-Maçın uzun sürmeyeceği belliydi.Ve haliyle sıkıcı bir maç oldu.CM Punk maçı kurtarmaya çalışsada Kane vücudu kullanarak rakibini püskürttü.Ve Punk ringi terk etti.Böylece maç Count-Out ile Kane'in oldu.Kane'de klasik şovunu yaparak ringi terk etti.
-Şimdi geldik Sin Cara ve Evan Bourne maçına.Maç çok haraketli oldu haliyle.Sin Cara yine kendini ve serisini bozmadı.Kazanmayı bildi.Ringin dışında afelleselerde iyi bir maç çıkarttılar.Evan Bourne tebrik etmek lazım.Ben onun kazanmasını istiyordum şu seri bitmesi için ama ne yazık ki kazanamadı.
-Sıradaki maç Kofi Kingston vs Dolph Ziggler.Maçın başında Vickie Ziggler'i anons edecekti ancak hakemler tarafından götürüldü.Ardından Dolph Ziggler geldi.3 Haftadır bu maçı izleye izleye bıktık artık.Kofi Kingston bu sefer kazanacaktır dedim kazandı.Tabi iki isimde güzel bir maç çıkarttılar.Bu bir kemer maçı değildi.Hatırlatmakta fayda var.
-Maçın türü Steel Cage match.Ve Alberto Del Rio'nun rakibi Big Show!İşte olan oldu, Alberto Del Rio korku dolu ringe geldi.Big Show ise rahat ve gülerek geldi.Maç başladı, Alberto Del Rio hemen kaçmaya çalıştı.Fakat Big Show yakaladı ve bayaa hırpaladı.Maçın bir bölümü geçtikten sonra Mark Henry kapıyı kırarak girdi.Ve Big Show'a 3 haftadır yaptığı işkenceyi tekrar tattırdı.
-Tornado Tag Team Match!!Alex ve Rey Mysterio çok iyi ikili oldular.The Miz maçı her ne kadar üstün götürsede Rey Mysterio ve Alex Riley kazanmayı bildi.The Miz'e Swagger yerine daha iyi bir isim verebilirlerdi.Neyse güzel bir maçın ardında sıra geldi ME maçına!
-Roulette çevrildi ve çıkan sonuç, Tables Match !Güzel bir maç değildi açıkcası Tables Match türüne göre.Ancak CM Punk karışması ile, maç haraketlendi.Cena Punk'ı hırpalayıp ringe attı ama R-Truth spear tarzı birşey yaparak maçı kazandı.Ve CM Punk mikrafonu alarak, Cena ile birşeyler söyledi.
- Cena, sen kendini en iyisi sanıyosun. Sen en iyisi falan değilsin. Tek yaptığın şey Vince McMahon'ın kıçını yalamak, öpmek. Yalakalık yapmak. Bu en iyi olmak değildir. En iyi olan, benim.
-Ve SCSA selam vermeyi unutmadı tabiki.Stone Cold t-shirt dikkat çekiyordu Punk'ın üstünde.Ama bir anda mikrafon kapatılıp yayını kestiler.Ve Punk'ın sözleşmesi askıya alındı haberi elimize ulaştı!