WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+3
KaitlynKellyMaryseBellas
Rated R-Cenation
Straight Edge Warrior
7 posters

Everything is Just Beginning | Bölüm 1

Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Everything is Just Beginning | Bölüm 1 Empty Everything is Just Beginning | Bölüm 1

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior Paz Tem. 03, 2011 8:21 pm

Merhaba sayın üyeler. Bugün CM Punk hakkında hem bilgi vereceğim hemde son durumu hakkında yorumlarımı bildireceğim.

Malum, CM Punk RAW Roulette şovunda bir promo kesti ve bu çok tartışıldı. Bunun sonucunda sözleşmesi askıya alında haberleri çıktı. Hepimiz gidecek sandık. Ama bunun bir senaryodan ibaret olduğunu anladık.Sanırım erken Punk'ın WWe'de mutsuz olduğunu biliyordur. Bu nedenle içimde hala bir tedirginlik hissiyatı var. CM Punk diyelim, paragöz Vince'e resti çekti ve gitmeye karar verdi.

CM Punk giderse ne olur

Bir tahmin yapacak olursak, dünya üzerinde güreş takipçisi olaraktan Cm Punk'ı seven 1, 1.5 milyon hatta zor olsada 2 milyona aşkın kişi vardır diye sanıyorum. Vince'in paragöz olduğunu kabul edelim. Bu adam Cena ve diğer babyfaceler tarafından ayakta. Ama Punk'ında ona para getirdiği malum. Punk'ın kitlesi Amerika'da 100-600bin civarı desek, bu adamın getirdiği para miktarı Cena'nınkinin yanında azımsanacak bir rakam değil. Ayrıca gittikten sonra IW'e gitme olasığını değerlendirirsek;
    IW'de Jeff Hardy diye bir adam var. Bu etkende önemli. Belki bu adamla gidip tekrar feuda girebilir diye aklımdan geçiyor. Ama IW onun istediği rakamı ödeyebilirmi o da soru işareti. Biz istedik diye adam oraya gidecek değil ya Smile

Ama Punk'ın derdi maaş değil. Adam 1 yıldır çıkışa geçemedi. S.E.S., saçının kesilişi,maskesinin düşmasi, S.E.S.in dağılması, New Nexus'un kuruluşu, Cena ile feudu, Orton ile feudu derken dönüp dolaşıp Rey ile tekrar kaşılaştı. Anlıyorumki Jack'in derdi para pul değil. O başarı yakalamak istiyor. Jeff dönemi gibi. Para arka plandadır bence. Peki güreş gündemini sarsan adam, WWE'de kalırsa ne olur ?

CM Punk kalırsa ne olur ?

Bu adam kalırsa, inanıyorum ki, WWE'nin kapısından dönen "Sting" gibi olacaktır. WWE kemerini alacaktır mutlaka. Benim düşüncem en azından bu. Sonra nihayetinde kaybettikten sonra, derilecekve sağa sola saldıracaktır. Bu benim 1. ihtimalim. 2. ihtimalim ise bu adamı mutlu etmek için WM serisi gibi özel bir seri yapılabilir. Mesela galibiyet serisi, yada üst üste PPV'lerde kazanma serisi. Bu arkaplandadır bence. Ama olması en muhtemel olan şey Vince maaşı artıracak ve Punk'la arasındaki pürüzleri giderecektir.

Tekrar hatırlatıyorum forumdaşlarım,bunlar benim düşüncelerimdir. Ve bundan sonra kesik kesik yaptığım Everythin is Just Beginning programını düzenli bir şekilde yayınlayacağım. Bu da müjdem olsun. Umarım beğenmişsinizdir. İyi forumlar Smile

Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Everything is Just Beginning | Bölüm 1 Empty Geri: Everything is Just Beginning | Bölüm 1

Mesaj tarafından Rated R-Cenation Paz Tem. 03, 2011 9:02 pm

Cm Punk kalırsa çok güzel şeyler olur fakat giderse gerçekten WWE için kötü olur.
    KaitlynKellyMaryseBellas
    KaitlynKellyMaryseBellas
    Jobber
    Jobber

Everything is Just Beginning | Bölüm 1 Empty Geri: Everything is Just Beginning | Bölüm 1

Mesaj tarafından KaitlynKellyMaryseBellas Paz Tem. 03, 2011 9:25 pm

Kalırsa Punk'ı Babyface yaparlar mı ki silent 😕
    Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Evolution's Animal Paz Tem. 03, 2011 9:38 pm

CM Punk'u 2 milyon'dan fazla seven vardır bence.Punk giderse WWE batış dönemine girebilir.Tek tutunacağı dal Cena ve Orton kalacak böyle giderse.Eline sağlık.
    [C]hicago [M]ade PUNK
    [C]hicago [M]ade PUNK
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından [C]hicago [M]ade PUNK Paz Tem. 03, 2011 10:31 pm

Punk kalmalı.Ve bence kalıcakta,MITB'de maçı kaybeticek ve kısa süre sonra dönecektir.
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ Paz Tem. 03, 2011 10:33 pm

CM Punk giderse WWE çok önemli bir güreşçi ve fan kitlesi kaybeder ki bu çok kötü olur. Eğer gitmesse ki gitmeyeceğini düşünüyorum. Punk'a push verilir ve WWE'de iyi yerlere gelir. Zaten WWE Punk'a sözleşme teklif etmiş. Büyük ihtimal kalacak. Smile
    Straight Edge Warrior
    Main Eventer
    Main Eventer

Mesaj tarafından Straight Edge Warrior Paz Tem. 03, 2011 11:51 pm

Rica ederim + sağol Gökcan abi hatırlattığın için Very Happy
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Turkish Angel Paz Tem. 03, 2011 11:53 pm

Düşüncelerimiz aynı Onur.Sana katılıyorum eğer ayrılırsa gerçekten kötü olur ama yeni sözleşme telkif etmiş inşallah kabuk eder.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:40 am