Feud WM 26'da başladı. CM Punk herkesi S.E.S grubuna almak istiyordu.Bunun için 'belirli seyircileri' ringe alıp saçlarını kesiyordu.Bunlardan biri OVW güreşçisi Ted McNaler'ın saçını & ardından Serena'nın saçını kesti.Rey ise Cm Punk'ın saçını kemek istiyordu & bir SD şovunda WM 26 için bir anlaşma yaptılar.Anlaşma şöyle idi:Eğer Cm Punk kazanırsa, Rey S.E.S grubuna girecek ama Rey Kazananırsa S.E.S grubuna girmeyecek.İkiside bu anlaşmayı kabul etti & o gün geldi çattı & maçı Rey kazandı & S.E.S grubuna girmektenden de şans eseri kurtulmuştu.İlerde Cm Punk & Luke Gallows'la maç yaptı neredeyse tüm maçları aldı.Yine bir SD şovunda Extreme Rules için bir anlaşma vardı & bunu Rey teklif etti.Bu anlaşma şuydu : Eğer Rey yenerse Cm Punk saçlarını kesecekti.
Exreme Rules
PPV geldi çattı & maç'da Rey'in ağırlığı vardı ama S.E.S maça çok fazla karışınca hakem onları salon dışına gönderdi.Biri maç esnasında rampaya bir berber sandalyesi koydu.Hakem o sandalyeyi alıp dışa koyarken Irısh Whip'ten anlayan Mysterio'ya Maskeli adam müdahale etti ve Rey kötü duruma düştü. Punk onu içeri aldı ve GTS yaptı ardından maçı bitirdi. Saçları kesilmekten kurtuldu.
Over The Limit
Over The Limit'te bir maç ayarlandı. Bu maçta Punk yenilirse saçları gidecekti. Rey yenilirse S.E.S'e katılacaktı. Yani bunda biri kurtulacak diğeri ise cezasını çekecekti. Maç başladı. Ne kadar Luke ve Serena Punk'a yardım etselerde Rey Mysterio kazandı. Punk'ın saçları kesilecekti. S.E.S buna izin vermedi. Ama Kane gelip hepsine saldırdı ve Rey'e kelepçe verdi. Punk'ı iplere bağladı ve saçını kazıdı sonrada ayrıldı. Punk maskeli dolaşmaya başladı. Birkaç hafta sonra SD şovunda Big Show Punk'ın maskesini çıkardı. Artık Punk Maskesiz çıkıyor maçlara. Rey ise F4W'de WHC oldu ve yoluna devam etti ama MITB'de Kane'e kaptırdı.
Kendim yazdım isterseniz araştırın.