Jack Swagger önderliğinde American-Nexus ringe doğru ilerliyor.Ringe giriyorlar ve ardından Swagger konuşmasına başlıyor:
-Hey aptallar kesin sesinizi.Buraya Hurricane ile maçımdan ve bazı tatsız olaylardan bahsedeceğim.Hurricane'yi Cyber Sunday'de yendim.Bir de Raw şovunda yeneceğim için kolay bir rakip olacak benim için.Hee bir de şunu unuttum Alex ile Morgan'ın Edge ile maçları var.Edge eğer bizden korkup arenayı terk ederse hiç şaşırmam.Çünkü o korkağın teki!Tamam belki Raw'ın yıldızı olabildi ama şimdi Nexussuz o hiçbişey.Herşeyi sayemizde yapan o!Şimdi ise bir Animal'ın arkasına sığınarak kemerime göz dikiyor.Şu aptala bakın siz.Diğer Batista'ya dönersem o da kendini bişey sanıyor.Ama bizden yediği dayaklar yüzü geçti yav.Şimdi ise herkes bizden korkuyor.The Rock'ta Nexus'u bitireceğim sanıyor.Ama o da yanılıyor.O anca şunu söyler "If You Smell What The Rock is Cooking"Ama güreşe geldi mi bizden dayağı yer.Bunu The Rock'ta kabul eder.Çünkü artık çökmüş bir insan ve bizim en iyi olduğumuzu biliyordur.Bilmiyorsa ise bildirtiriz.(tüm takım güler)Edge arkamızdan vuran ahmak.Seni hiç bir zaman gözüm tutmadı tutmayacak!Senin grubuna nasıl geldiğimi bile bilmiyorum.Artık o zaman alkol felan almışımdır.Edge konusunu geçelim ya şu ahmak Punk'a geldiğimizde bizden ayrıldı.Ama o kendisinin lehine değil bizim lehimize oldu.Punk hiçbir kötü bişeyi içmiyorsun ve kendine WWE'nin yıldızıyım diyorsun he WWE'nin yıldızı American-Nexus'tur!Eğer bu grupta olsaydın bunu anlayabilirdin dostum.Şimdi ise sürüm sürüm sürünüyorsun.Neden çünkü hep eziliyorsun.Tamam Taker'ı yendin.Ama American-Nexus'u...Tabiki de hayır!Çünkü sen bizi yenebilecek güçte değilsin.Örneğin;Ben Cena ile WWEC kemeri için maç yapsam ne olur?Tabiki de yenerim dostum ve o zamanda WWEC olurum ve artık bana kimse dokunamaz!Punk,Edge,Cena,Batista ve diğer ahmaklar.Nexus size demiyorum.Nexus hariç bütün ahmaklar.Bize karşı asla koyamayacaklar.Biz WWE'nin en iyisiyiz ve ölene kadar öyle olacak!Hepiniz önümde diz çökücekseniz.Nexus hariç diyorum yine.Çünkü onlar benim dostlarım.Hepimiz elbette bir kemer alacağız.Şu an elimizde 2 kemer var.US Title ve TT Title.Bunları asla kaybetmeyeceğiz.Eğer ben kaybedersem.Bizden başkası alır ve bu böyle devam eder.Örneğin TT kemerini kaybettik.Benle Alex alırız.US Title'yi kaybettik örneğin onu hemen alandan alırız.Çünkü biz böyleyiz! der ve anında bir müzik duyulur ve Nexus bu müziğe sinirlenir....