Jack Swagger,Matt Morgan,Jomo,Kofi Kingston,Alex Riley,ve Sheamus rampada bekliyorlar.Swagger işaret veriyor ve American-Nexus ringe doğru ilerliyorlar.Ringe giriyorlar ve Swagger konuşmaya başlıyor:
No Mercy'de 2 ezik benim tarafımdan ezildi ve bunu Nexussuz yaptım.Bana korkak diyorlar ama işte size gösterdim gücümü.Yakında WWE Title benim olacak anladınız mı?Bu elimdeki kemeri ise arkadaşlarımdan bir tanesine verecem o da Johnn Morrrison olacak!
Jomo:Teşekkürler Swagger.
Swagger:Bişey değil dostum.Biz hepimiz arkadaşız.Görüyorsunuz değil mi herkeste bir kemer var tekMatt Morgan'da kemer yok hey Smackdown GM artık şu Smackdown'un yıldızı oyuncuları da gör.Çünkü o senden bile daha iyi Regal!Bu haftaki Smackdown'a American-Nexus'un konuk olmasını istiyoruz eğer kabul etmesse şov ortasında kimin maçı varsa sakatlanabilir ve onlar en iyi oyuncuların olabilir sende buna üzülürsün dostum.Sheamus'a Push veriyorsun bu adamlara niye vermiyorsun he vermessen sana gününü gösteririz!Raw'a gelirsek Cena aptalından sonra çok güzel oldu.Çünkü o aptal Reytingleri düşürüyordu.Smackdown'unda reytingleri düşecektir umarım ama onu kaldıracak kişiler ise Sheamus,Morgan !Edge ve Batista kendince bizleri dövmeye çalışıyorsunuz ama bunların intikamı kesinlikle olacaktır ve siz o zaman güreşe veda edeceksiniz!Şimdi sözü Morgan'a veriyorum
Morgan:Hey Regal seni hiç sevmiyorum.Aptal insanlara Psuh vermekten başka işin yok.Beni gör artık gör!Saçma sapan insanlar da IC var IC'ı ben almayalım anladın mı?O koca beynine sok bunu tamam mı dostum?Eğer bana IC Şampiyonuyla maç vermessen ben onu BackStage'de işini bitiririm ve o da sakatlanır yeni IC Şampiyonu ben olurum.Bunları göz önünde bulundurarak beni ICla maça çıkarıyor musun çıkar mıyor musun?
O anda bir müzik duyulur...
Out:Söz ettiğim kişiler gelsin saçma sapan kişiler gelirse valla kilit attırım he
En son Mr.Wrestling tarafından Perş. Tem. 28, 2011 5:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi