Sahneye ceketli bir adam geliyor.Kimse bunu tanımıyor ve ceketli adam şapkasını çıkartınca birden herkez coşuyor! Chris Sabin görünüyor! Ringe ilerliyor.Taunt yapıyor.
Chris Sabin seyircilerin alkışından konuşamıyor ve gülerek seyircilerin alkışlamasını bitirmeye başlıyor.Bitince konuşuyor.Teşekkür ederim teşekkür ederim.Bakın sonunda burdayım! Gerektiğim yerde! RAW'dayım! RAW'da HEYECAN VAKTİ GELDİ ÖYLE DEĞİLMİ? ( Seyirciler tezahüratlamaya başlıyor.) Chris Sabin geldi! Buraya kariyerime büyük ve unutulmaz başarılar ve anılar katmak için geldim! Biliyormusunuz RAW'da bir çığır açacağım! Kimse benim önümde duramayacak,benim omuzlarımdayken çektikleri acıyı bir daha asla unutamayacaklar! Bana saygısızlık yapanların sonu çok kötü olacak.(Sırıtıyor ve duraksıyor.Dalgın dalgın konuşmaya başlıyor.) Size Alex Shelley'den bahsetmek istiyorum,takım arkadaşım.US Şampiyonluğu için Contender.Evet hep onun yanında olacağım,onunla olan takımımız RAW'daki herkezin kıçına büyük bir tekme atmaya yetecek,hepsinin kariyerini mahvedecek bir zarar açacak kadar güçlü! Şimdi bekliyorum,buraya gelip birilerinin bana saygısızlık yapmalarını bekliyorum.Yani ilk düşmanımı,hadi cesaretiniz varsa gelin ahmak şeyler! Sizinle yüz yüze konuşalım! Diyor ve sırıtıyor.
( Kim gelicekse feud boyu dalmasın. )