Triple H'in müziği duyuluyor. Ve dumanlar var tabii kide. Dumanların arasında görünüyor Triple H.
Elinde su şişesi ile ringe gidiyor. Sonra aprona çıkıyor ve su içip suyu püskürtüyor !
Ve ringe giriyor. mikrofon alıyor ve konuşuyor.
" Merhaba WWE evreni. Triple H, daha dinamik ve daha deli dolu bir şekilde karşınızda. Bliiyorum beni çok özlediniz. Kısa bir aradan sonra, tekrar, sizinle birlikteyim."
Seyirciler çığlık atmaktadırlar.
" Ben buda olmadığımda çok şey değişmiş. Yeni takımlar, şampiyonlar, yeni göevliler. Öncelikle, Ric Flair'ı Smackdown GM olduğu için kutluyorum. Abim gibi gördüğüm bir kişidir. İkincisi, eski dostum Shawn Michaels. Evet o. O da şuanda bulunduğum federasyonun şu anda bulunduğum brandının yöneticisi. Yanlışmıym. Hayır. Aslında ben ondan beklenmeyecek olanları beklerim. Fakat onunla dost kalmaya niyetliyim ve onunla iyi geçineceğime eminim. Ben, bana iyi davranacakları, ve düşmanları görmek istiyorum. Ama, o kişi yada kişiler, ringe gelmeden önce iy idüşünsünler. Hüsrana uğramak istiyorlarsa, gelmesinler. Eğer bana saldıracaklarsa, intikamımı alırım. Neden bunları diyorum ? Çünkü bana kimin saldıracağını az çok tahmin edebiliyorum. Ben hiç kimseden korkmam. Hadi şimdi kim gelecekse gelsin.Ve bana net tavrını ortaya koysun."