1.R-Truth HHH le ringde segment yaptı ve bu segment bittikten sonra Backstage Yolunu tuttu.Ama bir anda John Morrisondan return geldi ! John Morrison süper bir şekilde return yaptı ve Truth u ringin içine kadar pataklayıp bir StarShip Pain hediye etti.Böylece gecenin birinci olayı gerçekleşmiş oldu !
2.İkinci ve gecenin,hatta yılın en muhteşem anı ! Bu anı anlatmadan önce olayların gelişmesinden başlayalım.Rey Mysterio gecenin başında The Miz i yenerek yeni WWE Champion oldu ve sevincini çok büyük bir şekilde kutladı.Ama gecenin ilerleyen dakikalarında HHH ringde konuşurken ME maçının WWE Championship maçı olacağı ve bu maçda Rey Mysterio ile John Cenanın kapışacağını söyledi ! Cena vs Rey maçı izlemeye değer bir maç oldu ve süper anlar yaşandı.Bu anların arasında Rey in Cena ya STF bağlamasıda vardı Ama gelelim asıl olaylara.Şöyleki Cena maçı AA ile kazandı ve sevincini kutlarken bir anda tanıdık gelmeyen bir Theme çaldı ve oda ne ?! CM Punk WWE Kemeri ile birlikte girişte beliri verdi ! Bu sırada süper anlar yaşandı ve themede benim fikrimce gerçekten güzeldi.CM Punk belinde kemeri ile ringe girdi ve Cena ya pis pis baktı.Ardından Cena gülümsedi ve "Gerçek Kemer bende" dercesine kemerini havaya kaldırdı ama Rey vs Cena maçı boyunca o kadar destek alan Cena bu sırada gene Yuhalandı.Ama CM Punk kemerini kaldırdı ve her kez adeta coşdu ! Bu olayların ardından söyleye bilirimki gerçekten süper bir SummerSlam bizler bekliyor !!!
Olaya Yorumum : Öncelikle JoMo returnuna değinmek istiyorum.JoMo döndüğü gibi Truth dan öc alacaktı ve aldı.SS de heralde bir JoMo vs R-Truth maçı bizleri bekliyordur.Gelelim asıl olaya.CM Punk vs Cena feuduna.CM Punk sözleşmeyi imzalamış ve harika bir returnla her kesleri coşturdu ! En çokda kemer olayı.Çünkü şu an WWE de iki WWE Champ var ve Benim düşüncem üzerine SummerSlam da Cena vs Punk karşılaşacak.Bu maçın türü ise şu olacak.Yenilenin Kemeri Alınır !!! Bence harika bir PPV daha bizleri bekliyor ama henüz tabiki kesinleşen bir şey yok.Gelicek RAW şovlarındada CM Punk ve Cena gerçek şampiyonu belli ede bilirler ama bu tabiki yazın en büyük PPV si SummerSlam a düşer.Şu an SS için kafamda iki maç belirledim :
John Morrison vs R-Truth No DQ Match
CM Punk vs John Cena Champ vs Champ(Yenen gerçek Şampiyon olur)
Tüm bunların ardından söylemek istediğim tek bir şey var : CM Punk Return :kop: :yup: :good: :rock:
En son PhEnOmFoReVeR tarafından Salı Tem. 26, 2011 7:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi