WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+6
Straight Edge Warrior
Evolution's Animal
Turkish Angel
SES CM PunK SES
Rated R-Cenation
Land of Extreme
10 posters

Günün Feudu-1

Land of Extreme
    Land of Extreme
    Opener
    Opener

Günün Feudu-1 Empty Günün Feudu-1

Mesaj tarafından Land of Extreme Salı Tem. 19, 2011 1:45 pm

Günün Feudu-1 Search%3Fq%3Djohn%2Bcena%2Bvs%2Bshawn%2Bmichaels%26um%3D1%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg
    John Cena vs Shawn Michaels
    Günün Feudu-1 Ww232yx5
    Feud Taker'in RR 2007'yi kazanmasıyla başladı.HBK WWEC hakkında promo keserken Cena geldi.Cena vs HBK hoş olurdu ama Cena vs Taker olacak gibi gözüküyor dedi Cena.Edge ve Orton'da gelip WWEC için maç istedi.Vince titantron'da gözüküp Cena&HBK vs Rated RKO maçı ayarladı.Maçı Cena ile HBK kazanarak yeni WTTC oldular.Taker kimi seçeceğini söylemek için ringe geliyor ardından 3 şampiyonda ringe geliyor.Taker seçemeden HBK geliyor ve Batista'yı seçtiğinin ortada olduğunu söylüyor.Cena'nın rakibininde kendisi olduğunu ima ediyor.Orton ve Edge gelip yine maç istiyorlar.Vince gelip herkezin gözünün Cena'nın kemerinde olduğunu ve kimsenin Lashley'e meydan okumadığını belirtiyor.Lashley'nin kemerini bu RAW'da koruması gerekiyor.Orası bizi ilgilendrmez.Taker'in Batista'yı seçtiğine göre Orton,Edge ve HBK'nin bugün 1#Contender maçına çıkacağını ve kazananın WM'de Cena'nın rakibi olacağını söylüyor.Maçı HBK kazanıyor.No Way Out'ta Batista&Undertaker vs Cena&HBK maçı oluyor.Cena ile HBK yine kazanıyor.Sonraki RAW'da Cena vs Orton maçı oluyor.Maça Edge karııyor.İkisi Cena'ya saldırırlarken HBK sandalye ile geliyor ve Cena'yı kurtarıyor.Sonraki RAW'da Cena ile HBK kemerleri Rated-RKO'ya karşı koruyor.Sonraki hafta HBK olaylı bir maçta Randy'i yeniyor.Maçtan sonra Randy sinirlenip HBK'ye RKO yapıyor.Bu sefer Cena HBK'yi kurtarıyor.Cena o RAW Edge ile maça çıkacaktı ama Edge onunla güreşemeyeceği o yüzden Johnny Nitro ile güreşmesini söylüyor.Maçı DQ ile Cena kazanıyor.MNM Cena'ya saldırmak istiyor ama HBK geliyor ve MNM'yi ringden postalıyor.Cena sonraki RAW'da HBK'ye güvenip güvenemeyeceğini düşünmekten yorulduğunu bu yüzden onu HBK'ye soruyor.HBK cevap veremeden The Coach olaya maydanoz oluyor ve o RAW'da kemerlerin ortada olduğu bir gauntlet maçı ayarlıyor.Ayrıca 3.cü maça ulaşabilirlerse bu bir Steel Cage maçı olacağını söylüyor.Sonraki RAW'da Cena vs Benoit maçı oldu ve bu maçı Cena kazandı.HBK gelip ona SCM geçirecekmiş gibi yapıyor.Cena hemen farkedip eğiliyor.HBK ona akıl oyunları oynadığını söylüyor.Cena sonra onu AA pozisyonuna kaldırıyor ama bırakıyor.Asıl akıl oyunları oynayan benim diyor.Ertesi RAW'da No Way Out'un rövanşı yapılıyor.HBK maçta Cena'ya SCM geçiriyor.Maçı Batista&Taker kazanıyor.HBK maçtan sonra Cena'ya ''You Can't See Me'' işaretini yapıyor.Ardından DX işaretini yapıp DX müziği ile gidiyor.WM'de maç başlamadan deli bir taraftar ringe girip soyunmak istiyor ama güvenlikler durduruyor. Günün Feudu-1 1282569240 Yaklaşık 28 dakika süren harika maçı Cena STF ile kazanıyor.Backstage'de Cena HBK'nin elini sıkmak istiyor.HBK morali bozuk olduğu için yapmıyor.Cena'da ona uzaktan selam yollamakla yetiniyor.Ertesi RAW'da 10-Team Battle Royal yapılıyor.Cena ile HBK yine kazanıyor.The Coach gelip aynı maçın farklı takımlarla tekrar yapılacağını söylüyor.HBK maçta Cena'yı SCM ile eliyor ve kemerler Hardyz'e gidiyor.Sonraki RAW'da HBK ile Orton 1 numaralı aday maçı yapıyorlar.Maç No Contest bitiyor.(Double Pin)The Cutting Edge'de Edge programı sunarken Mick Foley geliyor ve o güne mahsus GM olan bir çocuğun Backlash'ta Fatal Four Way maçı ayarladığını söylüyor.Sonraki RAW'da John Cena vs Rated-RKO mçı ayarlanıyor.Maç bitmeden HBK maça karışıp Edge'e SCM yapıyor.Cena'da HBK'ye AA yapıyor.Edge'yi de tuş ediyor.Sonraki RAW'daki tam 55 dakika süren tarihin en iyi maçında HBK John Cena'yı yeniyor.Backlash'ta Cena SCM yiyerek Orton'un üzerine düşüyor ve maçı kazanıyor.Ertesi RAW'da HBK Great Khali tarafından saldırıya uğruyor.Bu feudda bitiyor.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Günün Feudu-1 Empty Geri: Günün Feudu-1

Mesaj tarafından Rated R-Cenation Salı Tem. 19, 2011 3:58 pm

Süper bir feuddu.Özellikle 55 dakikalık maç harikaydı.HBK'nin kazanması daha da güzelleştiriyor.Okudum güzel yazmışsın eline sağlık.
    SES CM PunK SES
    SES CM PunK SES
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından SES CM PunK SES Salı Tem. 19, 2011 4:07 pm

Ellerine sağlık bayağı iyiydi bu feud eskiler güzeldir :dogri:
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Turkish Angel Salı Tem. 19, 2011 5:29 pm

Harika bir feuddu.En beğendiklerimden bir tanesidir.Ama Cena Backlash'ta kazanarak feudu bitiriyor ah ah Mad
    Land of Extreme
    Land of Extreme
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Land of Extreme Salı Tem. 19, 2011 5:30 pm

Khali Cena ile karşılaşmak isteyip 3'ünede saldırmasaydı bu feud devam edecekti.
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Salı Tem. 19, 2011 9:45 pm

Süper bir Feud'du.HBK gibi biri olduğu için böyle.55 dakikalık maç süperdi.
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior Salı Tem. 19, 2011 11:34 pm

O zamanların en iyi feuduydu diyebilirim. Olaylar iki güreşciye yakışır biçimde gerçekleşti hani biri ezilirken biri de yüceleşti durumu olmadı. Yazın için teşekkürler. Bu feudu biraz daha tanımış oldum.
    A**hoLe
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından A**hoLe Çarş. Tem. 20, 2011 12:21 am

Açıkcası inceleme olarak hiç beğenmedim. Belli bir emeğin var ama yani HBK vs Cena gibi iyi ve feud kısa olmayan bir feud için sence biraz kısa değil mi? Çok ayrıntısız olmuş. Bu incelemelere bir standart gelmeli.
    Land of Extreme
    Land of Extreme
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından Land of Extreme Çarş. Tem. 20, 2011 1:42 am

Ayrıntısız?Hiçbir RAW'ı atlamadım.HBK ile Cena arasında olay olan RAW'ları teker teker yazdım.Emeğe saygı yoksa dışarı alalım seni.
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master Çarş. Tem. 20, 2011 2:13 am

Beğendim ben.Güzel bir feuddu.Shawn gibi birinin girdiği feud harikadır zaten.
    A**hoLe
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından A**hoLe Çarş. Tem. 20, 2011 2:18 am

Air Bourne demiş ki:Ayrıntısız?Hiçbir RAW'ı atlamadım.HBK ile Cena arasında olay olan RAW'ları teker teker yazdım.Emeğe saygı yoksa dışarı alalım seni.

Eğer sen bu incelemeye iyi bir inceleme diyorsan benim sana söylecek sözüm olmaz. Ayrıntıya inmemişsin fazla. Hadi bunu geçeyim. Ama incelemenin düzenide kötü. Ortada büyük emek yok. İncelemeniz 2 gün süreceğine 1 hafta sürsün ama iyi bir inceleme olsun.
    ChiLdren Of Bodom
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından ChiLdren Of Bodom Çarş. Tem. 20, 2011 3:53 pm

Keşke Görselliğe önem verseydin dur ben yazıyı düzelticem ..
    The Rated R Champion
    The Rated R Champion
    $impLy Thé ßést
    $impLy Thé ßést

Mesaj tarafından The Rated R Champion Çarş. Tem. 20, 2011 9:12 pm

Cena feudu hakederek kazandı diye düşünüyorum.Sonuçta onun için iyi bir pushdu bu.Çok beğendiğim feudlardan birisidir Cena - Batista 'dan önce...Eline sağlık.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:10 am