The Miz çantası ile beraber ringe geliyor.Ardından sırıtarak konuşmaya başlıyor:
-You all livin' my moment folks!Ted DiBiase'yi yendim, onu ve zengin babasını.Merdivenin tepesine çıktım ve bu çantayı aldım.Görüyorsun Ted, para her şeyi sana kazandırmıyor.Bu çantayı nasıl aldın bilemiyorum, o kadar kişi arasından sadece şanstı belki de ama bu sefer şansın yaver gitmedi Teddy.Bu çantayı görüyor musun?Bu çanta benim bu branddeki en başarılı kişi olmama sadece bir adım demektir.Cena, WWE şampiyonu.Hedef sensin. İstediğim zaman o kemeri alabilirim.İstediğim zaman sana bu çanta ile vurup seni spotların altında yok edebilirim.Seni arka alanda bulurum, orada dövüp buraya getiririm.Ve seni spotların altında, en sevdiğin yerde rezil ederim.Ya da bir maçı kazanmanın o tatlı yorgunluğundayken bir anda orada belirir seni dağıtırım.Ya da bunların hepsini unutup her zaman istediğim şeyi yaparım, Wrestlemania'nın Main Event'ine çıkmak için bu çantayı kullanırım.Güzel olurdu değil mi?Most must-see Mr.Money in the Bank.(Seyirciler yuhalar.)Ah kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?(boooo....)Really?Really?Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?Sizin ne düşündüğünüz umrumda bile değil!Benden nefret edebilirsiniz ama bu benim umrumda olmaz.Sizin o minik kahramanınızı yeneceğim ve Wrestlemania'nın Main Event'inde ben olacağım!Benden nefret ediyorsunuz biliyorum, ama bir şey söyleyeyim, duygularımız karşılıklı.Bende sizden nefret ediyorum.Ve bu yüzden sizin o şaşkın suratlarınızı saçma sapan hallere sokup bana tezahürat yapmanıza ihtiyacım yok.Sadece 3-5 kuruş verip oraya oturmakla adam olunmuyor!Ben buraya ilk geldiğimde kimse bana iyi gözle bakmamıştı.Beni kabul etmediler.Bana, sen bir reality şova uygunsun güreşmeye değil dediler.Ama ben, onlara bunu gösteriyorum.(MITB'yi kaldırır.)Bunun şans olduğunu söyleyemezsiniz.Çünkü değil.Bu başarı ve azmin zaferidir ve bu sizin asla anlayamayacağınız bir şey.Artık ben bir WWE Şampiyonu sayılırım, yapmam gereken hakem bulmak sadece.Ve onun da şunu yapması gerekiyor, 1,2,3.Ve böylece yeni şampiyon ben olacağım ve siz de bana böyle bakakalacaksınız.Ve en uzun süreli şampiyonluğu yaşarken hepiniz benim muhteşemliğime hayran kalacaksınız.Ve beni sevmesenizde bana tezahürat yapacaksınız.Çünkü ben bunu hak ediyor olacağım. BECAUSE I'M THE MİZ.... AND I'M.... AWESOMMEE!!!