Glass Shatters çalıyor ve Stone Cold ringe doğru geliyor seyirciler ayakta
Mikrofonu alıp konuşmaya başlar
Merhaba WWE Evreni ne yazık ki sizlerden biraz uzak kaldı, biraz mı dedim? Hayır! Çok uzak kaldım ve ben o uzaklığı telafi ediceğim ama sizlerde bişeler konuşmak istiyoruz ilk önce Rock hakkında, Rock dostum seni tebrik ediyorum beni yendin ve senden özür diliyorum o kötü sözlerim hakkımda o sıralar kafam çok karışıktı ve ne dediğimi bilmiyordum o yüzden sen tekrar tekrar özür diliyorum ve sizlerdende özür diliyorum sayın seyirciler sizlere çok kötü davrandım ama Rock'a dediğim gibi o sıralar çok kafam karışıktı ve ne dediğimi bilmiyordum ama artık o eski Steve Austin yok! Artık yeni bir Steve Austin var, evet var ve o Austin kendine bir rakip veya bir kemer istiyor. Ve şimdi karşıma biri gelsin ve benimle dövüşsün.! O, o, o durun biraz biri gelmesin daha değil. Ama sizlerle bişe paylaşmak istiyorum, ben kendimi (tatilde iken) hep düşündüm neden mi? Çünkü ben tatilde anladım ki ben yalnız hiç birşey yapamıyacağım ve o yüzden kendime bir Stable veya bir Tag Team kurmaya karar verdim..!! Evet bir Stable veya bir Tag Team! benimle Tag Team veya Stable kurmak isteyen lütfen bu ringe gelsin ben onunla konuşmak istiyorum ve rakiplerimizin kimin olucağınıda açıklayıcağım..