Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Intercontinental Championship
Bu maçın galibi zaten ilk baştan belliydi.Dolph Ziggler.Ama bir soru vardı.Dolph kendi gücüylemi yenecek.Yoksa dışarıdan yardımmı alacak.Vickie Guerrero ve Kaitlyn ile gelince ben Dolph dışarıdan yardım alır dedim.Sadece bir kere Vickie ile konuştu.Dolph bu sefer Zig Zag ile maçı kazandı.Bence Kofi Kingston vs Dolph Feud'u çok güzel olmuştu.Tadında bıraktılar ve çok uzatmadılar.Ben zevk alarak izledim bu ikilinin maçlarını.Smackdown'da her hafta kapışsalar bile güzel maçlar çıkardılar.Dolph'un bu IC'yi alması,Kaitlyn ve Vickie ile beraber dolaşması büyük Push alacağının göstergesiydi ve öylede oldu.2010'un ortasından,2011'in başına kadar kemerini tuttu.
CM Punk vs Big Show
Çok sıkıcı bir maç geçti.Çokta kısaydı.CM Punk az pozisyon buldu ama buldumu art arda pozisyonlar buldu.CM Punk'un WWE'de ki en kötü yılıydı bence.Saçları kesildi.Çoğu maçta kaybetti.Maske taktı.Big Show tarafından maskesi çıkartıldı.Resmen CM Punk maskara oldu.Punk'un yenileceği belliydi.Punk sıkıcı ve kısa bir maçtan sonra KO Punch ile yenildi.
The Miz vs Daniel Bryan - United States Championship
Bu maçı heyecanla beklemiştim aslında.The Miz SummerSlam'da DB'ye saldırdığı için bu maçta heyecanlı geçecekti,Belliydi.Daniel Bryan iyi pozisyon buldu esasında.Miz,Bryan'dan fazla pozisyon buldu ve iyide değerlendirdi.Riley'de Miz'e yardım etti.Aslında Bryan'ın alacağı belliydi çünkü Miz'de Money In The Bank çantası vardı ve Cash In yapacaktı.İki kemeri bir anda koruması zor olduğu için önce belindeki kemeri kaybetti.Sonra Cash In yaptı.Kısacası güzel ve heyecanlı bir maçın ardından Bryan pes ettirerek maçı kazandı.
Undertaker vs Kane - WHC No Holds Barred Match
Bu maç benim en çok beklediğim maçtı.Taker çünkü SummerSlam'da Return yaptı üstünede Kane'ye saldırdı ama Kane'den Tombstone yemesi işlerin yolunda gitmeyeceğinin göstergesiydi.Şimdi 2'linin ilk PPV maçı.Çok güzel geçeceği "No Holds Barred" olmasından belliydi zaten.Ben şahsen maçı çok beğendim.Seyircilerin arasında yumruklaştılar.Undertaker'in inip hemen Kane'ye saldırmasıyda maçın heyecanlı geçeceğinin göstergesiydi.O kadar uzun maçta her iki güreşçinin tek Finisher yapması benim dikkatimi çekti.Çok güzel bir maçın ardından beklemediğim bir olay oldu ve Kane Tombstone ile maçı kazandı.
Sheamus vs Randy Orton vs John Cena vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs Edge - WWE Championship
NOC'un Taker vs Kane maçından sonra en çok merak ettiğim maçıydı.Çok güzel bir maç oldu.Elimination olmasıda ayrı bir zevk ve heyecan kattı.Chris Jericho'nun ilk elenmesini tahmin etmiştim ama Jericho giderken "Y2J" Tezahurat'ları az da olsa vardı.Herkes Y2J'nin gidşinden sonra uzun bir süre durup birbirlerine ve Jericho'ya bakmasıda çok güzeldi.Bu arada Edge,John Cena,Randy Orton ve Sheamus Wade Barrett'in fark ettirmeden etrafını sarmasıda çok iyi bir oyundu.Fatal 4 Way'de ki gibi Cena & Randy,Edge & Sheamus çalıştılar.Edge'in son 4'e kalacağını düşünmüştüm ama WWE yine Heel güreşçileri ezdi ve Edge'yi gönderdi.Nexus yine geldi.Nexus'un saldırılarını çok beğeniyor ve zevkle izliyordum.Burada da böyle oldu.Ben Cena'nın son ikiye kalacağını düşünürken Cena gitti.Çok şaşırdım ve sevinmedim de değil. John Cena'nın maçtan elenmesine rağmen sandalye ile Nexus'u pataklaması üzerine Randy dinlendi ve Wade Barrett'a RKO yaparak eledi.Burası da çok iyi bir oyundu.Resmen Strateji ile gidiyordu tüm Superstars'lar.En son Bycle Kick yapan Sheamus 2. Bycle Kick'i yaparken Randy eğildi ve RKO yaparak kemeri kazandı.Çok ilginç ve zevkli bir maçın ardından beklemediğim biri kemeri alınca çok sevinmiştim.
Saygılar.