PhEnOmFoReVeR demiş ki:Christian vs Orton maçının tadından geçilmedi.Biz Cena vs Punk maçının bu yıl en iyiler arasında gireceğini derken Orton vs CC maçı girecek türden oldu.Bence ME yi Orton vs CC hakediyordu.En azından Extreme vardı.Bence herkesin izlemek için hakettiği şey olan Extremeyi başlanğıç olarak bu PPV de gördük ama ileride bir PG kalkmasıyla daha süperlerini göreceğimiz kesin üstü birşey Me maçına geldikde ise ben ne Kevinin saldırmasına,nede CM Punk un kemeri aldığı an kaybetmesine anlam veremedim.Tamam ikisi eski belalı olsa neysede ama bir sorunları yok.Diesel zaten return yaptıysa bir feuda girmek zorunda ama oda Taker gibi bir maç görünüp,bir maç gidecekse o zaman işimiz var demektir.Kevin vs Punk feudu süper olur ama bir anlam vermeleri lazım.Yangından mal kaçırır gibi direk feuda dalmak fiyasko olur ki şu an ben feud olmasa bile fiyasko diyorum.Neyse konuyu uzatmayacağım.En iyi maç tartışasız Orton vs CC maçı.İster maçın başındaki Edge returnu,ister maçın içindeki Extreme,ister herkesin CC kazanacak dediği halde Ortonun alması,istersede kaç kere finisherden sonra ikilinin tuş olmaması ile iş süper yerlere geldi...
Not : Bu arada Gökcan abi iki tane CC vs Orton maçı koymuşsun anket seçeneğine
Şike işte
Tuvalette öğrendim maçın sonucunu ama bayağı iyiydi.World Championship maça gitmiyor oyum çünki oy vermiyeceğim.