İlk önce Playstations2 Emulator'u pcsx2'yi vereyim.
Pcsx2 0.9.6 : hotfile.com/dl/125279400/c90524e/Pcsx2_0.9.6(1).rar.html
Memcard ve Bios vereyim. Not: İsteyene içinde full memcard vardır yani %100 oyunun bitirilmiş hali. (İçinde Yapılı Adamlarda Var Mesela Jeff Hardy'i Ben Yaptım)
Memcard + Bios : s2.dosya.tc/upload/EvX2oT/MemcardveBios.rar.html
İlk önce Svr 2006'dan Başlayalım
Wwe Smackdown vs Raw 2006 : s2.dosya.tc/upload/zy3COL/WweSmackdownvsRaw2006.torrent.html
Wwe Smackdown vs Raw 2007 : s2.dosya.tc/upload/wJseMv/WweSmackdownvsRaw2007.torrent.html
Wwe Smackdown vs Raw 2008 : s2.dosya.tc/upload/TVffEn/WweSmackdownvsRaw2008.torrent.html
Wwe Smackdown vs Raw 2009 : s2.dosya.tc/upload/TIYArD/WweSmackdownvsRaw2009.torrent.html
Wwe Smackdown vs Raw 2010 : s2.dosya.tc/upload/5BUa4f/WweSmackdownvsRaw2010.torrent.html
Wwe Smackdown vs Raw 2011 : s2.dosya.tc/upload/EIvTqm/WweSmackdownvsRaw2011.torrent.html
Ve torrent programları :
Bittorrent : gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=bittorrent&lid=4012
Utorrent : gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=utorrent&lid=4088
PC'de kurulum : Benim verdiğim pcsx2 Türkçe ayarlıdır yani anlamama ihtimaliniz yok
Madde 1: Torrent'den yüklediğimiz iso dosyasını masaüstü veya herhangi bir yere atıyoruz. (Yerini unutmicağımız)
Madde 2: Pcsx2'yi açıyoruz
Madde 3: Dosya - CD / DVD yürüt diyoruz.
Madde 4: İSO dosyamızı seciyoruz ve iyi oyunlar
Kontroller için :
Madde 1: Pcsx2'yi açıyoruz
Madde 2: Ayar - Kontroller - Pad 1 Diyoruz. Karşımıza PS2 ile karşılıklı tuşlar geliyor dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
PS2'de Kurulum :
Madde 1: Torrent'den çıkardığımız iso dosyasını Poweriso yardımıyla açıyoruz.
Madde 2: İçindeki tüm dosyaları masaüstüne çıkartıyoruz.
Madde 3: Boş bir DVD'nin içine iso'dan çıkarttımız dosyaları atıyoruz
Madde 4: PS2'ye takıyoruz ve oyuna başlıyoruz
Not: PC'de oyun biraz kasabilir o yüzden size hızlandırma ayarı vericem yavaşlıkdan sıkılırsanız hızlandırırsınız
Hızlandırma ayarı : : facebookvideoindirme.gen.tr/pcsx2-0-9-6-hizlandirma-ayarlari-hd.html
WWE 12'yi bulduğum an muhakkak buraya yazıcam sizde indireceksiniz
Torrent programları ve Hızlandırma ayarı hariç hepsi benim uploadımdır.
Soru ve Şikayet için Ozel Mesaj atabilirsiniz.
Emeğe Saygı !
En son HardyRuLez tarafından Cuma Tem. 29, 2011 11:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi