Abyss elinde sopası ve zinciri ile ringe ilerliyor.Seyirciler coşuyor! Abyss sırıtarak ringin içine giriyor.
Ha-ha! Abyss geri dönüyor ve büyük bir aradan sonra! *Ciddileşir!* TAMAM ŞOV YAPMAYA GELMEDİM KESİN! Bir kaç aptal seyircinin alkışlamasını duymak için gelmedim! Kıçları havaya kalkmış ve inmesi gereken bazı sefil topluluğunu pataklamak için geldim! Görüyormusuz bu sopayı! Evet benim sopam,ne zaman kötü durumda olsam yanımda olan,herkezi korkutan sopam! Extremenin adamını Smackdown'da göreceksiniz! Bütün kıçları tekmelenesice ezikler görücek gücümü! Elimin boğazında olduğunu görünceki bebeklerin yüz ifadelerini görünce ne kadar güleceğimi siz bile tahmin edemezsiniz sefiller! (Gevşemeye başlar) Birşey söylemek istiyorum,beni kim durduracak ha? Mark Henry denen daha o koca kıçını bile yerinden kaldıramayan,tarihte hiç bir şeye başarı atamayan kara şeytan mı! Uyanın artık! Hepsi ezik! Sin Cara'ymış,Dolph Ziggler'miş hah! Hepsi kıçımın kenarı eziktir! Gerçek güreşi bilmeyen sahte insanlardır! Perdeler arkasında bambaşka olan ezikler! Hepinize meydan okuyorum aptallar hadi gelin! Ya dostum olup yardım edersiniz,yada düşmanım olup bu sonsuz acıya katlanırsınız ve sonsuza kadar pişman olursunuz aptallar! Der ve şeytani kahkahalar atar.