WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

+5
Rated R-Cenation
The Straight Edge Savior
The Champ
ChiLdren Of Bodom
Evolution's Animal
9 posters

Güreşçi değerlendirmesi - 1

Evolution's Animal
    Evolution's Animal
    Main Eventer
    Main Eventer

Güreşçi değerlendirmesi - 1 Empty Güreşçi değerlendirmesi - 1

Mesaj tarafından Evolution's Animal C.tesi Haz. 25, 2011 8:08 am

Size yeni programımı sunmaktan onur duyarım.Bu Programımda güreşçilerinde belirlediğimiz bir yıldan itibaren günümüze kadar yaptıklarını araştıracağım.

Not = Genellikle 2010 olacak.

Sheamus 2009 (Başarıların Başlangıcı)

Güreşçi değerlendirmesi - 1 Sheamus-wwe-champion-2009-wwe-tlc-pictures_display_image_display_image

Survivor Series 2009'da son 3'e kalarak maçı galip bitiren Sheamus birden seyircilerin gözüne girdi.Ardından Raw'da yapılan Battle Royal'ı kazanarak TLC'de WWE Championship için karşılaşmaya hak kazandı.Sheamus'a gelen art arda başarılar bununla da bitmedi.Sheamus ardından TLC için sözleşme yaparken ortada ki masa kıırlınca Raw'ın Guest Host'u maçı Table Match'a çevirdi.O gün geldi çattı.İki isim üstünlükle gidiyordu ve çoğu kişiyle beraber ben de Sheamus'un yenileceğini düşünüyordum.Cena köşeden Super Suplex yapmak isterken Sheamus,Cena'yı ittirdi ve Cena masayı düşerek maçı kaybetti.Sheamus sevinç içinde kemerini kaldırdı.WWE geleli 2-3 ay oldu ve hemen WWE Champion oldu.

Sheamsu 2010 (Başarıların Devamı ve düşüş)

Güreşçi değerlendirmesi - 1 20663_273676064282_260978049282_4447670_8092617_n

Sheamus ve Randy Orton Royal Rumble'da WWE Championship için karşılaştı.Randy Orton üstünlük sağlasa da Legacy'nin dikkatsizliği üzerine maçı kaybetti.Randy Orton daha sonra Legacy'ye saldırarak grubu bozdu.
    Elimination Chamber'da Sheamus kemerini koruyamadı ve HHH'den yediği Pedigree ile maçı kaybetti.
    Wrestlemania 26'da Triple H vs Sheamus ayarlandı.Sheamus yine yediği Pedigree ile maçı kaybetti.
    Sinirlenen Sheamus,Triple H ile Extreme Rules'ta Street Fight Match'da karşılaştı.Maçtan önce Backstage'de ve maçtan sonra Triple H'e yine saldırdı ve HHH'in sakatlanmasına sebebiyet verdi.
    Sheamus Fatal 4 Way'de WWE Championship için olan 4'lü ye girdi.Kendini pek gösteremese de Nexus'un maça karışması ile Cena'ya saldırması bir oldu.Nexus aşağıda Randy ve Edge'ye saldırırken Sheamus arkadan ring'e girdi ve ring'de baygın olan Cena'yı tuş ederek 2. defa WWE Champion oldu.
    Money In The Bank PPV'sin de Steel Cage Match ayarlandı.Sheamus yine Nexus'un karışmasını fırsat bularak tepeden atlayarak kemeri korudu.Sheamus ring'de pes etmişti ama Hakem baygın olduğu için göremedi.
    SummerSlam'da Randy Orton vs Sheamus ayarlandı.Sheamus eline bir sandalye aldı ve içeriye girdi.Hakem sandalye'yi almak isterken Sheamus birden çekti ve hakem ring'den dışarıya düştü.Sheamus DQ ile kaybetti ama kemeri elinde kaldı.
    Night Of Champions'ta WWE Championship için 6'lı Elimination Match ayarlandı.Sheamus ve Randy sona kaldı.Randy yaptığı RKO ile Sheamus'u tuş ederek kemerin yeni sahibi oldu.
    Hell In A Cell'de Sheamus Rövanş hakkını kullandı ama aşağıdaki basamakların üstünde bir RKO yiyince tuş oldu.
    Bragging Rights'ta takıma girdi ama orada'da kaybetti.
    Survivor Series'te JoMo ile maç yaptı ve kaybetti.
    TLC'de WWE Championship için kontrat maçı yapıldı.JoMo maçı kazandı.
    2010'un sonlarında ki tek başarısı KOTR'de King olmak.

Sheamus 2011 (Mid Card ve tekrar yükseliş)

Güreşçi değerlendirmesi - 1 Daniel-Bryan-vs-Sheamus-United-States-Championship-Match-sheamus-20184769-280-390

Sheamus 2011'de Royal Rumble'da klasik RR maçına katıldı ama kazanamadı.
    Elimination Chamber'da WWE Championship için olan 1 # Contender Elimination Chamber'ına katıldı ama yine kazanamadı.
    Wrestlemania'dan önce United States Champion oldu.
    Extreme Rules 2011'de kemeri Kofi'ye kaybetti.
    Draft'lardan sonra Smackdown'a geçti ve WHC için contender oldu.Sheamus biraz daha yükseldi ama kemeri alamadı.

Bugün Sheamus'u araştırdık.Sheamus'un tekrar yükselmesi dileğiyle.İnşallah beğenirsiniz.
    ChiLdren Of Bodom
    Mid Card
    Mid Card

Güreşçi değerlendirmesi - 1 Empty Geri: Güreşçi değerlendirmesi - 1

Mesaj tarafından ChiLdren Of Bodom C.tesi Haz. 25, 2011 3:44 pm

Bence WWE Sheamus gelir gelmez ona WWE kemerini verdi daha sonra böyle US kemeri gibi kemerleri verince insanların gözünde çok düşüyor buda bi' taktik hatası bence şuana kadar Sheamus'un kemersin güzel bir Feud'ıunu seyretme şansımız olmadı olduysada zevkli olmadı umarım bidaha böyle olmaz ..

-Teşekkurler ..
    The Champ
    The Champ
    Administrator
    Administrator

Mesaj tarafından The Champ C.tesi Haz. 25, 2011 5:02 pm

Güreşçi incelemeleri'ne taşındı. Taşımaktan sıkıldım artık şu hataları yapmasanız arkadaşlar.

Sheamus ilk geldiğinde koskoca John Cena'yı bile devirdi. Bence ilk başlarda çok abartı bir push aldı. O Push'u vererek hata ettiler zaten. Şu anda tekrar arkaplana taşıdılar. Yazı için teşekkürler.
    The Straight Edge Savior
    The Straight Edge Savior
    Co - Admin
    Co - Admin

Mesaj tarafından The Straight Edge Savior C.tesi Haz. 25, 2011 5:06 pm

Sheamus Cena'yı ezmesi cidden süperdi.Eski korkusuz Sheamus geri istiyorum ben.World Champ. feudu için en ideal isim.Tabi Orton kemeri kaybedince.Eline sağlık Hüseyin.
    Rated R-Cenation
    Rated R-Cenation
    Legend
    Legend

Mesaj tarafından Rated R-Cenation C.tesi Haz. 25, 2011 9:53 pm

Sheamus gelir gelmez kemer mücadelesine girdi ve kemeri aldı.Bence WWE burda hata yaptı.Onun dışında güzel bir kariyere sahip.
    A**hoLe
    Mid Card
    Mid Card

Mesaj tarafından A**hoLe C.tesi Haz. 25, 2011 10:14 pm

Sheamus'un şu anda olmasada 2011'in sonlarına doğru tekrar ana kemer feuduna gireceğini düşünüyorum. İyi bir güreşçi olduğunu düşünüyorum. Tabi ten rengi nedeniyle de oldukça dikkat çekmesi bence onun için bir avantaj
    Buzzer Beater
    Buzzer Beater
    Süper Moderatör
    Süper Moderatör

Mesaj tarafından Buzzer Beater C.tesi Haz. 25, 2011 11:10 pm

Ben pek sevmem ama gelecek görüyorum . Bu şekilde kalmaz . Daha kemer alıcaktır.

Eline sağlık Hüseyin
    ' FRodoM
    ' FRodoM
    Jobber
    Jobber

Mesaj tarafından ' FRodoM C.tesi Haz. 25, 2011 11:13 pm

Sheamus ECW de 2-3 maça çıktı Rawdada WWEC aldı çok saçma WWE de o kadar kemer almayı bekleyen hatta bırakın kemeri push almayı bekleyen kişiler varken WWE neden ona öyle birşey yaptı anlamadım.

Teşekkürler
    Legend
    Legend
    Rookie
    Rookie

Mesaj tarafından Legend C.tesi Haz. 25, 2011 11:23 pm

Sheamus çok iyi bir giriş yaptı.Cena'yı darma dağın etmesi biraz hoş oldu.Çok başarılı bir güreşçi.Cm Punk ve Alberto Del Rio'nun kemer alması gerekti.Sheamus'ta bu kemer adayları arasına girerse fazlalık çıkacaktı.Bir süre kemerden uzak kalacak zaten.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 3:00 am