WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

2 posters

''Stone Cold'' Steve Austin ringte..

Efsane
    Efsane
    Rookie
    Rookie

''Stone Cold'' Steve Austin ringte..  Empty ''Stone Cold'' Steve Austin ringte..

Mesaj tarafından Efsane Ptsi Ağus. 01, 2011 4:30 pm

Glass Shatters çalıyor ve Stone Cold ringe doğru geliyor seyirciler ayakta
    ''Stone Cold'' Steve Austin ringte..  Th_austinentrer
    Mikrofonu alıp konuşmaya başlar
    Bugün RAW'da Undetaker ile bir HIAC maçım var ve Taker şimdiye kadar benimle hiç yüzleşmedi ve ben onu bugünkü RAW'da yeniceğim emin olun! Ne de olsa benim gibi bir 7 bela varken Taker beni yenmesi imkyansız.! Eyer ki beni bugün Undertaker yenerse ben uzun bir süre tatile çıkacağım gibi gözüküyor! Çünkü ben elimden geleni yapıyorum! Ve Undertaker'i yeniceğim de! Şimdi Taker hemen bu ringe gel ve benimle yüzleş! Hemen!!!
    PhEnOmFoReVeR
    PhEnOmFoReVeR
    Mid Card
    Mid Card

''Stone Cold'' Steve Austin ringte..  Empty Geri: ''Stone Cold'' Steve Austin ringte..

Mesaj tarafından PhEnOmFoReVeR Ptsi Ağus. 01, 2011 6:27 pm

Bir anda Gong duyuluyor ve seyirciler ayaklanıyor ! Işıklar gidiyor ve bir anda Ain`t No Grave duyulmaya başlıyor !

''Stone Cold'' Steve Austin ringte..  Z123352428

Taker girişte gözüküyor ve ağır adımlarla seyircilerinde desteğini alarak ringe ilerliyor ! Merdivenleri çıkıyor ve ışıkları klasik tauntu ile yakıyor.İçeri giriyor ve Steve Austine bakıyor.Mikrofon istiyor ve konuşmasına başlıyor :

-Austin,sen hayallerin aleminde yaşıyorsun dostum.Çünkü kendini bu günkü maçın galibi sayıyorsun ama bu imkansız.Bak Austin,seni bu günkü maçta yeneceğim ve bunu her kes biliyor (Seyircilerden destek alır) Hell İn A Cell maçlarını bilirsin dostum,benim maçlarımdır.Cehennem İçinde Hücre diyor Austin,Cehennem benim işim.Cehennemin bana ait olduğunuda umarım biliyorsundur dostum.Bunu bildiğin gibi benim Cehenneme ait olan maçlarda ne kadar başarılı olacağımıda umarım biliyorsundur.Ve Austin bunları biliyorsan demekki benim Hell İn A Cell maçında ne kadar başarılı olacağımıda büyük ihtmal biliyorsundur.Austin,kendin demişsin,"Eğer bu günkü maçı kazanamassam tatile çıkarım" diye.Bir nevi haklısın ama Bence tatile gitmeyeceksin,çünkü seni direk Cehenneme postalayacağım Stone Cold Steve Austin buna emin ol !!!! - der ve Seyircilerden Taker e destek artar...

Out : Birileri karışmazsa sevinirim.Saldırmasız bir feud olursa sevinirim bu arada dogri
    Efsane
    Efsane
    Rookie
    Rookie

''Stone Cold'' Steve Austin ringte..  Empty Geri: ''Stone Cold'' Steve Austin ringte..

Mesaj tarafından Efsane Ptsi Ağus. 01, 2011 7:30 pm

O o bakın burada kim var bay uyuşuk Taker (seyirciler kahkağa atarlar). Hadi ama Taker ikimizide biliyoruz ki bu şirketin gelmiş geçmiş en büyük efsanesi benim! Ve benim nekadar başarılı olduğumu sende biliyorsunudur adamım! Hell In A Cell maçında ben seni zevkle ama zevkle yeniceğim ve seni o ringe gömüceğim ölü adam! Seni ölmekten beter ediceğim! Ha birde. Sen beni hayata ceheneme postayamıyacaksın! Çünkü sen ölü bir uyuşuk adam sın! (seyirciler uyuşuk lafını duyduktan sonra gülerler) Austin'de biraz gülümer Taker'de ona bakarken oda biraz gülümser ama Austin aniden gülümsemeyi bırakır ve konuşmaya devam eder. Seni ahmak ben sen kaç kez yendim! Ve yeniceğim de! O tatil konusu ise tamamen bir hikaye.! Çünkü ben tatile gideceğim o da karım ve çoçuklarım ile beraber! Ama sen burada kal ve kendini tüm WWE superstarlarına ezdir! Sen cehenem dedin ama yanılıyorsun ölü! Senin kardeşin Kane Cehenemden gelme sen değil! Sen sadece mezardan kaçan bir ölüsün! Ve ben ölü kişileri zevkle ama zevkle döverim ! Ben seni yendim Taker, Yendim!

Out: Vurma olmuyacak

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:43 am