Boogeymanın Gerçek Adı Marty Wright WWE'nin 2004 Senesinde Düzenlediği Programda Son 8 isme Kaldığında 40 yaşında olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı.
Halbuki Sınır 35 idi.WWE Yetkilileri Elenmesine Rağmen Onun OVW de Eğitim Görmesini İstedi.Artık Boogeymanın Geleceğini Kısa Videolarla Anladık.
- SMACKDOWN'na DEBUTU GERÇEKLEŞTİ.
Ancak Teddy Long Onu Sevmediğini Ve Buranın Sirk Olmadığını Söyledi.Ama Boogeyman Öyle Bir Promo Kestiki Kafasında Büyük Saat Kırınca Ve Solucan yemeğe Başlıyınca Teddy Long Bundan Etkilendi.
Boogeyman Beklenmeyen Maçlarda maçı Bölerek '' BEN BOOGEYMANIM SİZİN İÇİN GELİYORUM.'' Diyerek Rakiplerinin Gözünü Korkuttu.
Boogeyman Survivor Serieste Eric Bicshoffa pumphandle Slam Çekerek Teddy Longun Galip Gelmesini Sağladı.
Boogeyman Artık Kaneden Daha Popüler Bİr Canavardı Ve Kimse Onu Zorlayamıyordu.
İLK FEUD
Boogeymanın İlk Feudu JBL'nin Köşesinde Bulunan Jilian iledi.2006'da Smackdown Yayınında JBL'ın Üzerine binlerce Solucan Yağdı.
Ardından Bu İki İsim RR 2006'da Karşılaştı Maç 2 Dakika Sürdü Ve Pumphandle Slam İle Boogeyman Galip Geldi.
Ardınan Boogeyman Booker T Ve Eşi Sharmell İle Uğraştı.Bu Çekişmenin En Büyük Maçı WM 22 de Oldu Ve Yine Boogeyman Galip Ayrıldı.
Ekim 2006'da WWE Önce Onu Kovdu Sonra Geri Çağırdı.Onu The Miz Ve Kristal İle Uğraşırken Gördük.Ve The Mizi Yenerek The Miz'in Yenilmezlik Serisi Sona Erdi.
Bir Sonraki Çekişmesiş Finlay İle Oldu.
Finlayın Maçına Karışarak US title Şansını Yitirdi.Bir Hafta Sonrasında Finlay Boogeyman'i Yenerek Namağlıp Serisine Son Verdi.
Daha Sonra Boogeyman Bizlere Liitle Boogeymanı Tanıttı.
No Way Out 2007 De Horsnwoogle İle Finlay Bir Olup Boogeyman Ve Little Boogeymanı Yendi.
Ardından Yapılan Rövanşıda Finlayın Ekibi Kazandı.
ECW'YA GEÇİŞİ
ECWda İlk Maçında Matt Strikeri Yenmeyi Başardı.Matt Öç Almak İçin Big Daddy V'yi Tanıttı. Ve Boogeymana Saldırdı.
Saturdays Main Even 2007 de CM punkla Bir Olup Big Daddy V ve John Morrisonu Yendiler.
Ardından Boogeyman Tekrar Karşılaştı Ve Daddy V'yi Yenmeyi Başardı.
Ve Rawın 1 Gecelik Gırgır Bölümüne Khali İle 1 Gecelik DX Üyesi Oldu.Ve Artık Gırgır Bölümlerde Rol Aldı.2009 İse Gönderildi