WrestlingTR'nin en kalıcı üyelerindensin. Peki WrestlingTR ile ilk nasıl tanıştın ?

Öncelikle ilk forumum Sevenload'dayken İlker kardeşim bana burayı verdi ve benim kayıt olmamı burada daha iyi vakit geçireceğimi söyledi.Gelir gelmez makalelerime başladım ve tüm herkesle arkadaş oldum kısa sürede.

- İlker iyikide vermiş siteyi sana. Hüseyin'siz bir WrestlingTR düşünemiyorum Smile. Malum WrestlingTR'de başarılısın. İyi yazılar yazıyorsun çoğu alanda başarılısın ve moderatörsün. Bu başarılarını kime veya neye bağlıyorsun ?

Bu başarımı öncelikle Gökcan abiye teşekkür ederim.İlk geldiğimde sabırsızdım ve kötü yorumlarda kendimi değişik hissederdim.Ama Gökcan abiyle beraber tüm WTR yetkilileri ve üyeleri bana arka çıktılar.Gökcan abi bana çok destek oldu.İlker,Kemal abi,Murat,Batuhan,Zafer abi falan bana çok yardımcı oldu.Onların bu yardımıyla bende çalıştım. Şimdi ise buralardayım gördüğünüz gibi.Ama benim buraya gelmemde ki en büyük payı olan kişi kuşkusuz Gökcan abi ve İlkerdir.

- Şimdi biraz güreşe geçmek istiyorum. Wtr'nin en büyük Batista fanlarından biride sensin. Batista'yı sevmendeki neden nedir ?

Vallaha Batista'yı sevme nedenimi bilmiyorum hani bana ondan başka sevilecek adam yok gibi geliyor.Bunun dışında başarılı kariyeri,Vücud kas vb. şeyleri.Entrance'si.Heel ve Face karakterlerini çok iyi yapması ve karizmatik oluşu yüzünden Batista'yı seçtim.

- Sence Batista güreşe dönecekmi ? Dönecekse hangi federasyona ? O federasyonun hangi şovunda döner ?

Bence Batista güreşe dönecek demek isterim ama hiç bir sinyali yok.Murat'la da baya tartışmıştık adam birden gittiği için hiç bir Raw şovuna çıkıp konuşma yapamadı.Bret Hart tarafından maça alınmayınca sinirlenip gitti.Batista dönecektir yani bu iş burada kalmaz.Steroid'i bıraktı biraz zayıfladı ama düzeldi tekrardan.
    Bence Batista WWE'ye dönecektir büyük ihtimal ve Raw'a dönüp Cena'yı yenip sonra kariyer maçını bitirip gidecektir. Batista'nın birde IW'ye gitme spoiler'ı vardı ama ben inanmıyorum IW'ye gideceğine.

- WWE dışında başka bir federasyonu takip ediyormusun ?

Hayır.Yani izlemek süreklilik anlamında soruyorsanız hayır ama arada bir başka federasyonlardan TPW,CZW ve arada TNA'nın PPV'lerini izlerim ama genel olarak hiçbir federasyonu sürekli izlemiyorum WWE dışında.

- Peki TNA Hardcore Justice izledinmi ? Veya sonuçlara, yorumlara baktınmı ? Eğer baktıysan düşüncelerin neler ?

Dediğim gibi TNA izlemediğim için bir yorumda bulunamacağım.O PPV'yi izleyecektim ama sonradan vazgeçtim.TNA'dan herkes zevk alıyor ama ben nedense bir türlü ısınamadım.
    Sonuçlarına baktım ama çoğunlukla tanıdığım kişilere bakıyorum o yüzden bir yorumda bulunamayacağım.

- WWE Summerslam hakkında ne düşünüyorsun ? Bazı maçlar açıklandı. Güzel bir PPV olacağa benziyor. Return olurmu ?

Return bekliyorum diyeceğim ama artık klasik cevap oldu.Chris Jericho'ya Capitol punishment'den beri bu PPV dönecek diye diye bir hal kaldım ama Jericho bu sefer dönecektir çünkü WHC için dönüm noktası bir maç.Undertaker'dan return bekliyorum ama o kadar iyi bir Return olmıyacaktır.Yine klasik maç basmalarını yaparak Return yapacaktır.
    SummerSlam hakkında düşüncem çok iyi bir PPV bizi bekliyor.Özellikle Punk vs Cena maçını eminim herkes heyecanla bekliyordur.O kadar atışmalar,saldırılar,tanıtım maçları oldu.Bunları yapan WWE,SummerSlam'da bize güzel şeyler izletecektir.Diğer maçlar klasik geldi.Pek uzun süreceğine inanmıyorum.WWE CM Punk vs Cena maçına büyük bir yer ayırmıştır.

- Güreş İçinden burada bitiyor Hüseyin. Benim için çok güzel bir sohbet oldu. İnşallah serim boyunca her konuğum senin kadar anlayışlı ve iyi olur. Benimle sohbet ettiğin için teşekkürler Smile.

Sende beni konuk olarak aldığın için bende sana teşekkür ederim.Senin güreş bilginden hiç kuşkum yok.Tecrübelisin bu konularda.O yüzden programında zorlanacağını sanmıyorum.İnşallah Programına bir daha konuk olmak isterim.Sana Programında başarılar.

En son The Phenomenal tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 6:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal) Empty Geri: Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal)

Mesaj tarafından Turkish Angel Çarş. Ağus. 10, 2011 6:19 am

Güzel bir röpörtaj olmuş konuk olmak isterim açıkcası.Elinize sağlık.
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal) Empty Geri: Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal)

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior Çarş. Ağus. 10, 2011 6:20 am

süper bir röportaj olmuş. Bir gün konuk olmak isterim. Elinize sağlık.
    Hell Yeah
    Hell Yeah
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Hell Yeah Çarş. Ağus. 10, 2011 6:27 am

Güzel röportaj olmuş.
    Cult Of Personality
    Cult Of Personality
    Yönetici
    Yönetici

Mesaj tarafından Cult Of Personality Çarş. Ağus. 10, 2011 6:44 am

Güzel röpörtaj olmuş,konuk olmak isterim açıkçası,elinize sağlık.
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ Çarş. Ağus. 10, 2011 7:30 am

Müthiş bir röportaj olmuş Hüseyin. Hakkımda söylediklerin beni sevindirdi. Ayrıca bu programın devam etmesini isterim. Güreş Hakkında bölümüne röportajlar kısmı açıldı ve konu taşındı. Teşekkürler..
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Mesaj tarafından The Rated R Champion Çarş. Ağus. 10, 2011 7:37 am

Bende konuk olmak isterim.Çok güzel olmuş.Bu arada ben #1 Batista Fanıyım bilginize Very Happy
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ Çarş. Ağus. 10, 2011 7:46 am

The Rated R Champion demiş ki:Bende konuk olmak isterim.Çok güzel olmuş.Bu arada ben #1 Batista Fanıyım bilginize Very Happy

Ha bu arada, bende konuk olabilirm. Murat, #1 Batista fanı Favori Güreşçi olarak Cena yazıyor. Oda güzel kardeşim. Güreş İçinden "Bölüm 1" | Konuk : Hüseyin Can (Evolution's Animal) 3268751438
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Çarş. Ağus. 10, 2011 7:47 am

#1 Batista fanı benim. Very Happy
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ Çarş. Ağus. 10, 2011 7:53 am

Sohbet etmek isteyen sohbet konusuna gelebilir. Bu konu amacı dışına çıkmasın. Kro
    The Phenomenal
    The Phenomenal
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Phenomenal Çarş. Ağus. 10, 2011 7:56 am

Hepinizin konuğum olmasını isterim. Seriyi devam ettireceğim :good: .
    The Instant Classic
    The Instant Classic
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Instant Classic Çarş. Ağus. 10, 2011 3:56 pm

Güzel bir röportaj olmuş. Emeğinize sağlık. İleride konuk olmak isterim.
    PhEnOmFoReVeR
    PhEnOmFoReVeR
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından PhEnOmFoReVeR Çarş. Ağus. 10, 2011 7:31 pm

Ben konuk oldum zaten artık Very Happy Elinize sağlık.Güzel bir Röpörtaj yapmışsınız.Elinize sağlık...
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior Çarş. Ağus. 10, 2011 8:13 pm

Güzel röportaj olmuş.Bazı dediklerine hiç katılmıyorum.Örnek vermeyeceğim ama.İkinizede teşekkürler.
    WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından WTR's Déstt Çarş. Ağus. 10, 2011 8:22 pm

Güzel röportaj olmuş ellerinize sağlık. Taker'ın dönme ihtimali var bence de. Ama Jericho'nun döneceğini hiç sanmıyorum. Ama mutlaka bir Cash-In veya bir Return göreceğiz. TNA'yı ben de izlemem, Cine 5'de bakarım biraz. Ama sitede sonuçlara falan bakarım. PPV sonuçlarına da bakarım. Sting, beni TNA'ya bağlıyor. Smile Neyse, güzel röportaj olmuş. Bir gün konuk olmak isterim.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:17 am