WWE & TNA iMPACT Türkiye | Wrestling Turkey

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Join the forum, it's quick and easy

Forumumuzun tamamını görebilmek ve yararlanabilmek için üye olmalısınız.

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En son konular

» Ben geldim
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:46 pm

» Cena ile Punk Eve'nin doğum gününü kutluyor
tarafından SES CM PunK SES Salı Ağus. 23, 2011 8:41 pm

» RAW 22/08/11
tarafından The Straight Edge Savior Salı Ağus. 23, 2011 8:37 pm

» Christian on RAW
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:51 pm

» Rey Mysterio (Ringe Dönüş)
tarafından Made Punk Savior Salı Ağus. 23, 2011 6:27 pm

» Christian isyanı! [RPG]
tarafından Land of Extreme Salı Ağus. 23, 2011 6:18 pm

» Chris Jericho Talk About WHC!
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:55 pm

» Triple H ringde [RPG]
tarafından Cult Of Personality Salı Ağus. 23, 2011 5:44 pm

» Kurt Angle
tarafından Save_us.x29 Salı Ağus. 23, 2011 5:24 pm

» WWE RAW | August 22nd 2011 | 08/22/2011 | HDTV | Watch Online/ Download
tarafından Rated RKO Salı Ağus. 23, 2011 3:36 pm

Look at my eyes ? What do you see ?

Savior of WWE
    Savior of WWE
    Jobber
    Jobber

Look at my eyes ? What do you see ?  Empty Look at my eyes ? What do you see ?

Mesaj tarafından Savior of WWE Paz Ağus. 21, 2011 11:17 pm

Cult Of Personality , çalarken "It's Clobbering Timeee!" diye bağırır ve kalkar.Ardından da ringe ilerler.
    Look at my eyes ? What do you see ?  3588521z
    Mikrofon alır ve konuşmasına başlar.
    CM Punk:
    -(Hakem kıyafeti giymiştir.Çok büyük boo alır.) Ne oldu ? Yoksa Mr.Overrated , GTS’den sonra tatlı uykusuna daldığı için mi bana kızgınsınız ? Hadi ama..Gerçekten sizin halinize acıdım.Çünkü acınacak insanlarsınız.Güreş için ağlayan, güreş için sevinen ve bütün hayatını milletin para kazandığı işi izleyerek geçiren insanlarsınız .(Hakem kıyafetini çıkarır ve eline alır.)Evet, bu hakem kıyafetinin hakkını verdim ? Hepiniz görüyorsunuz değil mi ?! Evet,maç hakkında söylediklerim tamamen doğruydu.Bu konuda yanılmadığım da çok açıktı ve şimdide görebiliyorsunuz.Onlar aptal aptal hareketlerini yaparken , güreş şovu bize izletmezken , ben maçlarını onurumla şerefimle yönetim.İkiside gerçekten aptal aptal , hareketler yapıyordu ve oradaki seyircilerde onları cheerlıyordu.İşte bu çok aptalca.İşte bu çok aptalca! Gidip , baby faceleri destekliyorlar.Hadi ama dostum.Baby Facelerin neresini seviyorlar ben de anlamış değilim ? İkiside Mr.Overrated.İkiside gereğinden fazla değeri alıyor ve ikiside sürtüğün önde gideni.Ve Randy Orton , kemeri alacağını söyledi. Hahaha , buna işte çok gülmüştüm. Ne oldu ? Alabildi mi ? Hayır ,alamadı.. Çünkü WWE yönetimi hala Mr.Overrated’ı yükseltmekte kararlı.Ve seyircileri eğlendirmeye çalışıyorlar. İşte burada yanılıyorlar .Seyircileri eğer zevkli bir şov izletmek istiyorsa Overratedleri değil! Benim gibi güreşçileri yükseltmeliler. Umarım bütün güreş camiası bunu anlıyordur.Ben dünyanın en iyisiyim ve öyle de olmaya devam edeceğim.Smackdown’ın yüzü kimin olduğunu sanıyorsunuz ? Bu güreş camiasının yüzünün kim olduğunu sanıyorsunuz ? Kimin en iyi olduğunu sanıyorsunuz? John Cena’nın mı ? Randy Orton’ın mı ?(Gülmeye başlar.) Öyleyse, yanılıyorsunuz. Çünkü dünyanın en iyi güreşçisi şuanda karşınızda . Bunu o aptal kafalarınıza , uyuşturucudan uyuşmuş kafalarınıza soksanız iyi edersiniz .. Ben dürüst bir adamım. Bütün dediklerimi yaptım ve yapmayada devam edeceğim . Şimdi diyorum ki John Cena’nın dönemi bitecek ve CM Punk’ın dönemi olacak. Hep yükseleceğim! Hep kendimi geliştireceğim ve bir kez daha size dünyanın en iyi güreşçisi olduğumu kanıtlayacağım.Ve siz beni benim döneğim geldiğinde yuhalayamayacaksınız. Neden mi? Çünkü hepiniz Cena’nın yalakalığını yaptığınız gibi benim de yalakalığımı yapmaya başlayacaksınız . Çünkü siz böylesiniz. Birinin dönemi bittiğinde diğerine gidersiniz ve önceki güreşçinin posterini , şapkasını , bardağını , filmlerini her şeyi atıp ; diğeri ile yinelersiniz . Bu döngü böyledir. Gelen gidenin yerini alır güreş camiasında . Ve bundan dolayı ben siz , siz fanları sevmiyorum . Çünkü sevilmeyi hakketmiyorsunuz ve bu güreş camiasında hiçbirinizin yeri yok. Tıpkı Mr.Fake, Mr.Overrated , Mr.Push John Cena gibi yada kendini yılan diye nitelendiren Randy Orton gibi . Zaten o gibi güreşçileri destekliyenler de böyle olur değil mi ? (Etrafına bakar.) Nice insan geldi , kendinin en iyi olduğunu iddaa eden ama hiçbiri benim gibi olamadı. Hiçbiri icraata geçemedi . Chris Jericho, Shawn Michaels vs.. hepsi en iyi olduğunu iddaa etti. Ama ben geldiğim gibi yükselişe geçtim . Çünkü dünyanın en iyi güreşçisi bendim . İlk önce John Cena ve Randy Orton , ikilisinin maçına hakem oldum ve Wrestlemania 23’te Entrance kuklası olduğum Cena’ya yeter diyerek , ona gününü geçen şovda gösterdim ve göstermeyede devam edeceğim.Hepiniz benim dönemim olduğunu umarım anlamışsınızdır..I’m the future World Heavyweight Champion..

der ve gider..

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 10:03 pm