WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+6
Mr.Master
A**hoLe
The Straight Edge Savior
Rated R-Cenation
Turkish Angel
Evolution's Animal
10 posters

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme

Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Empty Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme

Mesaj tarafından Evolution's Animal Cuma Tem. 01, 2011 3:39 am

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Intercontinental-Champion-Dolph-Ziggler-vs-Kofi-Kingston

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Intercontinental Championship

Bu maçın galibi zaten ilk baştan belliydi.Dolph Ziggler.Ama bir soru vardı.Dolph kendi gücüylemi yenecek.Yoksa dışarıdan yardımmı alacak.Vickie Guerrero ve Kaitlyn ile gelince ben Dolph dışarıdan yardım alır dedim.Sadece bir kere Vickie ile konuştu.Dolph bu sefer Zig Zag ile maçı kazandı.Bence Kofi Kingston vs Dolph Feud'u çok güzel olmuştu.Tadında bıraktılar ve çok uzatmadılar.Ben zevk alarak izledim bu ikilinin maçlarını.Smackdown'da her hafta kapışsalar bile güzel maçlar çıkardılar.Dolph'un bu IC'yi alması,Kaitlyn ve Vickie ile beraber dolaşması büyük Push alacağının göstergesiydi ve öylede oldu.2010'un ortasından,2011'in başına kadar kemerini tuttu.

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Big-Show-vs-CM-Punk

CM Punk vs Big Show

Çok sıkıcı bir maç geçti.Çokta kısaydı.CM Punk az pozisyon buldu ama buldumu art arda pozisyonlar buldu.CM Punk'un WWE'de ki en kötü yılıydı bence.Saçları kesildi.Çoğu maçta kaybetti.Maske taktı.Big Show tarafından maskesi çıkartıldı.Resmen CM Punk maskara oldu.Punk'un yenileceği belliydi.Punk sıkıcı ve kısa bir maçtan sonra KO Punch ile yenildi.

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme 59087_471942081209_385368571209_7073863_7915323_n

The Miz vs Daniel Bryan - United States Championship

Bu maçı heyecanla beklemiştim aslında.The Miz SummerSlam'da DB'ye saldırdığı için bu maçta heyecanlı geçecekti,Belliydi.Daniel Bryan iyi pozisyon buldu esasında.Miz,Bryan'dan fazla pozisyon buldu ve iyide değerlendirdi.Riley'de Miz'e yardım etti.Aslında Bryan'ın alacağı belliydi çünkü Miz'de Money In The Bank çantası vardı ve Cash In yapacaktı.İki kemeri bir anda koruması zor olduğu için önce belindeki kemeri kaybetti.Sonra Cash In yaptı.Kısacası güzel ve heyecanlı bir maçın ardından Bryan pes ettirerek maçı kazandı.

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Jpa0dw

Undertaker vs Kane - WHC No Holds Barred Match

Bu maç benim en çok beklediğim maçtı.Taker çünkü SummerSlam'da Return yaptı üstünede Kane'ye saldırdı ama Kane'den Tombstone yemesi işlerin yolunda gitmeyeceğinin göstergesiydi.Şimdi 2'linin ilk PPV maçı.Çok güzel geçeceği "No Holds Barred" olmasından belliydi zaten.Ben şahsen maçı çok beğendim.Seyircilerin arasında yumruklaştılar.Undertaker'in inip hemen Kane'ye saldırmasıyda maçın heyecanlı geçeceğinin göstergesiydi.O kadar uzun maçta her iki güreşçinin tek Finisher yapması benim dikkatimi çekti.Çok güzel bir maçın ardından beklemediğim bir olay oldu ve Kane Tombstone ile maçı kazandı.

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Night+of+Champions+2010+-+2

Sheamus vs Randy Orton vs John Cena vs Chris Jericho vs Wade Barrett vs Edge - WWE Championship

NOC'un Taker vs Kane maçından sonra en çok merak ettiğim maçıydı.Çok güzel bir maç oldu.Elimination olmasıda ayrı bir zevk ve heyecan kattı.Chris Jericho'nun ilk elenmesini tahmin etmiştim ama Jericho giderken "Y2J" Tezahurat'ları az da olsa vardı.Herkes Y2J'nin gidşinden sonra uzun bir süre durup birbirlerine ve Jericho'ya bakmasıda çok güzeldi.Bu arada Edge,John Cena,Randy Orton ve Sheamus Wade Barrett'in fark ettirmeden etrafını sarmasıda çok iyi bir oyundu.Fatal 4 Way'de ki gibi Cena & Randy,Edge & Sheamus çalıştılar.Edge'in son 4'e kalacağını düşünmüştüm ama WWE yine Heel güreşçileri ezdi ve Edge'yi gönderdi.Nexus yine geldi.Nexus'un saldırılarını çok beğeniyor ve zevkle izliyordum.Burada da böyle oldu.Ben Cena'nın son ikiye kalacağını düşünürken Cena gitti.Çok şaşırdım ve sevinmedim de değil. Very Happy John Cena'nın maçtan elenmesine rağmen sandalye ile Nexus'u pataklaması üzerine Randy dinlendi ve Wade Barrett'a RKO yaparak eledi.Burası da çok iyi bir oyundu.Resmen Strateji ile gidiyordu tüm Superstars'lar.En son Bycle Kick yapan Sheamus 2. Bycle Kick'i yaparken Randy eğildi ve RKO yaparak kemeri kazandı.Çok ilginç ve zevkli bir maçın ardından beklemediğim biri kemeri alınca çok sevinmiştim.

Saygılar. Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme 869357
    Turkish Angel
    Turkish Angel
    Legend
    Legend

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Empty Geri: Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme

Mesaj tarafından Turkish Angel Cuma Tem. 01, 2011 3:40 am

Bir solukta okudum.Güzel bir PPV'di.Eline sağlık.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme Empty Geri: Evolution's Animal ile Night Of Champions 2010 İnceleme

Mesaj tarafından Rated R-Cenation Cuma Tem. 01, 2011 3:50 am

Çok güzel bir PPV idi.Eline sağlık.
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior Cuma Tem. 01, 2011 3:51 am

Chicago'da olmuştu hatırladığım kadarıyla.Punk'ın kaybetmesine anlam verememiştim.Son maç hariç kazanacaklar belliydi.Eline sağlık.
    A**hoLe
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından A**hoLe Cuma Tem. 01, 2011 4:00 pm

WWEC maçını çok beğenmiştim. Punk maçı PPV'nin en kötü maçıydı. WWEC maçı ve birazda Taker vs Kane maçı dışında çok üst düzey bir maç yoktu. İnceleme için teşekkürler.
    Mr.Master
    Mr.Master
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından Mr.Master Cuma Tem. 01, 2011 4:10 pm

WWE C maçı harikaydı.Güzel bir inceleme olmuş.Eline sağlık.
    ChiLdren Of Bodom
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından ChiLdren Of Bodom Cuma Tem. 01, 2011 4:44 pm

NOC gereksiz bir PPV idi ..
    -Teşekkurle ..
    вяαggıηg
    вяαggıηg
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından вяαggıηg Cuma Tem. 01, 2011 8:56 pm

Çok güzel bir inceleme olmuş.Eline sağlık Hüseyin.Teşekkürler.
    The[G]oldStander
    The[G]oldStander
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından The[G]oldStander Cuma Tem. 01, 2011 9:02 pm

Güzel bir inceleme olmuş.Eline sağlık.
    The Showstopper
    The Showstopper
    Opener
    Opener

Mesaj tarafından The Showstopper C.tesi Tem. 02, 2011 2:46 am

Yeniden İzlemiş gibi oldum . Yazı için Saol ⭐

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:00 am