Break The Walls çalıyor ve seyirciler bir anda şaşırıyor.Jericho Smackdown'a Return yapıyor!Ringe geliyor ve mikrofon alıp konuşuyor.
-Hey çocuklar!Bakın kim evine döndü!Gelecekteki WHC adayı, sizi Cena'dan kurtaracak kişi, o aslan yürek, WWE'nin kurtarıcısı, o Y2J, o Chris Jericho!Evet, sizleri Cena'dan kurtarmaya geldim.Randy Orton gibi anlamsız birinden kurtarmaya geldim.Evet, belki daha yeni döndüm ama Unforgiven'da Shawn ile karşılaşacağım.Onu da elbet yeneceğim ve Jericho yine zafere ulaşacak.Sonuçta istediğim 3 şey vardı.1.si, Smackdown'a draft olmak.2.si Shawn ile bir maç yapmak ve 3.sü ise WHC olmak.Evet, ne yalan söyleyeyim, 1.si gerçekleşmese burada olamazdım.2si gerçekleşmese Unforgiven için hazırlanmazdım.3.sü gerçekleşmeyecek olsa burada konuşmazdım!(deyince seyircilerin desteğini alır)Ben burada boş laf söylemiyorum.Sadece WHC maçı için Contender maçı istediğimi dile getiriyorum.GM Ric Flair'a gelirsek, kendisini aynı Shawn gibi küçükken de izlerdim.Açıkçası o benim kahramanımdı ve şimdi ise o benim patronum.O da bu yollardan geçti ve mutlaka benim bu Contender maçını hakettiğimi biliyordur.Umarım beni anlarsın Ric ve isteğime cevap verirsin.Her neyse.Asıl konumuza dönecek olursak...Bu kemer Unforgiven'dan sonra kimde olursa olsun, mutlaka karşısında beni bulacak.İster Orton, ister Cena.Ama şimdilik, şu anın kemer sahibi John Cena'yı buraya çağırıyorum.Belki benimle konuşmak istersin adamım.
Der ve sözü biter bitmez bir müzik duyulur ve Jericho'nun suratında hafif bir sırıtma vardır...
En son Rated RKO tarafından Paz Ağus. 21, 2011 8:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi