Derrick Bateman, Johnny Curtis'i yendi.
Smackdown
Şov, Money In The Bank çantasının ringe asılmasıyla başlar. Mark Henry vs Randy Orton maçı olacağı duyurulur. Ayrıca bu maçta Christian, ringin dışında olamayacak. Christian, PPV'de Randy Orton'dan bir rövanş bir istiyor.
Randy Orton, Mark Henry'i yendi. Maç devam ederken Big Show'un theme songu çaldı. Mark Henry, bir anlık dalgınlıkla RKO yedi ve maçı kaybetti.
Daniel Bryan, Ted DiBiase'yi yendi.
Christian ve Teddy Long konuşuyor. Gecenin ilerleyen dakikalarında Sin Cara vs Christian maçı olacağı kesinleşiyor.
Backstage segment'i. Cody Rhodes, Ted DiBiase ile birlikte üzgün durumda.
Christian, Sin Cara'yı spear ile yendi. Ayrıca Sin Cara'nın galibiyet seriside sonlanmış oldu. Şovun ilerleyen zamanlarında Christian ile Randy Orton arasında kontrat imzalanacak.
Cody Rhodes, Ted DiBiase'sinin yardımıyla Ezekiel Jackson'ı yendi. Bu maçta Intercontiental Championship kemeri ortada değildi.
Backstage'de Johnny Curtis ile ilgili bir segment.
Kane, chokeslam ile Wade Barrett'i yendi.
Christian ile Randy Orton arasında kontrat imzalanması için Teddy Long iki ismide çağırıyor. Christian avukatıyla birlikte geliyor. Daha sonra Orton da geldi. Randy Orton kontratı imzaladı. Daha sonra Sheamus, Randy Orton'a saldırdı. Sheamus, şovun sonunda kontratı yırttı.
MITB'de Randy Orton vs Christian maçını izleyeceğimizi düşünüyorum ama MITB çantasını Sheamus alıp bu feuda katılabilir. MITB maçı için bir favorim daha var. Oda Wade Barrett. Çünkü onunda çıkan haberlerden yakın zamanda ME seviyesine tekrardan yükseleceğini biliyoruz ama bu SD şovu nedeniyle SD MITB maçını Sheamus kazanacak gibime geliyor.
Sin Cara'nın serisini bitmesine şaşırdım ama yaptığı botchlara göre böyle bir seri yapması bile saçmalıktı.
Belki şu anda Cody Rhodes ile Ted DiBiase'nin arası iyi ama yakın zamanda feuda gireceklerini düşünüyorum. Çünkü Legacy'den sonra bile birbirlerine karşı feuda girmediler. Bir olup Orton'a karşı feuda girdiler. Bu sefer ise bu ikili birbiriyle feuda girecektir diye düşünüyorum.
Johnny Curtis'e neden böyle bir push veriyorlar anlamıyorum. Yakın zamanda birisiyle feuda sokulması planlanıyor herhalde.
Bu şovda Khali & Mahal'ın maçının olmamasına şaşırdım. Her hafta bir jobberi yeniyorlardı ama bu hafta maça çıkmadılar.
Big Show vs Mark Henry feudu kesin gibi bir şey artık. Nasıl bir feud olacak acaba. Ama bence Big Show vs ADR feudu biraz daha uzatılsa daha iyi olurdu.
En son Mr. Deadman tarafından Cuma Tem. 01, 2011 6:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi