RAW Intro ile RAW Şovumuz başlıyor! Bugün RAW'ı izlediğinize pişman olmayacaksınız. Hemen ilk maçımıza geçiyoruz.
Yazan; American Angel
Jack Swagger apronda tek başına görünür.Kemeri ile ringe girer ama bu kemer maçı değildir.Köşeye çıkar tauntunu yapar ama seyirciler onu boolar ve rakibini beklemeye başlar.
Suicide theme duyulur seyirciler ayaklanır.Suicide ringe girip tauntunu yapar seyircilerden destek alır.
Hakem ikisini de kontrol eder ve zili çaldırır maç başlar.Jack hemen tekme atar.Suicide'yi iplere yollar ve clotsline yapıştırır.Suicide'yi ayağı ile iter.Suicide'yi kaldırır ve suplex yapar.Şimdi tekrar kaldırır ve köşeye yollar üstüne clotsline ile atlar.Suicide yerdedir.Jack iplerden seker ve leg drop yapar.1... olmuyor birde kalıyor.Jack hemen kalkıyor.Suicide'yi de kaldırıyor iplere yolluyor ama Suicide dropkick yapıyor.Jack yerde yavaşca kalkar ve Suicide bir kez daha dropkick yapar.Şimdi seyircileri ayaklandırır.Tauntunu yapar.Jack'in kalkmasını bekler Jack kalkınca Running front dropkick yapar.Jack yerde ve Suicide hemen tuşa getirir.1...2... olmuyor.Suicide kalkıyor Jack'i biraz yumrukluyor.Hemen köşeye çıkıyor ve missile dropkick için hazırlanıyor.Jack kalkınca hemen Missile dropkick yapıyor tuş pozisyonu 1...2... olmuyor Jack yine kurtuluyor.Suıcıde Jack'in kafasını tutuyor ve Run ın yapıyor.Jack'i kaldırıp köşeye atıyor ve facebreaker yapıyor.Tuş pozisyonu 1...2... olmuyor tekrar kurtuldu.Jack'i kaldırıyor ama Jack onu yumruklamaya başlıyor.İplerin üstünden dışarı yollamak istiyor ama Suicide iplere tutunuyor.Jack ona yumruk atacakken Suıcıde tekme atıyor.Suıcıde iplerde ve springboard dropkick yapıyor.Tuş denemesi 1...2... olmuyor.Suicide Jack'i kaldırıyor iplere yolluyor ama Jack ona omuzu ile vuruyor.Jack sinirli görünüyor.Suicide'yi yumrukluyor hakem ayırıyor.Suicide'yi Corner slingshot splash pozisyonuna sokuyor geriliyor tauntunu yapıyor seyirciler booluyor ve Corner slingshot splash yapıyor!!!Tuş pozisyonu 1..2... olmuyor ikide kaldı.Swagger tauntunu yapıyor seyirciler booluyor.Swagger Suicide'yi kaldırıyor ve Gutwrench powerbomb!!!
Hemen tuşa gidiyor.1...2...3 ve maçı Swagger kazanıyor.
Swagger iki kolunu kaldırarak Taunt yapıyor. Swagger'a bakıyor. Kemerini kaldırıyor ve Ring'i terk ediyor.
Yazan; WTR's Déstt
IWA!
Batista WWE Kemeri ile Giriş'te gözüküyor. Klasik Shooting Taunt'unu yapıyor. Seyircileri coşturarak Ring'e giriyor. Bir mikrofon istiyor. Ve konuşmaya başlıyor:
-"Buraya, karşınıza WWE Champion olarak çıkmak beni gururlandırıyor. Söz vermiştim. No Mercy'de kemer benim olacaktı. Çünkü ben hak ettim. Bu kemeri hak ettim. WWE Title'i fazlasıyla hak ettim. Bilirsiniz, istediğimi alırım. Ve aldım. Karşınızda WWE Champion olarak duruyorum! Ben Animal'ım! No Mercy'de The Miz'i mağlup ederek yeni Champion oldum! Ve, karşıma kim çıkarsa çıksın bu kemeri koruyacağım. Çünkü ben Batistayım. Ben, RAW'ın en iyi..."
Ama sözü kesiliyor! The Miz Ring'e giriyor. Korkusuzca Batista'nın karşısına dikiliyor. Ve konuşmaya başlıyor:
-"Batista, hayır sen hak etmiyorsun! Anladın mı o omuzundaki kemeri ben hak ediyorum! O kemeri hemen bana geri ver! Çünkü ben gerçek bir şampiyonum. Sana Extreme Rules'ta bir maç teklif ediyorum. Sen ve ben. WWE Title için. Kabul edeceğini sanmam ama yine de şansımı deniyorum."
Batista:
-"Really? Really? Really?(Güler)Neden kabul etmeyeyim Miz? Senden korkucağımımı düşündün? Ahh. Miz beni Extreme Rules'ta dövecek. K.çıma tekme basıp kemeri benden alacak. Çok korktum. Lütfen beni bağışla Miz. Al kemerimi, bana dokunma Miz.(Kemeri uzatır. Miz de elini uzatır ama Batista geri çeker. Gülümser.)
Miz:
-"Benimle dalga mı geçiyorsun sen?! Sana son uyarım Batista. Ya o kemeri hemen bana verirsin, ya da olacaklardan ben sorumlu olmam."
Batista:
-"Hayır Miz. Bu kemeri hak ederek alabilirsin alacaksın. Hım... Pek hak edeceğini sanmıyorum ama."
Batista bir anda sert bir Clothesline atıyor Miz'e. Miz yavaş yavaş kalkıyor. Batista kemeri ile Miz'in suratına vuruyor. Seyirciler coşuyor. Batista Taunt'unu yapıyor. Ve Ring'i terk ediyor.
En son WTR's Déstt tarafından Perş. Tem. 28, 2011 9:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi