RAW Intro ile RAW başlıyor! Match Cards ekrana geliyor.
Jim Ross: Merhaba Cole.
Michael Cole: Merhaba Jim. Bugün harika bir RAW Şov'u bizleri bekliyor.
Jim Ross: Sana katılıyorum. Benim en çok merak ettiğim maç Edge vs. Matt Morgan.
Michael Cole: Sen aklını mı kaçırdın? Bugün ki Main Event The Miz vs. The Undertaker! Yani benim sonucunu en çok merak ettiğim maç.
Jim Ross: Renkler ve zevkler tartışılmaz dostum.
Michael Cole: Fazla konuşmayalım ve ilk maçımıza geçelim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazan; Air Bourne
Shelton Benjamin vs. Suicide
Ain't No Stoppin' Me!
Shelton Benjamin Giriş'te gözüküyor. Klasik bir şekilde Ring'e giriyor. İlk maçına çıkacak bugün.
Suicide'nin müziği duyuluyor ve Suicide Ring'e giriyor. Shelton Benjamin ile bakışıyorlar. Hakem maçı başlatıyor.
Shelton rakibine üst üste yumruklar attıktan sonra hemenn kaldırıyor ve German Suplex vuruyor. Ardından Suicide köşeye çekiliyor ama Shelton’dan da Clotheslineler geliyor. En az 5 defa Clothesline yapan Shelton ardından hemen Powerbomb için rakibini kaldırır ve Powerbomb vurur. Ardından hemen Triangle Hold bağlar,Suicide kurtulur ve tokat atar.Suicide Benjamin’i iplere gönderdi Shelton
gelirken clothseline yiyor. Suicide Benjamin’i kaldırdı. Köşeye yolladı üstüne koşuyor ama Benjmin çekildi. arkasını dönünce Paydirt deniyor enjamin ama Suicide onu itiyor ve bir Shoulder Block çakıyor. Sucide chin lock bağlıyor. Shelton zorda olsa iplere tutundu. Benjamin’i iplere yolladı Benjamin koşuyor ve Moonsault geliyor! Shelton tuşa gidiyor ama Suicide ayağını iplere koydu. Suicide’i kaldırıyor ama bir enzugri geliyor! D.O.A için bekliyor! Benjamin kalkıyor ama Benjamin zıpladı Suicide arkasını dönüyor ve Paydirt geliyor! Benjamin bir Paydirt daha yapıyor!Tuşa gidiyor. 1.. 2.Olmadı!Suicide Shelton’un karnına bir tekme atıyor ve slam ediyor. İplere koşuyor clothesline için ama Benamin eğildi bir high kick geliyor.Suicide’ı köşeye yolladı. Üstüne koşuyor ve Rolling monkey flip yapıyor. Ardından back splash geliyor. Five Star Frop splash için köşeye çıktı. Zıplıyor ama Suicide çekildi! Benjamin yere çakılıyor. Suicide rakibini kaldırıp köşeye yolladı ama birden Moonsault geliyor! Benjamin tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3 Deermişim!2'de kalkıyor.Suicide Shelton’u saçlarından tutup içeri alıyor. Ama Shellton aynı bileğe tekrar çalışmaya başlıyor. Suicide’dan bir tokat geliyor. Shelton’u köşeye atıyor üstüne koşuyor ama Benjamin çekildi Suicide’un karnına bir tekme atıyor iplere gidiyor ve Paydirt. Shelton tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3 desem yalan olur!İplere yolluyor ama Suicide’dan bir Clothesline, 2. için iplere gidiyor ama Spring Kick geliyor Shelton’dan. Shelton Drop Kick atacak ama Suicide çekildi İplere koşuyor Swinging Neckbreaker vuruyor! Tuşa gidiyor! 1.. 2..! 2de kaldı hakeme deli gibi itiraz ediyor. Shelton’u arkasında unuttu. Shelton iplere gidiyor ve Flying Chuck vuruyor! Ardından Paydirt!Tuşa gidiyor! 1.. 2.. 3!
Shelton Benjamin galip geliyor! Suicide'ye gülerek bakıyor. Ve Ring'i terk ediyor.