Awake and Alive çalar Jeff Hardy podyumda gözükür tauntunu yapar ringin yolunu tutar üzerinde yeni t-shirt vardır ve bu şarkıyı ilk defa kullanıyor.Ringe girer taunt yapar ve mikrofon alır konuşur:
"-Hey dünyada tek sevdiğim evren WWE evreni bu aralar istediklerim yapılmıyor GM Shawn beni yanlış anlıyor ben WWE şampiyonluğu istiyorum o bana USA maçı veriyor bilerek mi yapıyor yoksa neyse uzatmayın ona teşekkür ediyorum yinede bana şampiyonluk hakkı verdi.Alex Shelley Swagger'dan aldı o kemeri ama uzun tutamayacak çünkü o kemeri ben alacağım hemde hiç zorlanmadan çünkü yanımda Skip Sheffield var eğer maça karışan olursa Sheffield beni korur.Shelley kendine Chris Sabin ile takım yapmış MCMG hahaha ne kadar güzel onun takımı varsa benim eskiden üyesi olduğum devasa takım Supernatural Enigma var biliyorum onlar beni kabul ederler bana yanlış bişi yapmazlar ama yapacak olurlarsa işte o zaman burayı onlara zindan ederim!!Neyse ben bunları konuşmaya çıkmadım hey Shawn senle uğraşmak istemiyorum ama elimde olan bişi değil çok gıcığıma gidiyorsun sen 1 kere bu ringe gelsin senin k*çını tekmeleyeceğim ama gelmiyorsun korkuyorsun hep girişten konuşuyorsun bir kere şu ringe gelsene senle bi yüzleşelim der ve Shawn'ı bekler"
M.Cole:Hey JR acaba Jeff heelturn mu yapacak baksana eski takım arkadaşlarına böyle konuşuyor?
JR:Cole saçmalama Jeff burada gördüğüm en iyi güreşcilerden ve onun heel olması saçmalık eğer olursa bu GM Shawn'ın yüzünden.
J.Lawler:Cole kapa çeneni saçmalama artık!!