WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

2 posters

Shawn Michaels Ring'te

WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Shawn Michaels Ring'te Empty Shawn Michaels Ring'te

Mesaj tarafından WTR's Déstt Perş. Haz. 23, 2011 3:02 pm

Sexy Boy !

Hemen Boo'lamalar duyuluyor . Shawn Michaels Ring'e geliyor . Eline bir mikrofon alarak konuşmaya başlıyor :

-"Beni dinleyin . Susun ve beni dinleyin aptallar . Önceki RAW'da , Ric ile karşılaştım ve onu yendim . Belliydi zaten yeneceğim . Açıkcası üzüldüm . Çünkü bir yıldız daha kaydı . Ama gücümü gösterdiğim için de sevinçliyim! John Cena ise , tabiki yenildi . The Rock'a yenildi . Ondan ne beklenirdi ki zaten ? Ve bu hafta , bir de ADR ile maçım var . Benim böyle maçlara çıkmamam lazım . Çünkü ben onların seviyesinde bir güreşçi değilim! ADR de kimmiş he ? Onun da canı dayak istiyor herhalde . Neyse , onu da yeneceğim . Ama bundan sonra bu tür maçlara çıkmayacağım! MITB'da WWE Championship maçına da çıkarılmadım . Ama ben hakkımı alacağım! ADR , gel bakalım Ring'e ..."
    PlayTheGame
    PlayTheGame
    Rookie
    Rookie

Shawn Michaels Ring'te Empty Geri: Shawn Michaels Ring'te

Mesaj tarafından PlayTheGame Perş. Haz. 23, 2011 3:24 pm

Ringe Ricardo Rodriguez geliyor. Rodriguez ADR yi bekliyor. Ve Clear !

Ricardo Rodriguez Alberto Del Rio yu anons ediyor.
    Shawn Michaels Ring'te Ricardo-rodriguez-picture-1

Alberto Del Rio arabasıyla görünüyor.
    Shawn Michaels Ring'te Alberto-del-rio-2-o

Şimdi arabasından iniyor. Her zamanki gibi kendini övüyor.
    Shawn Michaels Ring'te Alberto-Del-Rio

Ardından rampaya çıkıyor. Alberto Del Rio kendini göstererek övünüyor.
    Shawn Michaels Ring'te Normal_WWE_Friday_Night_Smackdown_2010_09_17_WS_PDTV_XviD-433_www_WRESTLEYOURWAY_com_avi_000197400

Alberto Del Rio kendini överek ringe giriyor. HBK nın karşısına geçip konuşuyor.
    Shawn Michaels Ring'te 158894_1509528509334_1509528189326_21796_463_b

Alberto Del Rio : My name . My name is Albeeerrto Del Rrriiioooo ! But you already know that. Ve Shawn Michaels sen efsanesin. Sen Mr. Wrestlemania sın. Ve sen kalp kıran çocuksun. Sen buranın en iyisisin. Pardon pardon en iyisiydin taki ben WWE ye adım atana kadar. Ric Flair bir yıldız gibi kaydı. Sen çoğu kişinin kalbini kırdın. Ve artık sıra sende HBK. Senin de bir kalbin var ve kırılması lazım. Ve sen de yavaş yavaş bir yıldız olup kaymaya başlıyorsun. Artık bu seyirciler seni değil beni destekliyorlar. [ Booo ! ] Bu gayet basit açık ve net. Çünkü ben WWE nin şuanı ve geleceğiyim HBK. Senin ne istediğini biliyorum. Sen buralardan kaybolmamaya çalışıyorsun. Ve şimdi WWE Championship için kendini aday gösteriyorsun. Ve HBK o kemer için benim bir numaralı aday olduğumu biliyor muydun ? Veya bunun benim kaderimde olduğunu. Ben yakında WWE Champion olacak kişiyim ve şuandan itibaren kendimi Mr. Money In The Bank ilan ediyorum. Çünkü ben Alberto Del Rio yum. Ve sen Shawn Michael sın. Sen Shawn Michael olarak görevini yaptın ve bu ringten ayrılma vaktin geldi. Sıra bende Heart Breaker Kid. Artık yeni Heart Breaker Kid benim . Shawn artık o ünvanını bana vermek zorunda kalacaksın çünkü kalbini kıracağım. Ve sen Shawn sen Mr. Wrestlemania sın. Hayır hayır Mr. Wrestlemania ydın. Ama artık benim bu Shawn. İlk maçımı kaybetsemde ileride ben olacağım. Yanlış anlama Michael bunu ben değil kaderim söylüyor. Kaderim diyorki ben Mr. Money In The Bank olacağım . Wrestlemania 28 geldiğinde ise kendimi Mr. Wrestlemania ilan edeceğim. Ve kaderim diyorki benim kaderim WWE Championship. Heart Breaker Kid az kaldı bekle çünkü ben WWE kemerini alacağım. Ama ilk önce o merdivenden yukarı çıkıp çantayı yerinden sökeceğim. [ Booo ! ] Çünkü Shawn ben Alberto Del Rio yum ve ben Mr. Money In The Bank ım. Because that my destiny. MY DESTİNY İİİİİS ..... [ Birden sözü kesilir. ]

WTR's Déstt
    Mid Card
    Mid Card

Shawn Michaels Ring'te Empty Geri: Shawn Michaels Ring'te

Mesaj tarafından WTR's Déstt Perş. Haz. 23, 2011 8:54 pm

"Kes sesini ADR . Ağzın kokuyor!(Seyirciler güler.)Biliyor musun , hayal kurduğunu . Seyirciler seni destekliyormuş , hah . İkimiz de Heel'iz ama seyirciler ikimizden birini destekliyor , o kişi de benim!(Alkışlar gelir.)İşte , koyunlar yine iş başında . Beni desteklemeleri umurumda bile değil . Çünkü ben zaten kendimi kanıtlamış biriyim . Ben en iyisiyim!(Boo!)Ama bunu zaten biliyorsun ADR . Ve gün gelecek , en iyisi olduğumu , Ric'i yendiğim gibi , WWE Title'yi alarak tekrar kanıtlayacağım . O zaman herkes susacak , Shawn Michaels konuşacak . 'New WWE Champion , Shawnn Michaelsssssss' Anonsları tüm Stad'da duyulacak . O zaman hepinizle tek tek karşılaşacağım , yüzleşeceğim . Hepinize o dediğiniz lafları yutturacağım , Tatlı Çene Müziği ile ."

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:21 am